- 2 Şubat 2017
- 51
- 11
- 38
çook yakışmış çok tatlı olmuş
Ablam Hakan soygür e oldu gayet memnun zaten instagram dan yaptığı burunlara bakabilirsinArkadaşlar! Sizler ameliyat olmuş insanlaraınız ve doktor araştırmışsınızdır lütfen yardım edin kafayı yicem iyi doktor bulamıyorum gepsinin hatalı bir hastası oluyor işi riske asla atamam çook takıntılıyım en iyisi kim enn iyi doktor ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeb
Teşekkür ederim begenmeyebilirsiniz tabiki saygı duyarım. Inşallah sizin ki daha güzel olur :)
efsog'aÜzgünüm ama başarısız bir burun
efsog'a
Az önce yorumu okuduğumda gerçekten bu cevaba çok şaşırdım.Neye dayanarak başarısız buldunuz.Hastanade karşılaştığım hanım, doktorun bu hastanede işinin çok zor olduğunu söylemişti.Neden diye sorduğumda hasta profilinin çok çeşitli olduğunu hastaların ortak bir tavır sergilemeleri imkansız demişti.Öğretmenmiş.Veli nankördür diye uzun ama çok güzel anlatmıştı benzetme yaparak.Haklıymış!!!
Merhaba, şaşkınlığım zaten beğenip beğenmemesi değil.Herkesin bakış açısı farklı olabilir.Mesele başarılı olmadığı yargısında oluşu.Hasta sağlıkla ameliyattan çıkmış ,enfeksiyon ya da kanama riski oluşmamış,varsa sağlık problemi çözülmüşse.eski görüntü düzeltilmişse başarılıdır zaten.Detaylara gelince her doktorun çalışmasında çaşitli nedenlere bağlı olarak hastanın isteğine uygunluk olamayabilir. Bu da ya kendi doktoruna ya da başka doktor tercih edilerek düzeltmeler yapılır herhalde.Nihayetinde insan çalışması bu.Burada üç-beş kişinin yaklaşımı gerçeği yansıtmaz zaten.Eğer öyle olsaydı Ankarada bir sürü devlet hastanesi ve plastik cerrahi var. Aynı fiyat.Keza üniversite hastaneleri de yaklaşık aynı.Neden bu doktor burun için daha çok tercih ediliyor.Olumlu iletişim insan ilişkilerinde her koşulda başarılıdır.Benim burnum uzerinden konusuldugu icin katilmak istedim. Hasta profili cok cesitlidir dogru tespit yapmis o bayan. Ama zaten insanlar cok cesit :)) herkesin psikolojisi egitim durumu karakteri farkli farkli. Ben o cevaba sasirmadm olabilir dedim herkesin begenmesini beklemem ztn. Ama ben cok mutluyum ve etrafimdaki herkesden cok guzel yorumlar aliyorm dogal bi burun oldu cunku kalkik istememistm. Insallah burnunda skntı cikan arkadaslarda en kisa zamanda bi sonuca ulasir.
Beni bugün saat 6gibi ameliyat etti esabil bey. 5te hastaneye gittim ama benimkinş özelde yaptı devlet hastanelerinde 1gün önceden yatış bazen veriyorlar ama burna vermezler diye düşünüyorum sabah 8:30da orda olsanız yeter sonra hemen alırlar ameliyata 1gün yatış yaparsınız. Ben 11gibi hastaneden çıktım ama devlet hastamesinde çıkışa izin vermiyorlar diye bilşyorum:)Merhaba bayanlar 3 ay bekledim ve temmuz 20 de ameliyat gunum.ameliyat olan arkadaslar ameliyat gununden bigun once hastaneye gitmemmi gerekiyor bana bilgi verirmisiniz neler yapmaliyim ve ameliyatta neler lazim olur tecrubeli bayanlar yardim lutfenn
Beni bugün saat 6gibi ameliyat etti esabil bey. 5te hastaneye gittim ama benimkinş özelde yaptı devlet hastanelerinde 1gün önceden yatış bazen veriyorlar ama burna vermezler diye düşünüyorum sabah 8:30da orda olsanız yeter sonra hemen alırlar ameliyata 1gün yatış yaparsınız. Ben 11gibi hastaneden çıktım ama devlet hastamesinde çıkışa izin vermiyorlar diye bilşyorum:)
Devlet hastanesinde olanlara sanirim bigun onceden gorusme yapiyorlarmis bakalim olanlar cevap verir belki cok tesekkur ederimBeni bugün saat 6gibi ameliyat etti esabil bey. 5te hastaneye gittim ama benimkinş özelde yaptı devlet hastanelerinde 1gün önceden yatış bazen veriyorlar ama burna vermezler diye düşünüyorum sabah 8:30da orda olsanız yeter sonra hemen alırlar ameliyata 1gün yatış yaparsınız. Ben 11gibi hastaneden çıktım ama devlet hastamesinde çıkışa izin vermiyorlar diye bilşyorum:)
Metroya binin son durak Batıkent te inin karşıya geçip sincan metroya binin fatih metro durağında inin güvenliğe sorun şurdan çıkın diyor metrodan çıkınca direk karşıdaArkadaşlar birde demetevlerden bu hastaneye nasıl gidebilirim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.metroyla gitsem nerde inmem gerekir.
Siz bünyenizi tanırsınız hassas bi bünyeniz varsa çok ağır geçebilir benim şuan 24saat bile olmadı ama herhangi bir sıkıntım ağrım ya da sızım yok evin içinde koşabilirim:) ya da çok müdahale etmediler onun da etkisi olabilir bilemiyorum..Devlet hastanesinde olanlara sanirim bigun onceden gorusme yapiyorlarmis bakalim olanlar cevap verir belki cok tesekkur ederim
Nasil kolay gectimi ameliyatiniz biraz tedirginim acikcasi
Çok teşekkür ederim arkadaşım ulaştım tetkikleri yaptırıyorum.umarım herşey güzel olur.Metroya binin son durak Batıkent te inin karşıya geçip sincan metroya binin fatih metro durağında inin güvenliğe sorun şurdan çıkın diyor metrodan çıkınca direk karşıda
Okyanus suyunu nasıl kullanıyorsunuz? Ben de dün gece oldum da dikişlerin üstüne antibiyotik sürdüm az önce.. bunun dışında morluklarınız ve burun kanaması ne zaman geçti acaba? Ay soru yağmuruna tuttum amapazartesi gittim Esabil hocama hemen kararımı verdim bu hoca yapmalı dedim ameliyatımı güven verişi ,espirili,ilgili oluşu,yoğun oluşu ... çarşamba günü akşam özelde oldum ameliyatımı :) ellerine sağlık bu zamana kadar boşuna beklemişim tat almayı,koku almayı öğrendim.burnumda şükür güzel oldu..yine olsam yine o hocama giderim.ne zaman şu sorunum var desem hemen cevap verdi.Allah razı olsun ondan 3 aydır da şükür iyiyyim hala sadece okyanus suyuna devam ediyorum o kadar...
Çook teşekjür ederim şu tamponlar bi çıksa da kurtulsam zulüm gibi..:) sorun değil tabiki sorabilirsiniz.öncelikle geçmiş olsun bol bol sürdüm bende antibiyotiği tampon çıktıktan sonra da içine dışına ,ARNİCA krem kullandım morluklarıma şişliklerime birde buz uyguladım aklıma geldikçe 10 günde geçti morluklarım şişliklerim ..tamponlar alındıktan sonra okyanus suyuna başladım. plastik şişede benim ki eğiliyorum burnuma basınçlı bi şekilde sıkıyorum birinden girip diğer deliğinden çıkıyor burnun ..sonra hıhh diyerek burun içini temizliyorum.çok iyi geliyor.birde bruno aldım onu da bi yere gideceğim zaman yanımda taşıyorum kolay oluyor nefesi açmakda..
Çook teşekjür ederim şu tamponlar bi çıksa da kurtulsam zulüm gibi..[/QUOTE çıkar merak etmeyin bende hep böyle kalacam zannerdim bunalırdım sabır ve zaman sadece umarım istediğiniz gibi bir burnuşunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?