evet revizyon oldum ama burun ucunda sivrilik var sert bu ne olur kalirmiSiz revizyon mu oldunuz?
canım revizyon olma sebebin neydi acaba çöküklğk mü vardıevet revizyon oldum ama burun ucunda sivrilik var sert bu ne olur kalirmi
bir de burun ucu inicek ama belli belirsiz yani benim hala kalkık bu yüzden revizyon düşünüyorumevet revizyon oldum ama burun ucunda sivrilik var sert bu ne olur kalirmi
evet biraz inicek 1 .2 ml içiniz rahat olsun ama çok bi inme olmazameliyat olali 15 gun oldu farkettiniz mi burun ucunda ki sivriligi
Canım hiç sorun yapma bence harika olmuş ameliyat öncesi halin nasıldı resim koyarsan kıyaslarım ben burundan 4 ameliyat geçirdiğim için fazlasıyla tecrübeliyim zamanla inerek tam kıvamında olur burnunesabil hoca 2200 revizyon farketmiyor belki ben ilk başka doktora yaptirmistim eğer esabil bey e ikinci kez olsaydım elbet fiyat düşük olur
Sivrilik 1 ayda baya gidiyor kalkıklığı baya düşüyor merak etme insin diye dua ederdim cok kalkık diye moralim bozulurdu şimdi 4.ayımdayım tamamen yandan düz bari hafif bi kalkokşığı kalsaydı diye üzülüyorum bu kadar ineceğini tahmin etmemiştimevet revizyon oldum ama burun ucunda sivrilik var sert bu ne olur kalirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?