Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende pazartesi günü ameliyat oluyorum.inşallah hersey yolunda gider. Açıkcasi korkuyorum .inşallah ağrılar cok olmaz.

İnşallah bende çok heyecanlıyım benide korkutan tek şey ağrılar
Hiç ağrı olmuyor garip bir şekilde. Korkma.
Tek korkacağın şey doktorun beceremeyeceği olsun. Bende yeni ameliyat oldum. Düz burun kemiğimi yamulttu.(başka doktor)
Gittik birde 6 milyar bayıldık. Umarım sizin iyi geçer

Umarım bende çok araştırdım ve en son esabil beyde karar kıldım umarım herkesın istediği gibi olur

Burun kemiği yamuldu diye korkmayın bence çünkü ameliyat sonrası odem burun kenarında burun üstünde yani her yerde olabiliyo ve bu odemler resmen kemik gibi sert olduğu için biz onu kemik sanıyoruz doğal olarak . Zamanla ödem atıldıkca sizdeki o yamuk görüntü gidecektir bence

Ben de esabil beye ameliyat oldum küçük bi burnum var artık şimdiden belli :) ama şişlikler orantisiz bi şekilde şu an 6 ay tamamen iyileşme süreci deniyo . Bende mesela şu an sol tarafta burnun yan kısmında şişlik var resmen kemik gibi o yüzden önden biraz değişik bi görüntü oluştu ama yapacak bişey yok bunlar odem olduğu için zamanla geçecektir

Ben dün esabil beye ameliyat oldum.bugün taburcu oluyorum.şuanki halimimn fotosunu ekliyorum.hiç ağrım sizim olmadı. Burnum üst kemiği alındı ucu kaldırıldı ve kısaltildi.ama burnumun ucu niye küt duruyor anlamadım inşallah burun ucu normale döner.

Eklentiler

• 20160925_074602.webp
    8 KB · Görüntüleme: 577
Valla ben anladım ki burun ameliyatından sonra burun her hale girebilir hemen sonucu görmek istememek lazım . 3 4 ay sonra ne olduğu belli olcak zamanla ödem her yerde birikebiliyo ordan oraya kayıyo falan ucu da sisebilir ortası da yanları da her hale girebilir

Oyle karsrsizim ki artik uykularim kaciyor iki doktor arasinda kararsiz kaldim esabil beyin fiyat cok uygun ama internette hic bir bilgisi yok yaptigi burun fotolari yok benim burun ucum cok dusuk delikler buyuk e simdi burdaki arkadaslarda bi kereye mahsus foto atiyolar oda ameliyattan cikar cikmaz oldugu icin bisey anlasilmiyor lutfen daha sonrsda foto atarmisiniz zor bi surec sonucta bi kere yaptirma imkanimiz var ve ben ikna olamadim guzel olacagina ..yani ameliyattan korkum yok gozumu karartim ama domuz burni gibi delikler havada bi burun olcak diye korkuyorum zaten kocaman delikler ve sorunlu baya
Isin ozeti lutfen yardimci olmak icin tekrar resim paylasin

Domuz burnu esabil bey in tarzı değil. Benim burnumda suan tampon var oyüzden burun ucu ve delikleri domuz gibi görünüyor .düşündükçe işin içinden cikamazsin .

Ya zaten senin sis olmasina ragmen hos duruyo bende kavisli ve kucuk bi burun istiyorum demek istedigim burda cok paylasmiyolar resim e esabil bey hakkinda cok bi bilgide yok internet sitesi yada resimleri gorcek sosyal paylasim sitesi hoc bisey yok ondan benim korkum hani bi kac kisi atsa resim icim rahatlicak bide evime cok uzak dusuyo sincan acaba kac kez gitmem gerekir hani ameliyat gununu hemen veriyormu tahliller bi gunde yetismez mi ki iki kucuk kizim varda

Canım benim ben muayene olmak için esabil bey in odasının önünde beklerken ameliyatını yapmış olduğu birçok hastasını gördüm .yaptığı burunları ben beğendim hem dr çok yoğun bana 2 ay sonraya ameliyat için gün vermişti. Benim tahliller röntgen ve tomografi dahil 3 gün sürdü .

Bende diyodum erkenden gitsem tahlilleri bi gunde yetistirirmiyim 3 gun surekli gitmek zor olcak kizlarimla..napalim oyle yapcaz artik

Ben bir günde hallettim hepsini saat 11.20 de randevum vardı görüştük bana tahlilleri tomografi ve röntgeni yaptır dedi hepsini aynı gün içinde hatta bıkac saat içerisinde yaptırdım bi daha onlar için gitmedim bence öğleden önceye randevu alın hepsi bir gün içinde hallolur

fotoğrafınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…