Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

bugün burnuma darbe aldım çok şiddetli değildi ama şimdi şişmiş darbe aldığım yer şişmiş kemikte yamulma olur mu

Merhaba. 3 hafta once burun estetigi oldum ben de. Kalin deriliyim ve su an burun ucum cok sis top gibi duruyo.Burnunuz ameliyattan beri nasil oldu ucundaki sislikler indi mi ?Tesekkurler simdiden.

arkadaşlar merhaba ben esabil beye 6 ekimde ameliyat olucam baya yaklaştı heyecan bastı. temmuz gibi falan almıştım tarihi o an yoğunluktan birde heyecandan fiyatı sormayı unuttum geçen sene erkek arkadaşım 1500 tlye olmuştu bu sene 2200 diye biliyorum hala öyledir değil mi bilginiz var mı. birde benim burnum baya kalın etli sizce daha mı iyi. cevaplarınızı bekliyorum :)))

4ay ucu yuvarlak sert

Eklentiler

• IMG_0792.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 604
  • 8CF5D6A4-B868-4D09-A4AF-F0F2B89B9279-10835-000005FEEDD21B43.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 681
O sertlik ve yuvarlaklik gecmiyir hic
Benim esabil beye ameliyat olali 1 yil oldu ilk basta nasilsa oyle kalir burun cok degisim beklemeyin sadece cok sis ise sislik biraz iner bide burun ucu cok kalkiksa azcik o iner ama sekil ayni kalir helede uctaki top gibi yuvarlaklik ayni kalir o kesin

Burun ucu cok indi zaten ya yandan tamamen düz duruyo(

Cnm merhabalar özelden msj çekecektim sanirim kapalı, bir kaç sorum olacak lutfen ozelden bana dönüş yapabilirmisin benim için çok önemli , Esabil beye iki ameliyat birden olacağım soracağım bir kaç soruya senin cvbin benim için çok önemli

İyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence
Burnun cok guzelde dudaklarin cok korkunc kime yaptirdin acaba

Ozel mesaj attim canim sorcagin birsey olursa cevaplarim benim 11 ay oldu eski halinden tabiki iyi ama hayilimdeki gibide olmadi yinede tum yuzumu degistirdi hic olumsuz yorum almadim

Arkadaşlar ameliyat olalı 2 gün oluyor burun ucumu hissetmiyorum . Ne zaman hissetmeye başlarım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…