Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Göğüs estetiğine fiyat ne söyledi bende ileride olmayı planlıyorum da?

Kızlar benim ablam esabil beye ameliyat oldu kendisi memnun bende aşırı beğeniyorum ablamın yeni burnunu maşallah o yüzden bende ameliyat günü aldım haziranda gitmiştim eylülün sonuna verebildi ancak. Eylülün ortasında da okul açılıyor şehirde bayağı bir uzak olunca çok ters bi zamana denk geldi. Bi degişiklik olursa öne alabilecegini söylemisti esabil bey fakat hala haber gelmediğine göre bu saatten sonrada gelmez sanırım değil mi? Bayramdan hemen sonra olmak isterdim tarih çok ters sürekli aramakta istemiyorum esabil beyi Bir kere arayıp hatırlattık ama not ettiğini söylemisti. Hala erkene alacagına dair haber yok bu saatten sonrada alır mı sizce erkene? Yani ameliyatınıza 1 aydan biraz cok varken falan erkene aldı mı ? Böyle olan biri var mı? Çok sabırsızlanıyorum o yüzden bu haller

Bİr de benim burnum yandan çook kötü. Önden ise ben beğeniyorum önden cok güzel duruyor yan tam bi facia. Ameliyattan sonrada tam tersi olacak gibi geliyor yorumlardan sonra Benim ailem cok karısıyor doktorla iletisimimde bile sürekli araya giriyorlar doğal dursun falan diyolar mesela belli olmasın estetik oldugu vs müdahaleler oluyor bu yüzden de kendimi ifade edememekten korkuyorum Ben onların tarif ettiginden farklı tarif edicem ailemde her seyi allak bullak etmez umarım Daha eylülün sonuna cok var zaman gecmiyorr resmen burnum yapılmadan gezmek bile istemiyorum tüm planlarımı erteledim saçımı kestircektim onu bile yapmıcam hicbi seye hevesim yok burnum yapılmadan Kızlar beni en iyi siz anlarsınız daha erkene alabilsem keske ameliyatımı acaba gün alıp vazgecen biri var mı? Bence olsun cünkü ben dayanamıyorum

Ameliyat olduğum gün bir arkadaş daha olmuştu orada tanışmıştım onun daha 2 ayı varken şans eseri bir gün önceden ariyor yarın ameliyata alıyorum diye ve baya erkenden oluyor. Yani olabilir tabi şans

Burun boyunun küçültülmesini istedim burun ucumun özellikle yapabildiğiniz kadar küçültün dedim kavis hafif olsun yani buruna baktığımda zarif bir burun dursun dedim
Fptoğraf göstermiştim ama alakası olmadı zaten fotodaki burun kadar ince olmaz senin demişti kalın deriliymiş bebim

Ameliyat olduğum gün bir arkadaş daha olmuştu orada tanışmıştım onun daha 2 ayı varken şans eseri bir gün önceden ariyor yarın ameliyata alıyorum diye ve baya erkenden oluyor. Yani olabilir tabi şans
Benimkine 1 ay 10 gün falan kaldı ya 2 ay olsa geri alır da 1 ay artık bu saatten sonra almaz gibi geldi :/ çok ters zamanda ameliyatım inşallah erkene alınır

Benimkine 1 ay 10 gün falan kaldı ya 2 ay olsa geri alır da 1 ay artık bu saatten sonra almaz gibi geldi :/ çok ters zamanda ameliyatım inşallah erkene alınır
Açıkcası doktor 2 haftada tamamen normal hayata dönüyorsun diyor ama bende böyle olmadı benim yüzüm cok hassas ameliyat sonrası korkunç haldeydim doktor bile şaşırdı bu kadar ödem olmasına 2 haftada tüm ödemler gitti morluk vs. Ama göz içim kanlıydı ve hala yanaklarımda birazcık şişlik vardı daha yuzum tombul duruyodu bunların hepsi tam 1 ayda geçti bende. 1ayın sonunda oh be diyerek yüzümü sevmeye başladım yani ama kişiye göre farklılık gösterebiliyor iyileşme süreleri

acil yardım ameliyat oldum 6 . günüm tampon çıktı yanlız sağ burun deliğinde et parçası var içinde şişmiş gibi odem mi o gider mi kalır mi acilen cvp verebilirmisiniz

tampon çıkınca burnun iç kısmında kanatların altında et şişmiş fistan gözüküyor o geçer mi 2gun sonra alçım alınacak

Benim ne zaman böyle telaşlarım olacak esabil bey arayın beni erkene alıyorum tarihi deyin zaman geçmiyor bayramın 1.gününe alsan bile olurum o derece ((( bence burnumuzu bir iki şey yüzünden begenmezsek bile eskisinden iyidir deyip mutlu olalım ben su an gezmek bile istemiyorum yapılı burun görünce öyle hevesleniyorum ki şu anki halimden uzaklasıyorum iyicee

Benim normalde amelyatim 10 agustostu martın sonunda tarih almistik senin gbiydim gunler gecmek bilmiyodu dayanmiyordum artik sonra esabil bey 23 temmuzda amelyatimi istersniz erkene alabilirim dedi o hafta yokum dedi ve okadar mutlu oldumki anlatamm 25 temmuzda amelyat oldum suan cok mutluyum eskiden saclarimi topluyamiyordum burnum yamuk diye suan hep toplayasim geliyor insanlarin yanlarina oturmazdim hep karsilarina otururdum suan cok mutluyum iyiki olmusum kendime olan güvenim geldi esabil bey beni hayallerime kavuşturdu yaşayan bilir :)

Eki Görüntüle 2036808 Evet tahmin edebiliyorum :) benimde ablam oldu o kadar degisti ki özgüven geliyor resmen :) eski yeni hali foto ekleyim ablamın

Eklentiler

• IMG_7698.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_7699.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 412
1 ay 5 gün kaldı ben sadece 5 gün kalsın isterdim Hazirandan beri bekliyorum ya sabırsızlık geliyor üstüme üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…