5 ay oldu benim ama hala hissetmiyorum :)Arkadaşlar ameliyat olalı 2 gün oluyor burun ucumu hissetmiyorum . Ne zaman hissetmeye başlarım acaba
Rica ederim size de geçmiş olsun değişiyor insan biraz göz alışkın olmayınca ama alışıyoruz ona da Zaman'la kalkıklık iniyor ucunun top gibi olması da ufak ufak düzeliyor hiç dert etmeyin sabırlı olursanız inşallah istediğiniz gibi olurÇok teşekkür ederim yardımlarınız için . Ben kemer için gitmiştim doğal olsun kalkik olmasın dedim inşallah istediğim gibi olmuştur kalkik duruyor çünkü baya. Bir de çok değişmek istemiyorum kendi burnuma benzesin istiyorum sadece kemer yaptı ama değişir mi acaba .
Maşallah çok iyi gözüküyorsun yüzün gözün de çok şişmemiş alçısı da tamponu da çıksın ödem de geçer yavaş yavaş güzel bi burnuşun olurInşallah Allah herkesin gönlüne göre versin benim de 4. Gün fotosu atayım bari :)
Gecmis olsun bastaki o kalkiklik kalmiyor iniyor oni hic merak etme yani istesende kalmaz oyle havadaEvet arkadaslar ben nihayet ameliyat oldum erkene alır mı diye diye 1 gün erken oldum Bi faydası olmadı tabiki 1 günün Burun deliklerinin ikisinin cok farklı havalarda olması normal mi acaba dün oldum daha ameliyat, zamanla düzelir mi? Birde sizin tamponlar kaç günde cıktı? Doktor beni 6 gün sonra cagırdı 6 gün tamponlu nasıl duracak bu kız?(
Burun yapısına göre delikler de şeklini alıyor bi taraf ödemli bi taraf inik olabiliyor normalde de bi burun deliği diğerinden farklı oluyor ahım Şahım bi burnumuz olsa zaten ameliyat olmazdık :) Arnica kullan şişlik morluk icin bana çok iyi geldi dikiş yerlerine de bactroban vermişti bide Hocam bana çok şükür ağrı çekecek bi durum da olmadı bende nefes alamama yetiyor zaten tamponlardan Ağrın varsa da iyi gelen bi ağrı kesici kafi geçmişler olsunHAVAlarda derken iki delikte farklı şekle sahip demek istedim eşit değiller. Kalkık olmasından rahatsız degilim zaten elbet incek biraz kalkık kalsın :) şu krem işlerini ben hiç anlamadım ne nereye ne zaman sürülecek Hirudoid Forte Jel verildi hastanede bu yanaklar ve alın için galiba, Polimisin göz merhemi verildi birde bunu da burun ucuna sürün demişler ne alaka ben anlamadım? Göz merhemini burun ucuna mı sürücem? Bacoderm diye bi krem var bide bunudadoktor yazdı eczaneden aldık bu nereye sürülecek ? Ne sürme sıklıklarınızı da yazar mısınız ? Ben ameliyatlı halimle anlamadım refakatcilerimde masallah 0 takip.. Augmentin ve apranax plus var haplar ben apranaxı agrım olunca kullanıyorum diğeri galiba antibiyotik diye kullanmıyorum mide bulantısı yapar diye..
:) maşallah sana isteyerek olduğumuz için bende o kadar zorlanmamıştım zorluklara hazırladığımız için biraz da kendimizi demek ki :) tamponlarını çıkarttıktan sonra benim de doluydu murnum .okyanus suyu almanı söyleyecek doktor eve koştum direk alıp o suyla bi güzel lavobaya eğilip hıhh hııhhh yaptım genzime çekmedim ne var ne yoksa çıksın diye öyle de yapıyor iyi temizliyor oh be dünya varmış diyorsun zaten.beklemişsin biraz daha bekle de doktorun çıkartsın bence tamponu falan bi de muayenesini etsin için rahat gidersin kimsenin begenip begenmemesi önemli değil millet güzel de olsa güzel demez kıskandığından :) senin içine siniyorsa begendiysen sorun yok.
1 gün yatıyorsun sabahında taburcusun canımMerhaba ameliyat sürecinde doktor yatış veriyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?