- 12 Haziran 2017
- 83
- 26
- 88
- 48
Hiç takma kafana güzel bir burun olmuş zamanla ćok daha güzel olacak şanslısın canım yeni bununla mutluluklar dilerim
ucunda sivrilik var top var umarım iner biraz
Ya yok sen burun görmemişsin çok güzel olmuş senin gördüğün şey varsa eğer zaten ödem inecek merak etmeucunda sivrilik var top var umarım iner biraz
bana o kadar moral veriyorsun ki çok teşekkür ederim canimYa yok sen burun görmemişsin çok güzel olmuş senin gördüğün şey varsa eğer zaten ödem inecek merak etme
ya üç kısmi sivri kalkık duruyor yani inmez diyosun yeniden ameliyat olmak istemiyorumBen esabil beye amleigat olali 1 yil olmak uzere
Ilk bastaki kadar kalkiklik kalmiyor biraz iniyor ama onun disinda goruntude hic bir sekilde degisiklik farklilik beklemeyin ayni kaliyor
Simdi $öyle uc kisim ilk bastaki kadar kalkik kalmiyor tabiki burnun cok havada olmasi geciyor iniyor zamanla ama cok az bi miktar iniyorya üç kısmi sivri kalkık duruyor yani inmez diyosun yeniden ameliyat olmak istemiyorum
umarım dediğin gibi olur çünkü ucu sivri ve kalkık sanki burun ucundaki bir noktayı iple kaldırmış gibi duruyor masajla indirmeye çalışıyorum 21 gun olduSimdi $öyle uc kisim ilk bastaki kadar kalkik kalmiyor tabiki burnun cok havada olmasi geciyor iniyor zamanla ama cok az bi miktar iniyor
Sivri olmasi ise degismez suan sivriyse sivri kalir benimkide cok top gibi kaldi bende sivri olmasini tercoh ederdim o kalkiklik gecince sivri durmasi gozune batmayacak merak etme
neden sorun ne niye ameliyat oluyorsunuz6. Aydayim ödemler geçti bayadir geçti ama burun şeklinden memnun değilim tekrar ameliyat olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?