Bence iner bissürü yorum okudum burda, herkes o eski kalkık halini falan özlemis zamanla iniyor yaniburnum inermi çok kalkık sanki
Ahaha hallederim ben :) acıyo mu peki o sislikgeçer bekle dedi o kısmi kestigim için şişti orası dedi bende ya gitmezse dedim hallederim ben dedi
Burnumu yaptirmak icin yillardir bekledimm :) gonlunuzu ferah tutun hersey guzel olacak onceki halinide attim koca bir kemik ten ibaretti burnum :)Eki Görüntüle 2036982 Eki Görüntüle 2036983 Eki Görüntüle 2036984 Eki Görüntüle 2036985
sırt genişliği düzeliyor mu peki15 günlük burun ve 5 aylık burun ilk hali çok daha güzeldi burnum deforme oldu ödemi atmıyor burun ucum top gibi kaldı ve deliklerinde doku çekilmeleri oldu aşırı pot görünüyordu kalın derili olduğum için burun ucum biraz düştü tekrar revizyon olucam burun işi şans işi çok sıkıntılı bi süreçten geçtim bazı komplikasyonlar olabiliyor malesef
Doktorunuz ne dedi peki bu duruma sanırım Esabil hocaya olmuştunuz15 günlük burun ve 5 aylık burun ilk hali çok daha güzeldi burnum deforme oldu ödemi atmıyor burun ucum top gibi kaldı ve deliklerinde doku çekilmeleri oldu aşırı pot görünüyordu kalın derili olduğum için burun ucum biraz düştü tekrar revizyon olucam burun işi şans işi çok sıkıntılı bi süreçten geçtim bazı komplikasyonlar olabiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?