Sakıncası yoksa şimdiki halini atabilir misiniz.bende inşaAllah haftaya görüşmeye gideceğim esabil hocayla.umarım pişman olmam.çok zor karar verdim ve çok istiyorum.insanın özgüvenini bile etkiliyor sonuçta.şimdikinden kötü olursa korkusu var tabi.birde herkes olumsuz olunca..Uzun süredir bakamadm msjlara. Burun sans işi bence de. Çok şükür ben cok memnunum doktorumdan da burnumdan da.
Çok güzel olmuş üstelik doğal durmuş.güle güle kullanın.umarım bende olduktan sonra memnun kalırım.
Çok güzel olmuş üstelik doğal durmuş.güle güle kullanın.umarım bende olduktan sonra memnun kalırım.
Hayır dönmeyecek o burun çoook kalkıktı imkansız ona dönmesi şuan şekli nasılsa böyle kalacak sadece şişlikler inince minicik bir küçülme olur o kadar herkeste böyleburun 1. gün haline dönecektir .öyle söyleniyor doktor ne diyor?
Üzgünüm ama başarısız bir burun
Sizinki gayet hoş duruyordu ,ne gibi problemler oluştu acaba?Bende burnumdan başta memnundum artık hiç memnun değilim 3 ay oldu ve ödemler indikçe iğrenç bi burun çıktı ortaya
Teşekkür ederim begenmeyebilirsiniz tabiki saygı duyarım. Inşallah sizin ki daha güzel olur :)Üzgünüm ama başarısız bir burun
Ben artık o kadar takıntılı oldum ki psikolojim bozuldu yok doktor bulamıyorum bir türlü yemin editorum artık para önemli değil yeter ki iyi olsun ödem falan olmasın ama yok doktor iyi doktor bulmak bu kadar mı zor lütfen bana tavsiye verinArkadaşlar size tavsiyem eğer paranız varsa başka yere yaptırın yoksa da acele etmeyin ucuza kaçmayın biriktirin bu sene olamazsınız seneye olursunuz. Evet eski burnunuzdan çok daha iyi oluyor o kesin fakat burun ucu herkesin top gibi fark ettiyseniz ama mesela instagramda işlerini fotoğraflayan doktorların hastaları hiçte öyle değil... 1hafta olsun 1 ay olsun 3 ay olsun hepsinin burnu ilk günden sona kadar gayet orantılı burun ucu top gibi olmayan güzel burunlar. Bu kesinlikle işçilik. Esabil beyi kötüler gibi algılanmasın ben yine beğeniyorum ama neden daha güzel olmasaydı ki? İlk haftalardan şimdiye çok fark var şişti, büyüdü vs. Kesinlikle burun çook önemli yüzünüzü o kadar etkiliyor ki ben memnunum ama şu an keşke acele etmeseydim de parayıda biriktirip daha iyi bir yere yaptırdaydım diyorum. Sonuçta sizin bir organınız ömür boyu taşıyorsunuz iyi karar verin
O harika burun yapan doktorlar kimler şürfen bana tavsiye verin ankaradaBurun işi çok zor bi iş getçekten.bende çok başka hayal etmştm minicik kalkık fln ama alakası yokkk iyice ucu düşüyo zamanla değişiyo kötüleşiyo vallaben ameliyat olmuş biri olarak aöylüyorum.çektiğm hiçbşye değmedi yanii. Esabil hocaya olmayı düşünüyodum 2. Yi. Herkes memnundu geçen senelerrde ama şmdi iyice korktum tekrar risk almak çok zor ya kötü olursa 3. Yü olamam yani..şmdi arkadaşmla knuştm esabile olmuştu 2 yıla yakın oluyo,burun ucu şimdi düşmüş kavisliği fln kalmamış düşünün 2 yıl snra..ve kızın burnu öyle kalkıktıki inanamadım.birde kemik çıkmş burnunda esabil hoca törpüleyim demiş.2. Ci kez ücretsz düzeltıyo yani..bilginiz olsun..ama çoğu insanın sonuçları hep hüsran oluyo.ilk başta harıka diyenler şmdi berbat oldu diyo.çünkü çok değişiyo zamanla..çok harıka burın yapan doktorlar var ama 15_20 bin tl.bunu vermem imkansız. Oyuzden uygun olanı tercih edıyoruz aonuçta pek iyi olmuyo işte..özellkle burun ucu çok sıkıntı yandan güzel olabilir ama ucu çok önemli önden görünümü.esabil hoca burunu önden yapamıyo yandan kavis verıyo kaldırıyo.oda zamanla zaten düşücek emin olun..zor ve psikolojıyı çok etkılıyo, burun insanı değiştırıyo napcam bende bilmiyorum kafam çok karıştı..okadar para verıp ameliyat olamam.esabil dende kötü yorum duydukça soğudum(
canım ödem olmasın demişsinde o işleme bağlı ama daha çok senin yapınla alakalı dünyanın en iyi cerrahına da olsan. internetten araştırıp böyle kafanı yoracağına gidip görüş hepsiyle maddi durum sıkıntı değilse istanbulda olsana?Arkadaşlar! Sizler ameliyat olmuş insanlaraınız ve doktor araştırmışsınızdır lütfen yardım edin kafayı yicem iyi doktor bulamıyorum gepsinin hatalı bir hastası oluyor işi riske asla atamam çook takıntılıyım en iyisi kim enn iyi doktor ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeb
şekil olarak demek istemiştim.burnunuz ayrıca gayet güzel doğalHayır dönmeyecek o burun çoook kalkıktı imkansız ona dönmesi şuan şekli nasılsa böyle kalacak sadece şişlikler inince minicik bir küçülme olur o kadar herkeste böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?