Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bu persembe esabil beye ameliyatim var devlet hastanesinde.burda okumustum ameliyat gununden bigun once kendimmi gitmeliyim.yoksa doktormu cagiriyor.lutfen bilgi verirmisiniz
bir gün önce giderek doktorla görüşmen gerekiyor ameliyatla ilgili görüşüyorsun ordan seni servis e yönlendirip bilgilendiriyorlar.

Karar verdiğimiz bir kaç doktorla görüşüp, en çok içinize sinene karar vermek en iyisi galiba. Hangi doktor yaparsa yapsın olumsuz bir durumla karşılaşabileceğini de bilmek gerek. Buradaki yorumlar yönlendirici. Lütfen olanlar bize de yardımcı olsun

Arkadaşım esabil ekere ameliyat oldu, revizyonunu yaptı ve burnu gayet güzel duruyor hiçbir sorun yaşamamış, ilk ameliyatını hangi doktora yaptırdı bilmiyorum ama kızın burnunu mahvetmiş, kemiğinde açıklık bırakmış, revizyonu esabil ekere yaptırmış uygunmuş da fiyatı ama 2 sene önce falan olmuştu ameliyatı

Arkadaşlar 26 Temmuz da ameliyat günüm var ama iptal ettirmek istiyorum ne yapmam gerek? Esabil hocanın numarası da yok

Kizlar benim esabil ekere ameliyat olali 3.5 ay oldu sag yan tarafimda kemik var onu 6 ayimda torpuleyecek 10 dakikalik bi islem dedi lokalle benim gibi lokalle torpulettoren var mi lokal mi iyi anestezi mi ameliyattan korkmuyordum ama bundan korkuyorum

Sanki seninde yanda cikinti var gibi benim bi yanimda cikinti fazla torpulemis heralde obur yandada kemik

mrb ben bişey eklemek istiyorum,bence buraya yazanların cogu memlun kalmamış basarısız amelıyatlar..bu adam günde 10 kısıyı amelıyat edıyor..memlun kalanlar yazıp cızmıyor..şahsi fikrim..

bende memlunum,öncelerı arada okuyordum,şmdi sorun olmadıgı ıcın kırk yılda bır bakıyorum.aklıma gelırse.kım ne yazmış dıye benım 6 ayım..

Bende revizyon yaptircam esabil hocayla görüştüm 2 ay sonra yaparim dedim 1 ay sonra tekrar yanına gidicem tam olarak gorusucez

56.gün, ilk fotoğraf önceki hal. yeni olacakların görmesi amacıyla atıyorum

Eklentiler

• IMG_0127.webp
    12 KB · Görüntüleme: 946
  • IMG_0135.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 779
  • IMG_0136.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 740
  • IMG_0125.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 782
  • IMG_9755.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 1.736
Morluklar için arnica krem kullanın hemşirenin söylediği jeli asla almayın yüzü mahvediyor kaslarınızı tetikliyor. Arnica çok kısa sürede morlukları geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…