Hiç ağrı olmuyor garip bir şekilde. Korkma.İnşallah bende çok heyecanlıyım benide korkutan tek şey ağrılar
Ben dün esabil beye ameliyat oldum.bugün taburcu oluyorum.şuanki halimimn fotosunu ekliyorum.hiç ağrım sizim olmadı. Burnum üst kemiği alındı ucu kaldırıldı ve kısaltildi.ama burnumun ucu niye küt duruyor anlamadım inşallah burun ucu normale döner. Eki Görüntüle 1889299 Eki Görüntüle 1889299
Oyle karsrsizim ki artik uykularim kaciyor iki doktor arasinda kararsiz kaldim esabil beyin fiyat cok uygun ama internette hic bir bilgisi yok yaptigi burun fotolari yok benim burun ucum cok dusuk delikler buyuk e simdi burdaki arkadaslarda bi kereye mahsus foto atiyolar oda ameliyattan cikar cikmaz oldugu icin bisey anlasilmiyor lutfen daha sonrsda foto atarmisiniz zor bi surec sonucta bi kere yaptirma imkanimiz var ve ben ikna olamadim guzel olacagina ..yani ameliyattan korkum yok gozumu karartim ama domuz burni gibi delikler havada bi burun olcak diye korkuyorum zaten kocaman delikler ve sorunlu bayaBen dün esabil beye ameliyat oldum.bugün taburcu oluyorum.şuanki halimimn fotosunu ekliyorum.hiç ağrım sizim olmadı. Burnum üst kemiği alındı ucu kaldırıldı ve kısaltildi.ama burnumun ucu niye küt duruyor anlamadım inşallah burun ucu normale döner. Eki Görüntüle 1889299 Eki Görüntüle 1889299
fotoğrafınız var mı?Merhabalar bende Esabil hocaya ameliyat oldum.17.günüm. Çok memnunum. İlgisi kibarlığı pozitifliği gerçekten muhteşem. Her şey tam istediğim gibi oldu. Fiyat konusuna gelince de bilginiz olsun fiyatlar artmış. 2BİNİ bulabiliyor ama yine de yardımcı oluyor önceden konuştuğunuz fiyatın üstünde bir fiyat ödemiyosunuz. Biz mesala konuşmuştuk fiyatı ortalama bi fiyat söylemişti ve ben de o fiyat aralığında ödedim. Zaten çok anlayışlı birisi.
Gurcan aslan la gorustum cok icime de sindi ama fiyat 5000 imkanim olmadiAklinizdaki diğer doktor kim
hakan soygür le görüştünüz mü?Gurcan aslan la gorustum cok icime de sindi ama fiyat 5000 imkanim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?