Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Oldum ve suan 13 gunum hatta 14 acayip memnum ucunda az bir ödem var esabil beyin ellerine sağlık harika oldu herkes bayildi maşallah diyim kendime nazar etmiyim
Canım merhaba ben de ameliya oldum burnunun önden görünümünden memnun Musun benim kemiğim önden kalın duruyor hala biraz
Benimde sirt kalin gbi ama ödem oldugu belli merak etme endişe etme

Arkadaşlar merhaba merak ediyorum bu devlet hastanesinde bir odada kaç kişi kalıyor ve farkını ödersek özel oda var mı ?bir de refakatçi koltukta mı yatıyor nasıl işleyiş acil cevaplarsanız
Selamlar mahkumun karşısına düştüm 3 yatak 3 koltuk var şansın iyi giderse yek yatak tek koltuk var fark ödemek yok hastane masrafları dahil odalar zaten neyseki 3 yatakli odada tek ben ve arkadaşım kaldı ona çok sevinmiştim

Şansa bağlı ama benim kemerim vardı ucunda birsey yoktu ben yinede kalkik ve kavisli istedim sansına bağlı tabi bazılarınki güzel bazıları memnun deil ama memnundu herkes dogal istiyorsan dogal burun gordum ben gayet estetik gibi degildi sanki kendi burnu gibiydi

Alakasi yok b3nc3 b3nim gördüklerim memnun devlettede aynı işlem özldede tek fark zaman ve para.

Anladım çok sağol Ameliyat günü almak için gittiğinizde genel olarak ne kadar zaman sonra ameliyat günü veriliyor peki?

Kızlar ben muayene için sabah erken bir saate randevu aldım ama sadece konuşmak istiyorum burnumu görüp ne gibi şeyler söyler diye. Tetkikleri istiyor diyosunuz ya Esabil hocaya kesin karar verdiğim zaman yaptırmak istiyorum onları doktorla o şekilde konuşabilirim dimi?

Kizlar benim icin cok onemli bir soru soracagim , ben esabil beyle gorustum Allah kismet ederse eylul sonunda ameliyata girecegim yalniz sadece burun degil gogus buyutmede olacagim , ben hic denk gelmedim bu konu altinda gogustende ameliyat olan varmi ? Memnunmu ? Boyut olarak sizi tatmin edecek buyukluktemi protezi kullaniyor ? Dogalligi nasil ? Lutfen bilen yardimci olsun bicak altina girmisken ikisini birden yaptirmaya karar verdil ama hic hastasinin yorumuna denk gelmedim...

Esabil beye gogus buyutme ameliyati olan arkadaslardan cvp vermesini rica ediyor sevgilerimi yolluyorum

Çok güzel olmuş nazar değmesin☺darısı başıma inşaAllah ekimde ameliyatım var.size sorum siz nasıl tarif ettiniz acaba çok kararsızım kavisiniz çok güzel hafif kavismi demeliyim bilemiyoyum
Çok teşekkürler inşallah istediğinizden güzel olur ben şöyle dedim kavisli kalkik ve kucuk ama yuzume uyucak ebatta dedim esabil beyde çok kavis önermem dedi bende çok değil dedim birde kalkikligi yerinde olsun burun deliklerim gozukmesin domuz gibi olmiyim dedim ve tam istedigim gibi oldu allah korktuguna ugratmasin gayet korkmadan girersen emin ol guzel olur

İnşaAllahhh...karar vermem çok uzun srdü ya pişman olursam diye..inşaAllalhh bende sizin gibi çok beğenir memnun kalırım.foto göstermekte istemiyorum sonuçta herkesin yüz yapısı farklı onda güzel durur bende durmayabilir..ama sizinkini beğendim bende hafif kavisli küçük hafif kalkık desem umarım olur

Ayy cok saol kendine guven bende kemer vardi insllah hersey guzel olcak mutlu gir korkuyla girersen guzel olmaz

Arkadaşlar bi şey sorcam burnum küçükken kırılmış ve yamulmuş bir çok doktor et var dedi ana kırıkmış. Sol tarafım full kapalı. Sizce ameliyat olduktan sonra sesimde değişim olur mu incelme gibi. Yaşayan var mı

Merhabalar kan tahlillerinde neye bakiyorlar acaba

Kızlar benim ameliyat günüm 14 eylül. Öğretmenim ve okullar 11 eylülde açılıyor. Bu ameliyatın erken olması gerekiyor. Esabil beyin numarasını istiyorum bilen varsa yazarsa bana çok sevinirim.
Merhaba ben de öğretmenim. Esabil beyden randevu aldim muayene icin. Acaba okul zamanina denk gelirse iyilesme icin ne kadar gün gerekli. Siz ulasabildiniz mi ne söyledi? Ben de Şubat tatilinde uygunsa o zamana dusunuyorum. Bir de ben doktor arastirmaya yeni basladim. Esabil bey nasil biri izlenimlerinizi anlatir misiniz? Güven duyabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…