Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

evet revizyon oldu ama ucunda bir çıkıntı var sivrilik ne alaka acaba esabil bey bunu bilerek nasıl yaptı

revizyon olma sebebim az düşüktü burnum burun kanatlarında çöküntü vardı büyük bir soun yoktu aslinda

çok mu kötü duruyor ya amaan o kadar morluğu şişliği çek bu olsun hayır düz indirse sorun olmayacak

esabil hoca 2200 revizyon farketmiyor belki ben ilk başka doktora yaptirmistim eğer esabil bey e ikinci kez olsaydım elbet fiyat düşük olur

esabil hoca 2200 revizyon farketmiyor belki ben ilk başka doktora yaptirmistim eğer esabil bey e ikinci kez olsaydım elbet fiyat düşük olur
Canım hiç sorun yapma bence harika olmuş ameliyat öncesi halin nasıldı resim koyarsan kıyaslarım ben burundan 4 ameliyat geçirdiğim için fazlasıyla tecrübeliyim zamanla inerek tam kıvamında olur burnun

evet revizyon oldum ama burun ucunda sivrilik var sert bu ne olur kalirmi
Sivrilik 1 ayda baya gidiyor kalkıklığı baya düşüyor merak etme insin diye dua ederdim cok kalkık diye moralim bozulurdu şimdi 4.ayımdayım tamamen yandan düz bari hafif bi kalkokşığı kalsaydı diye üzülüyorum bu kadar ineceğini tahmin etmemiştim(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…