Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar burnunuzu temizlerken peçeteye kan geliyor mu bir damla filan bnm 1 bucuk ay oldu ama hala kulak çopüne kan geliyor cok panik yaptim ayni durumu yaşayan var mi

arkadaşlar 20 gun oldu ameliyatım burun ucu çok kalkık biraz iner mi acaba inmesini istiyorum ameliyat olanlar bilgi verebilir mi doktor burun ucunu kaldırmak için kıkırdak koymuş sanirim

arkadaşlar tam 25 gun oldu ve ucu fazla kalkık ucunda sivrilik var daha inmedi inermi bana hiç yakışmadı sanki bide içinde etler şişmiş geçer mi zor nefes alıyorum

Ben esabil beye amleigat olali 1 yil olmak uzere
Ilk bastaki kadar kalkiklik kalmiyor biraz iniyor ama onun disinda goruntude hic bir sekilde degisiklik farklilik beklemeyin ayni kaliyor

Ben esabil beye amleigat olali 1 yil olmak uzere
Ilk bastaki kadar kalkiklik kalmiyor biraz iniyor ama onun disinda goruntude hic bir sekilde degisiklik farklilik beklemeyin ayni kaliyor
ya üç kısmi sivri kalkık duruyor yani inmez diyosun yeniden ameliyat olmak istemiyorum

ya üç kısmi sivri kalkık duruyor yani inmez diyosun yeniden ameliyat olmak istemiyorum
Simdi $öyle uc kisim ilk bastaki kadar kalkik kalmiyor tabiki burnun cok havada olmasi geciyor iniyor zamanla ama cok az bi miktar iniyor
Sivri olmasi ise degismez suan sivriyse sivri kalir benimkide cok top gibi kaldi bende sivri olmasini tercoh ederdim o kalkiklik gecince sivri durmasi gozune batmayacak merak etme

umarım dediğin gibi olur çünkü ucu sivri ve kalkık sanki burun ucundaki bir noktayı iple kaldırmış gibi duruyor masajla indirmeye çalışıyorum 21 gun oldu

6. Aydayim ödemler geçti bayadir geçti ama burun şeklinden memnun değilim tekrar ameliyat olacam

Burnum büyük be kemikliydi şimdi kemik yok küçük ama yine de yetersiz burun sırtı geniş kaba hoşuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…