- 19 Nisan 2017
- 37
- 4
- 1
- 40
bir gün önce giderek doktorla görüşmen gerekiyor ameliyatla ilgili görüşüyorsun ordan seni servis e yönlendirip bilgilendiriyorlar.Bu persembe esabil beye ameliyatim var devlet hastanesinde.burda okumustum ameliyat gununden bigun once kendimmi gitmeliyim.yoksa doktormu cagiriyor.lutfen bilgi verirmisiniz
Cok tesekkur ederimbir gün önce giderek doktorla görüşmen gerekiyor ameliyatla ilgili görüşüyorsun ordan seni servis e yönlendirip bilgilendiriyorlar.
Karar verdiğimiz bir kaç doktorla görüşüp, en çok içinize sinene karar vermek en iyisi galiba. Hangi doktor yaparsa yapsın olumsuz bir durumla karşılaşabileceğini de bilmek gerek. Buradaki yorumlar yönlendirici. Lütfen olanlar bize de yardımcı olsunArkadaşlar! Sizler ameliyat olmuş insanlaraınız ve doktor araştırmışsınızdır lütfen yardım edin kafayı yicem iyi doktor bulamıyorum gepsinin hatalı bir hastası oluyor işi riske asla atamam çook takıntılıyım en iyisi kim enn iyi doktor ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeb
Revizyon olcak kadar kötümü oldu ya.foto baksak merak ettmBen tekrar revizyon olucam mesela burnum yumuşayınca aksilikler olabiliyor şans işi
Kime yaptiracaksinizBen tekrar revizyon olucam mesela burnum yumuşayınca aksilikler olabiliyor şans işi
Kaç ay oldu ki siz ameliyat olalıBende revizyon yaptircam esabil hocayla görüştüm 2 ay sonra yaparim dedim 1 ay sonra tekrar yanına gidicem tam olarak gorusucez
Esabil beye ama başka bi dr da bakabilirimKime yaptiracaksiniz
cok guzel olmus aynen arnica krem aldim bende56.gün, ilk fotoğraf önceki hal. yeni olacakların görmesi amacıyla atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?