Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende cuma gunu oldum.hic bi sorun yasamadim.suan sislik ve morluklar var tabi ama zor nefes aliorum baska skintim yok arnica krem kullaniorum hemsirenin verdigi krem cildi mahvediyor.ama atelim biraz kalkti kasimin ordan normalmi acaba

Bende cuma gunu oldum.hic bi sorun yasamadim.suan sislik ve morluklar var tabi ama zor nefes aliorum baska skintim yok arnica krem kullaniorum hemsirenin verdigi krem cildi mahvediyor.ama atelim biraz kalkti kasimin ordan normalmi acaba
Ateli ben kendim çıkartmıştım 10.güne gelmeden oynuyor zaten tamponları doktor çıkarttı sonra süreyi uzattı bende sıkıldım 10.günümde kendim çıkartmıştım bir doktor sitesinde sorun olmayacağını öğrenmiştim:)) o kadar sorun edilecek bir şey değil yani çıkartıp bakıp geri takiyordum

Aaa gercektenmi bende fazla ayaklandim acaba benmi oynattim die korktum cok saolun icim rahatladi

Burunda defarmasyon olduğunda esabil beyle görüşürsek yardımcı oluyor mu? Ücretsiz şekilde defarmasyon olan bölgeyi düzeltiyor mu

Düzeltiyormuş hastanede beklerken bi hastası söylemişti.1 yıl sonra bi törpüleme yapılacakmış onunkine ücretsiz.

Kizlar 78 nci gunum ama burnum sistir diye gidip konusmadim doktorla ama ust kemer kisminda kemik gorunuyir ucundaki odemde kocaman birde sola dogru egik duruyor hafif ilk zamanlar tek ben fark ediyordum simdi herkez anliyor cok uzuluyorum esabil hoca bi kontrol tarihide vermedi gitsem ne gibi bir cozum bulurki esimde cok sinirleniyor zar zor izin almistim

Birde ust kismim genisti hala genis ozellikle daraltmasini istemistim eski burnumla arasinda sadece ucunun kalkik olmasi farki var

Birde ust kismim genisti hala genis ozellikle daraltmasini istemistim eski burnumla arasinda sadece ucunun kalkik olmasi farki var
Bekleyen hastalarından bazılarını görmüştüm bazıları çok hoş bazıları önden çok kalındı.Burnun eski yapısıyla ilgili olabilirmi acaba.Bende ameliyat tarihi aldım fakat bu önden iyi görünmüyor yorumları okadar çok ki.çok kararsız kalıyorum.umarım herkesin istediği gibi bir burnu olur.

Ödemden olabilir hala. Benim eaki burnumda ucu çok sorunluydu sırt kısmı inceydi mesela ama ameliyattan sonra o burun sırtı ve yan kısımları biraz daha kalınlaştı elleyince ödem olduğu çok belli oluyor mesela sıvı gibi bi doluluk var yan kısımlarda bu kalın gösteriyor olmalı. Normal birinin burnunu elleyin ele sadece kemik geliyor zamanla ödem geçinde de inecektir mantıken

Burun ucum odemdir diyebiliyorum ama ust kisimda genislik be kemik olarak kesinlikle odem degim yamukluk ve kemik cok net belirginlesti

Cnm bende eski burunlarini gorup karar vermistim zaten herkezin burnu ayni olacak diye birsey yok beklentimi cok fazla tuttum

Gözüm çok açıyor birde ya bu normal mi peki ve acayip derecede baş ağrım var
Normal cnm sikinti yapma ben acile gittim burnumun ucubdaki kan kurusundan ama doktor daha aci cektirdi evde teramisin tlyada burun icin verdigi kremini bol bol kullan benim 10 ncu gun halaa kanamam vardi sislige gelincede yavas yavas yanaklarindan asagiya dovru incek

Yaşadıklarınız gayet normal.Bende de aynı problemler olmuştu ilk 3-4 gün ama sonra geçiyor yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…