ameliyat çok zor bence bidaha düşün esabil bey e mi tekrar gideceksiniz resimleriniz varmiydiBurnum büyük be kemikliydi şimdi kemik yok küçük ama yine de yetersiz burun sırtı geniş kaba hoşuma gitmiyor
4ay oldu şiiş.. ucuMerhaba. 3 hafta once burun estetigi oldum ben de. Kalin deriliyim ve su an burun ucum cok sis top gibi duruyo.Burnunuz ameliyattan beri nasil oldu ucundaki sislikler indi mi ?Tesekkurler simdiden.
Burun ucu cok indi zaten ya yandan tamamen düz duruyoO sertlik ve yuvarlaklik gecmiyir hic
Benim esabil beye ameliyat olali 1 yil oldu ilk basta nasilsa oyle kalir burun cok degisim beklemeyin sadece cok sis ise sislik biraz iner bide burun ucu cok kalkiksa azcik o iner ama sekil ayni kalir helede uctaki top gibi yuvarlaklik ayni kalir o kesin
com beğendim çok güzel olmus4ay ucu yuvarlak sert
O sertlik ve yuvarlaklik gecmiyir hic
Benim esabil beye ameliyat olali 1 yil oldu ilk basta nasilsa oyle kalir burun cok degisim beklemeyin sadece cok sis ise sislik biraz iner bide burun ucu cok kalkiksa azcik o iner ama sekil ayni kalir helede uctaki top gibi yuvarlaklik ayni kalir o kesin
Burnun cok guzelde dudaklarin cok korkunc kime yaptirdin acabaİyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence
Ozel mesaj attim canim sorcagin birsey olursa cevaplarim benim 11 ay oldu eski halinden tabiki iyi ama hayilimdeki gibide olmadi yinede tum yuzumu degistirdi hic olumsuz yorum almadimCnm merhabalar özelden msj çekecektim sanirim kapalı, bir kaç sorum olacak lutfen ozelden bana dönüş yapabilirmisin benim için çok önemli , Esabil beye iki ameliyat birden olacağım soracağım bir kaç soruya senin cvbin benim için çok önemli
Aynen dudagini yapan doktor yapay yapmış estetikte en önemli şey doğallıktır dolguları indirme gibi bir şansın varda kesinlikle indirmelisin çok kötü duruyor eminim biraz daha küçük çok yakışacaktır:)Burnun cok guzelde dudaklarin cok korkunc kime yaptirdin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?