- 21 Şubat 2017
- 56
- 26
- 38
- 28
Benim 1 ay gibi bir süre durmuştu sanırım telaşlanmadım başlarda ameliyat başarısız geçti kıkırdağı dışarıda unuttu falan diyordum da o zamanla gidiyorgöründüğü gibi resmin sol tarafında içinde şişme var geçer mi bu acil yardım
gerçekten mi çok sevindim içime su serptin onlar bazen kalıyor diyorlat
ödem gibi değil sankiMerak etme o bir ödem geçecek pozitif olmaya calis
Cidden baya degisiklik var ablan adina sevindim kendi adimada mutluyum :)Eki Görüntüle 2036808
Evet tahmin edebiliyorum :) benimde ablam oldu o kadar degisti ki özgüven geliyor resmen :) eski yeni hali foto ekleyim ablamın
Boyle dusunme benimde burun ucumtop gbi odem var burun sonucta işlem gordu torpulendi bicak altina yattin kolay birsey deil olacak seyler bunlarödem gibi değil sanki
mükemmel olmusBurnumu yaptirmak icin yillardir bekledimm :) gonlunuzu ferah tutun hersey guzel olacak onceki halinide attim koca bir kemik ten ibaretti burnum :)Eki Görüntüle 2036982 Eki Görüntüle 2036983 Eki Görüntüle 2036984 Eki Görüntüle 2036985
Saol cnm benmde burun sirti acayip sisti suan indi o geciyor diyolar bi sor sen yne ama doktorda ödem der kesinmükemmel olmus
inşallah ödem dır canım ya masaj yapıyor musunSaol cnm benmde burun sirti acayip sisti suan indi o geciyor diyolar bi sor sen yne ama doktorda ödem der kesin
Evet yapiyorum gunde 2 kez ve acayip inme oldu burnumda ihmal etme masaj acayip ise yariyor arnica kremle yapiyoruminşallah ödem dır canım ya masaj yapıyor musun
İkiside düzelecek bence çünkü ablamda bunlardan endişe ediyodu şimdi öyle şeyleri kalmadı10 gun olmak üzere morluk kaldı şişlik devam ediyor ama beni tedirgin eden sadece içinde şişen etler ve burun delikleri orantisizligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?