Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bayramdan hemen sonra ameliyatı olan var mı? İptal edecek olan falan? Ya cok ters zamanda ameliyatım derslerden geri kalıcam başka şehirde okuyorum kayıt dönemi falan olsa ameliyatım yine iyi kayıt yapar gelirim ama kayıt döneminden sonra okul basladıktan 1 hafta sonra benim ankaraya dönmem lazım ki ameliyat oluyum ve 2 hafta tahminen kalmam lazım tam dersler tam anlamıyla baslıcak ben Ankara'da olcam yani( bi yolu varmı bilmiyorum ( 2 hafta bile önce olsa yeter 2 hafta önceye alınan var mı ameliyatı? Ertelememde kac yıldır bu anı bekliyorum ben (

yorum yapabilir misiniz burun ucu sivri kalkık bir acaip
Zamanla iner merak etmeyin geçmiş olsun çok kafaya takmayın benim 7 yıl oldu indi ilk hali gibi kalmıyor şişlik uyuşukluk hala var belli yerlerde benim sonuçta orası kesip bićiliyor ve travma yaşıyor dr masaj vs ne dediyse harfiyen uygulayın kontrolleri ihmal etmeyin kafanıza ne takıliyorsa gidin sorun dra sonuçta yatış pozisyonu bile etkiliyor şekil almayı

teşekkür ederim ama hiç begenmedim ucu top sivri duruyor bir değişik zamanla daha da kötü olursa diye korkuyorum

Benimde olalı 4. Aya giricem burnum eskiye göre daha bir şişti zamanla inmesi gerekirken daha şişiyor benim. Yılını tamamlayıpta ödemi atan var mı? Şişlik insede o burun ucu sanki hep sert kalacak gibi geliyor bana

silva ya daha önce ki ameliyatta 1 yılını doldurunca ödemler indi burun ucundaki sertlik 1 yıl sonra yumuşama başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…