Evet yani ilk yapıldığında kusur yoktu sadece deliklerin biri büyük biri küçük gibiydi sonradan iyice değişti komplikasyon gösterdi ödem inmedi vsDoktorunuz ne dedi peki bu duruma sanırım Esabil hocaya olmuştunuz
İnce derili olmak lazımburun ucunda ko top inmiyor yani
benim alci yeni cikti burun sırrı kalın duruyor sonra düzeliyor mu ne kadar surede duzeliyorBunlar da yakından benim burnumdan çok isteyen varmış götürsünler diye atıyorum hemşireyim ben esabil bey bilir zaten beni foto gösterdiğinizde 25.gün
Zamanla iner merak etmeyin geçmiş olsun çok kafaya takmayın benim 7 yıl oldu indi ilk hali gibi kalmıyor şişlik uyuşukluk hala var belli yerlerde benim sonuçta orası kesip bićiliyor ve travma yaşıyor dr masaj vs ne dediyse harfiyen uygulayın kontrolleri ihmal etmeyin kafanıza ne takıliyorsa gidin sorun dra sonuçta yatış pozisyonu bile etkiliyor şekil almayıyorum yapabilir misiniz burun ucu sivri kalkık bir acaip
Merak etme baya iniyor 3 haftaya kadar.yorum yapabilir misiniz burun ucu sivri kalkık bir acaip
Siz revizyon mu oldunuz?silva ya daha önce ki ameliyatta 1 yılını doldurunca ödemler indi burun ucundaki sertlik 1 yıl sonra yumuşama başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?