Hic hissetmiyorsun bile ama kremi dedigim gibi bol surmeniz gerekiyor yumusak olsun iyi temizle kenarini kosesini cok kolay cikiyor cnm ufacik birsey zatenKizlar peki tampon cikarma cok acitiyormu?
Hic hissetmiyorsun bile ama kremi dedigim gibi bol surmeniz gerekiyor yumusak olsun iyi temizle kenarini kosesini cok kolay cikiyor cnm ufacik birsey zaten
Ne demek kendini kasip germene hic gerek yok benki aciya dayaniksizim tuyumu cekerken aglarim o kadar yani ama hic hissetmedimgecmis olsun cnMoralimi duzelttin canim cok tesekkur ederim
Bence 1 yilini doldurmadan kullanmamalisinKizlar cok acil cevap berebilirmisiniz bugun ameliyat olali 75 gun oldu gunes gozlugu ne zaman takabiliyoruz
Zaten cnm yamuk yumuk burnum dahada beter olmasin diye net birsey duyarsam diyd sormustum tskr ederim yoksa cesaret edememBence 1 yilini doldurmadan kullanmamalisin
Canım merhaba ben de ameliya oldum burnunun önden görünümünden memnun Musun benim kemiğim önden kalın duruyor hala birazyarın amelyatim var bana önerileriniz varmi kizlarr
Devlet hastanesi özel hastane farkı yok. Olabilecek tek fark zaman farkı. Özelde birkaç gün içerisinde yapar devlette iki ay sonraya atar. Doktorun yaptığı teknik aynı. Devlette oldum 2,5 ay önce tek kişilik odada kaldım hemşireler çok nazikti gayet iyiydi her şey, refakatci koltukta yatıyor. İlk zamanlar burun sırtım daha kalındı zamanla baya inceldi. Burun hem doktorun el becerikliğine dayalıdır hemde biraz şansınıza. Aynı doktora yaptırıp mükemmel bir sonuçla çıkan da var hüsranla çıkanda var. Burun estetiği yaptırıyorsanız zaten bazı şeyleride göze almalısınız. İyi araştırın çoğunluğa göre kararınızı verin dediğim gibi 10bin tl ücret isteyen doltorlardan bile memnun olmayan insanlar mutlaka var öyle olmasa zaten ünlüler ne paraları ortaya koyup yaptırıyor ama memnun kalamayıp revizyon oluyorlar tekrardan. Doktoru araştırırken çoğunluğun memnuniyetine bakarak karar verin.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bir de bir şey soracağım ben devlette olacağım ayın 28 inde aynı günde hastaneden çıkan gördünüz mü benim 3,5 yaşında oğluşum var da o yüzden soruyorum.
Bana doktorum bir aydan sonra gözlük kullanabilirsin Dedi ama ağır olmayan gözlüklerden ve buruna yük binmesin kulak arkalarına ağrılık gelecek şekilde ayarlattir Dedi ama ben bir yıl kullanmayı düşünmüyorumKizlar cok acil cevap berebilirmisiniz bugun ameliyat olali 75 gun oldu gunes gozlugu ne zaman takabiliyoruz
Fotoğraflarınızı paylaşabilirmisiniz acaba?Burun sirti kalın olan arkadaşlar incelme olmayacak. 4. Ayım burun delikleri ve sırtından rahatsız olduğumu söyledim 2. Ameliyat yaparım dedi esabil bey yani incelmeyecek
Oldum ve suan 13 gunum hatta 14 acayip memnum ucunda az bir ödem var esabil beyin ellerine sağlık harika oldu herkes bayildi maşallah diyim kendime nazar etmiyimCanım merhaba ben de ameliya oldum burnunun önden görünümünden memnun Musun benim kemiğim önden kalın duruyor hala biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?