- 3 Mayıs 2017
- 64
- 10
- 3
- 27
Oldum ve suan 13 gunum hatta 14 acayip memnum ucunda az bir ödem var esabil beyin ellerine sağlık harika oldu herkes bayildi maşallah diyim kendime nazar etmiyim
Benimde sirt kalin gbi ama ödem oldugu belli merak etme endişe etmeCanım merhaba ben de ameliya oldum burnunun önden görünümünden memnun Musun benim kemiğim önden kalın duruyor hala biraz
Selamlar mahkumun karşısına düştüm 3 yatak 3 koltuk var şansın iyi giderse yek yatak tek koltuk var fark ödemek yok hastane masrafları dahil odalar zaten neyseki 3 yatakli odada tek ben ve arkadaşım kaldı ona çok sevinmiştimArkadaşlar merhaba merak ediyorum bu devlet hastanesinde bir odada kaç kişi kalıyor ve farkını ödersek özel oda var mı ?bir de refakatçi koltukta mı yatıyor nasıl işleyiş acil cevaplarsanız
Şansa bağlı ama benim kemerim vardı ucunda birsey yoktu ben yinede kalkik ve kavisli istedim sansına bağlı tabi bazılarınki güzel bazıları memnun deil ama memnundu herkes dogal istiyorsan dogal burun gordum ben gayet estetik gibi degildi sanki kendi burnu gibiydiArkadaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum da ben burnumun ucuna müdahale ettirmeden sadece kemer kısmını ve oradaki yamukluğu düzelttirmek istiyorum Esabil hoca bunu bu şekilde dikkate alıp müdahale eder mi, böyle isteği olupta ameliyat olan arkadaşlar varsa sorun yaşayan falan oldu mu
Alakasi yok b3nc3 b3nim gördüklerim memnun devlettede aynı işlem özldede tek fark zaman ve para.Arkadaslar birsey soracagim ozel de ve devlette ameliyat olanlara, devlet hastanesinde olup memnun olmayan hastalar var acaba alet bakimindan yeterli olmadigi icinmi kimse memnun degil yani esabil bey ozelde yaptigi burunlar sanki daha memnun edici gibi geldi bana karar veremiyorum arada 2000 tl oynuyor eger ozelde yaptigi burunlar daha memnun edici ise bende ozelde olacagim sizin fikirleriniz nedir ?
Anladım çok sağol Ameliyat günü almak için gittiğinizde genel olarak ne kadar zaman sonra ameliyat günü veriliyor peki?Şansa bağlı ama benim kemerim vardı ucunda birsey yoktu ben yinede kalkik ve kavisli istedim sansına bağlı tabi bazılarınki güzel bazıları memnun deil ama memnundu herkes dogal istiyorsan dogal burun gordum ben gayet estetik gibi degildi sanki kendi burnu gibiydi
Benim amelyatım bir 10 agustostu ben mayista gorustum ama erken oldum doktorum o hafta yokmus 2 veya 3 ay arası atıyor baya yoğunAnladım çok sağol Ameliyat günü almak için gittiğinizde genel olarak ne kadar zaman sonra ameliyat günü veriliyor peki?
fotoğraf atabilir misiniz acaba...Oldum ve suan 13 gunum hatta 14 acayip memnum ucunda az bir ödem var esabil beyin ellerine sağlık harika oldu herkes bayildi maşallah diyim kendime nazar etmiyim
Çok güzel olmuş, ben çok teşekkür ederim...
Çok sagol sen oldunmuÇok güzel olmuş, ben çok teşekkür ederim...
Çok güzel olmuş nazar değmesin☺darısı başıma inşaAllah ekimde ameliyatım var.size sorum siz nasıl tarif ettiniz acaba çok kararsızım kavisiniz çok güzel hafif kavismi demeliyim bilemiyoyum
Çok teşekkürler inşallah istediğinizden güzel olur ben şöyle dedim kavisli kalkik ve kucuk ama yuzume uyucak ebatta dedim esabil beyde çok kavis önermem dedi bende çok değil dedim birde kalkikligi yerinde olsun burun deliklerim gozukmesin domuz gibi olmiyim dedim ve tam istedigim gibi oldu allah korktuguna ugratmasin gayet korkmadan girersen emin ol guzel olurÇok güzel olmuş nazar değmesin☺darısı başıma inşaAllah ekimde ameliyatım var.size sorum siz nasıl tarif ettiniz acaba çok kararsızım kavisiniz çok güzel hafif kavismi demeliyim bilemiyoyum
İnşaAllahhh...karar vermem çok uzun srdü ya pişman olursam diye..inşaAllalhh bende sizin gibi çok beğenir memnun kalırım.foto göstermekte istemiyorum sonuçta herkesin yüz yapısı farklı onda güzel durur bende durmayabilir..ama sizinkini beğendim bende hafif kavisli küçük hafif kalkık desem umarım olurÇok teşekkürler inşallah istediğinizden güzel olur ben şöyle dedim kavisli kalkik ve kucuk ama yuzume uyucak ebatta dedim esabil beyde çok kavis önermem dedi bende çok değil dedim birde kalkikligi yerinde olsun burun deliklerim gozukmesin domuz gibi olmiyim dedim ve tam istedigim gibi oldu allah korktuguna ugratmasin gayet korkmadan girersen emin ol guzel olur
Ayy cok saol kendine guven bende kemer vardi insllah hersey guzel olcak mutlu gir korkuyla girersen guzel olmazİnşaAllahhh...karar vermem çok uzun srdü ya pişman olursam diye..inşaAllalhh bende sizin gibi çok beğenir memnun kalırım.foto göstermekte istemiyorum sonuçta herkesin yüz yapısı farklı onda güzel durur bende durmayabilir..ama sizinkini beğendim bende hafif kavisli küçük hafif kalkık desem umarım olur
Merhabalar kan tahlillerinde neye bakiyorlar acabamerhaba canım,
muayenede burun delikleri ile şikayetini anlat , önceliğini önemsediğin detayı söylediğinde anlayacaktır. testler için eline bi kağıt verecek röntgen ,kan,tomografi,ekg sırasıyla söyle yapmanı öneririm çünki benim işim 1 günde hallettim =)
1-ilk önce kan ver,
2-hemen tomografiye git (acil tarafında) (sana öğleden sonraya saat verecekler.)
3-sonra röntgene git,
4-ekg çektir,
en önemlisi anestezi(bu işinin ertesi güne sarkmaması için ), öğleden sonra kan sonuçlarını ekg sonucunu alıp (bu arada anestezi için gişe-vezneden sıra al 3 den sonra anestezi doktoru yok onayı gerekiyor.yanına kan ve ekg sonucunla gitmen yeterli)
bu arada çıkmayan sonuçlar için sıkıntı etme elindeki veriler yeterli olacak...
ekg ve kan sonuçlarıyla anestezi doktoruna gidip onay al , bu bahsettiklerim 3 e kadar falan sürecek. sonrasında doktorun kapısına gidip bekliceksin muhtemelen odasında olmayacak.3-3,5 gibi geliyor sonuçların ve anestezi doktorunun onayını esabil hocaya göster . ameliyat için defterine uygun günü bulup kararlaştıcaksınız. bu kadar =)
ben bu şekilde hepsini 10 gelip 5 de çıktım 1 günde hallettim , şimdiden kolay gelsin =)) sevgiler.
Merhaba ben de öğretmenim. Esabil beyden randevu aldim muayene icin. Acaba okul zamanina denk gelirse iyilesme icin ne kadar gün gerekli. Siz ulasabildiniz mi ne söyledi? Ben de Şubat tatilinde uygunsa o zamana dusunuyorum. Bir de ben doktor arastirmaya yeni basladim. Esabil bey nasil biri izlenimlerinizi anlatir misiniz? Güven duyabildiniz miKızlar benim ameliyat günüm 14 eylül. Öğretmenim ve okullar 11 eylülde açılıyor. Bu ameliyatın erken olması gerekiyor. Esabil beyin numarasını istiyorum bilen varsa yazarsa bana çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?