- 21 Şubat 2017
- 56
- 26
- 38
- 28
Göğüs estetiğine fiyat ne söyledi bende ileride olmayı planlıyorum da?Kizlar benim icin cok onemli bir soru soracagim , ben esabil beyle gorustum Allah kismet ederse eylul sonunda ameliyata girecegim yalniz sadece burun degil gogus buyutmede olacagim , ben hic denk gelmedim bu konu altinda gogustende ameliyat olan varmi ? Memnunmu ? Boyut olarak sizi tatmin edecek buyukluktemi protezi kullaniyor ? Dogalligi nasil ? Lutfen bilen yardimci olsun bicak altina girmisken ikisini birden yaptirmaya karar verdil ama hic hastasinin yorumuna denk gelmedim...
Esabil beye gogus buyutme ameliyati olan arkadaslardan cvp vermesini rica ediyor sevgilerimi yolluyorum
Çok güzel olmus Nasıl tarif ettin istedigin burnuÖnce-sonra
3ay dolmak üzere
Ameliyat olduğum gün bir arkadaş daha olmuştu orada tanışmıştım onun daha 2 ayı varken şans eseri bir gün önceden ariyor yarın ameliyata alıyorum diye ve baya erkenden oluyor. Yani olabilir tabi şansKızlar benim ablam esabil beye ameliyat oldu kendisi memnun bende aşırı beğeniyorum ablamın yeni burnunu maşallaho yüzden bende ameliyat günü aldım haziranda gitmiştim eylülün sonuna verebildi ancak. Eylülün ortasında da okul açılıyor şehirde bayağı bir uzak olunca çok ters bi zamana denk geldi. Bi degişiklik olursa öne alabilecegini söylemisti esabil bey fakat hala haber gelmediğine göre bu saatten sonrada gelmez sanırım değil mi? Bayramdan hemen sonra olmak isterdim tarih çok ters sürekli aramakta istemiyorum esabil beyi Bir kere arayıp hatırlattık ama not ettiğini söylemisti. Hala erkene alacagına dair haber yok bu saatten sonrada alır mı sizce erkene? Yani ameliyatınıza 1 aydan biraz cok varken falan erkene aldı mı ? Böyle olan biri var mı? Çok sabırsızlanıyorum o yüzden bu haller
Burun boyunun küçültülmesini istedim burun ucumun özellikle yapabildiğiniz kadar küçültün dedim kavis hafif olsun yani buruna baktığımda zarif bir burun dursun dedimÇok güzel olmus Nasıl tarif ettin istedigin burnu
Fptoğraf göstermiştim ama alakası olmadı zaten fotodaki burun kadar ince olmaz senin demişti kalın deriliymiş bebimBurun boyunun küçültülmesini istedim burun ucumun özellikle yapabildiğiniz kadar küçültün dedim kavis hafif olsun yani buruna baktığımda zarif bir burun dursun dedim
Benimkine 1 ay 10 gün falan kaldı ya 2 ay olsa geri alır da 1 ay artık bu saatten sonra almaz gibi geldi :/ çok ters zamanda ameliyatım inşallah erkene alınırAmeliyat olduğum gün bir arkadaş daha olmuştu orada tanışmıştım onun daha 2 ayı varken şans eseri bir gün önceden ariyor yarın ameliyata alıyorum diye ve baya erkenden oluyor. Yani olabilir tabi şans
Açıkcası doktor 2 haftada tamamen normal hayata dönüyorsun diyor ama bende böyle olmadı benim yüzüm cok hassas ameliyat sonrası korkunç haldeydim doktor bile şaşırdı bu kadar ödem olmasına 2 haftada tüm ödemler gitti morluk vs. Ama göz içim kanlıydı ve hala yanaklarımda birazcık şişlik vardı daha yuzum tombul duruyodu bunların hepsi tam 1 ayda geçti bende. 1ayın sonunda oh be diyerek yüzümü sevmeye başladım yani ama kişiye göre farklılık gösterebiliyor iyileşme süreleriBenimkine 1 ay 10 gün falan kaldı ya 2 ay olsa geri alır da 1 ay artık bu saatten sonra almaz gibi geldi :/ çok ters zamanda ameliyatım inşallah erkene alınır
Korkma bende de vardı üst bölgesinde o geçiyor sonra
gerçekten mi çok sevindim içime su serptin onlar bazen kalıyor diyorlatKorkma bende de vardı üst bölgesinde o geçiyor sonra
Tampon cıkınca delikler küçülüyor merak etme o tampondan buyuk duruyor
Merak etme o bir ödem geçecek pozitif olmaya calistampon çıkınca burnun iç kısmında kanatların altında et şişmiş fistan gözüküyor o geçer mi 2gun sonra alçım alınacak
Benim normalde amelyatim 10 agustostu martın sonunda tarih almistik senin gbiydim gunler gecmek bilmiyodu dayanmiyordum artik sonra esabil bey 23 temmuzda amelyatimi istersniz erkene alabilirim dedi o hafta yokum dedi ve okadar mutlu oldumki anlatamm 25 temmuzda amelyat oldum suan cok mutluyum eskiden saclarimi topluyamiyordum burnum yamuk diye suan hep toplayasim geliyor insanlarin yanlarina oturmazdim hep karsilarina otururdum suan cok mutluyum iyiki olmusum kendime olan güvenim geldi esabil bey beni hayallerime kavuşturdu yaşayan bilir :)Benim ne zaman böyle telaşlarım olacak esabil bey arayın beni erkene alıyorum tarihi deyin zaman geçmiyor bayramın 1.gününe alsan bile olurum o derece((( bence burnumuzu bir iki şey yüzünden begenmezsek bile eskisinden iyidir deyip mutlu olalım ben su an gezmek bile istemiyorum yapılı burun görünce öyle hevesleniyorum ki şu anki halimden uzaklasıyorum iyicee
Evet tahmin edebiliyorum :) benimde ablam oldu o kadar degisti ki özgüven geliyor resmen :) eski yeni hali foto ekleyim ablamınBenim normalde amelyatim 10 agustostu martın sonunda tarih almistik senin gbiydim gunler gecmek bilmiyodu dayanmiyordum artik sonra esabil bey 23 temmuzda amelyatimi istersniz erkene alabilirim dedi o hafta yokum dedi ve okadar mutlu oldumki anlatamm 25 temmuzda amelyat oldum suan cok mutluyum eskiden saclarimi topluyamiyordum burnum yamuk diye suan hep toplayasim geliyor insanlarin yanlarina oturmazdim hep karsilarina otururdum suan cok mutluyum iyiki olmusum kendime olan güvenim geldi esabil bey beni hayallerime kavuşturdu yaşayan bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?