Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Uzun süredir bakamadm msjlara. Burun sans işi bence de. Çok şükür ben cok memnunum doktorumdan da burnumdan da.
Sakıncası yoksa şimdiki halini atabilir misiniz.bende inşaAllah haftaya görüşmeye gideceğim esabil hocayla.umarım pişman olmam.çok zor karar verdim ve çok istiyorum.insanın özgüvenini bile etkiliyor sonuçta.şimdikinden kötü olursa korkusu var tabi.birde herkes olumsuz olunca..

burun 1. gün haline dönecektir .öyle söyleniyor doktor ne diyor?
Hayır dönmeyecek o burun çoook kalkıktı imkansız ona dönmesi şuan şekli nasılsa böyle kalacak sadece şişlikler inince minicik bir küçülme olur o kadar herkeste böyle

Slm kızlar ben olalı 1 ay oldu burnumdan memnunum çok şükür(maaşallah diyorum) en önemli sorunum kemerdi burun ucumu sadece kaldırdı doktor bey herkesden olumlu yorumlar alıyorum diğer foto paylaşan arkadaşların bazı bepenmedikleri yanlar var ama bence en önemlisi doğal bir burun yapıyor bu çok önemli çok kalkık burunlar yada çok kavisli doğal olmuyo malesef yeni ameliyat olacak arkadaşlar bunu da düşünün lütfen inş herkesin gönlündeki burun olur

Bende burnumdan başta memnundum artık hiç memnun değilim 3 ay oldu ve ödemler indikçe iğrenç bi burun çıktı ortaya

Evet arkadaşlar şu bir gerçek ki ödemler inince bütün problemler ortaya çıkıyor bende burnumun önden görüntüsünden hiç memnun değilim ne yazık ki galiba biraz şans işi arkadaşlar

Ben artık o kadar takıntılı oldum ki psikolojim bozuldu yok doktor bulamıyorum bir türlü yemin editorum artık para önemli değil yeter ki iyi olsun ödem falan olmasın ama yok doktor iyi doktor bulmak bu kadar mı zor lütfen bana tavsiye verin

O harika burun yapan doktorlar kimler şürfen bana tavsiye verin ankarada

Arkadaşlar! Sizler ameliyat olmuş insanlaraınız ve doktor araştırmışsınızdır lütfen yardım edin kafayı yicem iyi doktor bulamıyorum gepsinin hatalı bir hastası oluyor işi riske asla atamam çook takıntılıyım en iyisi kim enn iyi doktor ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeb

Senayozdemir Şimdi şöyle bir söylemek istiyorum problemsiz hastası olan hiç bir Dr bulamazsın , öyle olsaydı Ajda Pekkan,İrem derici,Ece erken,ceylan,Hande Ataizi vs vs.....gibi bir çok ünlü 4.5.kez bıçak altına yatmazdı, bunların burunlarını yapan ünlü dr.lar. sizin burnunuzu güzel yapan dr bana gelince tamamen fiyasko olabilir . umarım içinize sinen Dr bulabilirsiniz ve burnunuz çok güzel olur , işiniz rast gelsin

canım ödem olmasın demişsinde o işleme bağlı ama daha çok senin yapınla alakalı dünyanın en iyi cerrahına da olsan. internetten araştırıp böyle kafanı yoracağına gidip görüş hepsiyle maddi durum sıkıntı değilse istanbulda olsana?

Hayır dönmeyecek o burun çoook kalkıktı imkansız ona dönmesi şuan şekli nasılsa böyle kalacak sadece şişlikler inince minicik bir küçülme olur o kadar herkeste böyle
şekil olarak demek istemiştim.burnunuz ayrıca gayet güzel doğal

Merhaba,
Ben geçen hafta hastanede Esabil Hocanın kapısının önünde bir kontrol hastası ile sohbet ettim.Ameliyat olalı tam bir ay olmuş.Eşinin tesadüfen dr olduğunu öğrendiğimde tercihini niçin buradan yana kullandığını sorduğumda verdiği cevap aynen şöyle idi:"Arkadaş çevremizde çok yakın plastik cerrahı arkadaşlarımız var,estetik operasyonda yapan (adını biliyorum)kulak burun boğaz doktoru kuzenim de.Dr un yaptığı hiç bir ameliyat burnunu görmeden karar vererek geldim.Çevremde hiç bir arkadaşımız ve kuzenim de dahil alınganlık göstermedikleri gibi açık kalplilikle onayladılar ve yönlendirdiler."....uzun bir sohbetim oldu.Belki de hiç birimizin aklına gelmeyen ameliyat süresi ve el çabukluğu....üstelik burnu bence çok güzel olmuştu.Sağlık problemi de varmış o çözülmüş.Burundaki ödem tamamen gitmemişti ama tanıyanlar ameliyat sonrası görenler sende bir değişiklik var ama ne anlamadık diye soruyorlarmış.Yüzünün daha diri bir hale geldiğini de söyledi.Orta yaşta kibar bir bayandı.Yani böyle güzel örneklerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…