merhaba kendi yağımızla dolguyu ben sordum kalıcı olmuyor o dedi.O işlemi yapmadıkEsabil beye ameliyat olmus arkadaslar cvp verirseniz mutlu olurum esabil bey burun ameliyatu yaparken yuzdeki yag erimesine kendi yagimizla dolgu v.s. yapiyormu soran yaptiran varmi ? Ben ameliyatim sirasinda yuzumun bir kismina kendi yagimdan enjekte yapilmasini istiyorum ve gittigimde bu konuyu sormayi unuttum esabil hocama yaptiran memnun kalan varmi hocamin tecrubesini merak ettim ?
merhaba kesinlikle güven duyulan birisi.Çok ilgili bir doktor ben memnun kaldım ameliyattan doğal bir burun oldu(maaşallah) yeni tanışdığım kişiler ameliyat olduğumu anlamıyor bile 10 gün sonra dışarı çıkabilir duruma geliyorsunuz ama tabi memnun olmayan hastaları da var biraz sanırım bu ne istediğinle ilgili her burun yapısı aynı olmadığı için farklı sonuçlar çıkabiliyorMerhaba ben de öğretmenim. Esabil beyden randevu aldim muayene icin. Acaba okul zamanina denk gelirse iyilesme icin ne kadar gün gerekli. Siz ulasabildiniz mi ne söyledi? Ben de Şubat tatilinde uygunsa o zamana dusunuyorum. Bir de ben doktor arastirmaya yeni basladim. Esabil bey nasil biri izlenimlerinizi anlatir misiniz? Güven duyabildiniz mi
Teşekkür ederim. Ben de artik ciddi ciddi düşünüyorum ameliyat olmayi. Esabil beyle daha gorusmedim ama sanırım onda karar kılarımmerhaba kesinlikle güven duyulan birisi.Çok ilgili bir doktor ben memnun kaldım ameliyattan doğal bir burun oldu(maaşallah) yeni tanışdığım kişiler ameliyat olduğumu anlamıyor bile 10 gün sonra dışarı çıkabilir duruma geliyorsunuz ama tabi memnun olmayan hastaları da var biraz sanırım bu ne istediğinle ilgili her burun yapısı aynı olmadığı için farklı sonuçlar çıkabiliyor
merhaba kendi yağımızla dolguyu ben sordum kalıcı olmuyor o dedi.O işlemi yapmadık
merhaba kesinlikle güven duyulan birisi.Çok ilgili bir doktor ben memnun kaldım ameliyattan doğal bir burun oldu(maaşallah) yeni tanışdığım kişiler ameliyat olduğumu anlamıyor bile 10 gün sonra dışarı çıkabilir duruma geliyorsunuz ama tabi memnun olmayan hastaları da var biraz sanırım bu ne istediğinle ilgili her burun yapısı aynı olmadığı için farklı sonuçlar çıkabiliyor
Tampon cıkınca delikler küçülüyor merak etme o tampondan buyuk duruyorMerhaba 3 gün önce bende burun estetiği oldum ama burnum kalkık ve burun deliklerim büyük duruyo bunlar inermi kuculurmu acaba
Dediğim gibi dolguyu bana yapmadı çayyolunda bi merkezle görüştüğümde elmacıklar için 5 bin istemişlerdi birde o tek seferlik bi operasyon değilmiş bi kaç seans yaptırman gerekiyor %40 kalıcılık da kesin değil ben baya araştırmıştım yine de sor esabil beyeCok gecmis olsun oncelikle.. ben kalici olsun diye degil yaptiran arkadaslar yagin %60 etidigini %40 kadar kaldigini soyluyor zati oda bana yeter sanirsam :) benim amacim burnumun yuzume daha uyumlu oldugunu gorebilmek elmacik kemiklerime goz alti isik dolgusu ve agiz kenarlarimi biraz dolgunlastirmak istiyorum yani esabil bey yapiyormu bu konuda tecrubesi varmi acaba bilgin var mi? Burun ameliyati yapar ama bu operasyonu her estetik dr yapamiyor esabil beye guvenebilirmiyim onu bilemedimeylul sonunda iki ameliyata birden girecegim gogus ve burun yuzumude aradan cikarmak istiyorum
Bi fotoğraf gösterdim anlatırken de ucu hafif kalkık hafif kavisli delikler önden görünmemek gibi ve sırtı da önden kalın durmasın diye anlattım fotoğraf hiç yüklemedim burayaBurnunuzu gorme sansimiz var mi acaba merak ettim birde istediginiz burnu nasil anlattinizda yuzunuze cuk oturdu iste isin en zor kismi esabil beye yuzumuze uygun en uygun burnu anlatmakyani hocamiza bir resim mi gosterdiniz yoksa siz nasil isterseniz oyle yapin yuz tipime uygun olsun mu dediniz ?
MerMemnun degilim suan 9 ay oldu basta cok cok memnundum ama suan degilim delikler esit degil ucgen besgen gibi bi sekilde nefes problemide var onden cirkin duruyo falan filan iste...
Fiyat olarak piyasaya gore keeinlik en uygunu..ama istedigim gibi olmadi benim
Selam bu baslik altindaki çoğu yorumu okudum. Sondan degilde ilk yazilanlardan baslamistim okumaya. Sizin ilk yazdığınız yorumlar cok cesaretlendirmisti beni. Sonra biraz da son sayfalari okuyayim diye bi açtım. Şok oldum resmen tam karar veriyorken altüst oldum. Üzüldüm mutsuz olmaniza çünkü o kadar okuyunca size kendimi yakin hissetmiştim. Her anı paylasip herkese yardimci olmaya çalışmanız cok hoştu.Memnun degilim suan 9 ay oldu basta cok cok memnundum ama suan degilim delikler esit degil ucgen besgen gibi bi sekilde nefes problemide var onden cirkin duruyo falan filan iste...
Fiyat olarak piyasaya gore keeinlik en uygunu..ama istedigim gibi olmadi benim
Merhaba arkadaşlar,
Ameliyatından memnun olmayan (haklı olarak) arkadaşların yorumları, son zamanlarda yeni ameliyat olacakların cesaretini kırıyor gibi. Yorumları dikkate alarak Esabil Hoca'ya giden biri olarak, forumda yapılan yorumların hastaları çok etkilediği kanaatindeyim. O yüzden ben de bi kaç yorumda bulunmak istedim.
Diğer arkadaşların da yazdığı gibi en iyi doktorların bile kusurlu burunlar yaptığını görüyoruz. Gözlemlediğim kadar bu mesele doktorun el becerisinin yanı sıra biraz da şans işi. Ben ameliyat olalı 4 ay oldu. Çok kusurlu bir burnum yoktu, nefes problemim için başvurdum Esabil Hoca'ya. Çok şükür nefes problemim düzeldi (sonradan tekrar ortaya çıkar mı bilmiyorum). Burnumun ucuna ve biraz da burun sırtına müdahale edildi estetik açıdan. Ben sadece doğal bir burun istediğimi söyledim ve istediğim gibi bir burun da oldu. Belki de şanslı olanlardanım ben. Burun deliklerimde eşitsizlik görünmüyor şu an için. Burnumun ucunda hala ödem var, masaj yaptığım zamanlarda yumuşuyor. Masajı sakın ihmal etmeyin. Ameliyat sonrası çoğumuzun yaşadığı gibi aşırı kalkık bir burnum vardı, hatta baya ağladım bunun için. Endişe etmeyin tamponlar çıktıktan sonra baya bir iniyor. Burun delikleri küçülüyor. Ara sıra burun sırtında ödemden kaynaklı kemik hissinde çıkıntılar oluyor. Masaj yapınca tekrar kayboluyor. Burnumun son şeklini alması için hala sabırla bekliyorum. Bu iş sabır işi unutmamak lazım.
Öğretmen arkadaş yazmış ne zaman işe başlayabilirim diye. Ben de öğretmenim. Alçı çıktıktan hemen sonra başlayabilirsin ama sana tavsiyem en az 15 gün beklemen. Yeni burnuna alışman biraz vakit alıyor. İlk önce, kendine alışman için biraz vakit ayır. İnsanların yorumlarına kulağını tıka, zamanla burun o kadar değişiyor ve güzelleşiyor ki:) Yapılan yorumlara üzüldüğünle kalırsın
Foto yükleyemiyorum kusura bakmayın. Sadece memnun hastaların da olduğunu belirtmek için yazıyorum. Esabil bey, uygun fiyata güzel burunlar yapıyor bence. Foto isteyen arkadaşlara özelden atabilirim:)
Herkese geçmiş olsun..
Özelden bana atarsan çok sevinirim bende kesin olarak Esabil hocaya gidecektim ama gerçekten özellikle buradaki yorumlar beni hep yolumdan geri çeviriyor hastane benim oturduğum yerde kapıdaki hastaları görüyorum ve hepsi olumlu şeyler söylüyor dediğim gibi artık kafamda soru işaretleri var, birazda şansa bakıyor olabilir haklısın. Mesajını bekliyorum :)Merhaba arkadaşlar,
Ameliyatından memnun olmayan (haklı olarak) arkadaşların yorumları, son zamanlarda yeni ameliyat olacakların cesaretini kırıyor gibi. Yorumları dikkate alarak Esabil Hoca'ya giden biri olarak, forumda yapılan yorumların hastaları çok etkilediği kanaatindeyim. O yüzden ben de bi kaç yorumda bulunmak istedim.
Diğer arkadaşların da yazdığı gibi en iyi doktorların bile kusurlu burunlar yaptığını görüyoruz. Gözlemlediğim kadar bu mesele doktorun el becerisinin yanı sıra biraz da şans işi. Ben ameliyat olalı 4 ay oldu. Çok kusurlu bir burnum yoktu, nefes problemim için başvurdum Esabil Hoca'ya. Çok şükür nefes problemim düzeldi (sonradan tekrar ortaya çıkar mı bilmiyorum). Burnumun ucuna ve biraz da burun sırtına müdahale edildi estetik açıdan. Ben sadece doğal bir burun istediğimi söyledim ve istediğim gibi bir burun da oldu. Belki de şanslı olanlardanım ben. Burun deliklerimde eşitsizlik görünmüyor şu an için. Burnumun ucunda hala ödem var, masaj yaptığım zamanlarda yumuşuyor. Masajı sakın ihmal etmeyin. Ameliyat sonrası çoğumuzun yaşadığı gibi aşırı kalkık bir burnum vardı, hatta baya ağladım bunun için. Endişe etmeyin tamponlar çıktıktan sonra baya bir iniyor. Burun delikleri küçülüyor. Ara sıra burun sırtında ödemden kaynaklı kemik hissinde çıkıntılar oluyor. Masaj yapınca tekrar kayboluyor. Burnumun son şeklini alması için hala sabırla bekliyorum. Bu iş sabır işi unutmamak lazım.
Öğretmen arkadaş yazmış ne zaman işe başlayabilirim diye. Ben de öğretmenim. Alçı çıktıktan hemen sonra başlayabilirsin ama sana tavsiyem en az 15 gün beklemen. Yeni burnuna alışman biraz vakit alıyor. İlk önce, kendine alışman için biraz vakit ayır. İnsanların yorumlarına kulağını tıka, zamanla burun o kadar değişiyor ve güzelleşiyor ki:) Yapılan yorumlara üzüldüğünle kalırsın
Foto yükleyemiyorum kusura bakmayın. Sadece memnun hastaların da olduğunu belirtmek için yazıyorum. Esabil bey, uygun fiyata güzel burunlar yapıyor bence. Foto isteyen arkadaşlara özelden atabilirim:)
Herkese geçmiş olsun..
2 hafta rapor aldım.. ameliyat sonuçta kimse bir şey söylemedi.. öğrencilerin biraz garibine gitti ama hemen alıştılar:)Selam teşekkür ederim kaygım biraz azaldi. Aslinda şu an önden bakıldığında güzel bir burnum var sayılır. Beni rahatsiz eden ya profilim. Ameliyattan sonra da tam tersi oluyor galiba. Yandan memnun da herkes önden avatar gibi sikayetler okudum. Bir de gercekten ya nefes alamazsam iyi diye korkuyorum. Şu an kocaman deliklerimle gayet çok nefes aliyorum :))
Bu arada ben de öğretmenim. Siz sanirim ikinci doneme denk gelecek sekilde ameliyat olmuşsunuz. Okulda idareciler sıkıntı cikarmadi mi? Ogrencileriniz nasil karsiladi? Kac gün rapor verdi? Nöbetlerde darbe almamak da şans meselesi olmuştur eminim. Düşündükçe cok zor karar vermesi. Bana özelden fotoğraf atarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?