Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Alışıyorsunuz Zaman'la sıkıntı kalmıyor ödemlerde indikçe daha da oturuyor burun rahatsız olmayın hiç

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için . Ben kemer için gitmiştim doğal olsun kalkik olmasın dedim inşallah istediğim gibi olmuştur kalkik duruyor çünkü baya. Bir de çok değişmek istemiyorum kendi burnuma benzesin istiyorum sadece kemer yaptı ama değişir mi acaba .

Rica ederim size de geçmiş olsun değişiyor insan biraz göz alışkın olmayınca ama alışıyoruz ona da Zaman'la kalkıklık iniyor ucunun top gibi olması da ufak ufak düzeliyor hiç dert etmeyin sabırlı olursanız inşallah istediğiniz gibi olur

Inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin benim de 4. Gün fotosu atayım bari :)

Eklentiler

• 20170926_171807.webp
    10 KB · Görüntüleme: 384
Merhaba arkadaslar ben yurt disinda kaldigim icin on gorusme imkanim yok acaba esabil bey hangi hastanede gorev aliyor ve toplam ne kadar odediniz bilgi verirseniz sevinirim :)

merhaba NAFİZ KÖREZ SİNCAN DEVLET HASTANESİnde görev yapıyor.hastanede yaparsa 2.200 diye duymuştum özelde de uygun yapıyor

Evet arkadaslar ben nihayet ameliyat oldum erkene alır mı diye diye 1 gün erken oldum Bi faydası olmadı tabiki 1 günün Burun deliklerinin ikisinin cok farklı havalarda olması normal mi acaba dün oldum daha ameliyat, zamanla düzelir mi? Birde sizin tamponlar kaç günde cıktı? Doktor beni 6 gün sonra cagırdı 6 gün tamponlu nasıl duracak bu kız? (

Gecmis olsun bastaki o kalkiklik kalmiyor iniyor oni hic merak etme yani istesende kalmaz oyle havada
Tampon ise cok rahatsiz edici ama 6 gun sabredeceksin onlar dusmez oraya tutturuluyor hapsirsan filsn bile cikmaz mersk etme ama nefesi agzindan alcan artik 6 gun bogazin dilin damagin kurur hic uyuyamazsin ama 6 gunun sonunda tampon cikinca baya baya rahatlayacaksin dikkat et agir kaldirma gunese cikma oturarak iyu oyle duz yatma buz uygula hepsi gecici ben oldugumu daha dun gibi hatirlarken tam 1 sene olmus

HAVAlarda derken iki delikte farklı şekle sahip demek istedim eşit değiller. Kalkık olmasından rahatsız degilim zaten elbet incek biraz kalkık kalsın :) şu krem işlerini ben hiç anlamadım ne nereye ne zaman sürülecek Hirudoid Forte Jel verildi hastanede bu yanaklar ve alın için galiba, Polimisin göz merhemi verildi birde bunu da burun ucuna sürün demişler ne alaka ben anlamadım? Göz merhemini burun ucuna mı sürücem? Bacoderm diye bi krem var bide bunudadoktor yazdı eczaneden aldık bu nereye sürülecek ? Ne sürme sıklıklarınızı da yazar mısınız ? Ben ameliyatlı halimle anlamadım refakatcilerimde masallah 0 takip.. Augmentin ve apranax plus var haplar ben apranaxı agrım olunca kullanıyorum diğeri galiba antibiyotik diye kullanmıyorum mide bulantısı yapar diye..

Burun deliklerindeki esitsizlik malesef tamamen gecmiyir yani sislikler inince cok az fark etsede her zaman farklklik oluyor benim
Krem olayini yeni ameliyay olan arkadaslar anlatsin ben hatirlamiyorum

1.YILIM

Eklentiler

• 20170929_132432-1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 479
  • 20170929_132455-1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 484
Burun yapısına göre delikler de şeklini alıyor bi taraf ödemli bi taraf inik olabiliyor normalde de bi burun deliği diğerinden farklı oluyor ahım Şahım bi burnumuz olsa zaten ameliyat olmazdık :) Arnica kullan şişlik morluk icin bana çok iyi geldi dikiş yerlerine de bactroban vermişti bide Hocam bana çok şükür ağrı çekecek bi durum da olmadı bende nefes alamama yetiyor zaten tamponlardan Ağrın varsa da iyi gelen bi ağrı kesici kafi geçmişler olsun

Teşekkür ederim:) şişlikler inmeye baslayınca moral geliyor :) ne zaman dısarı cıkabilirim acaba:) tamponlar cıkarken su kan pıhtılarıda cıkar diye düsünüyorum oyle biriktiler ya deliğe daraltıyolar beni. Valla ne yemek yeme ne wc ihtiyacı ne de uyuma sorunu oldu bende hepsini gayet güzel yaptım ve ameliyat günü regl oldum vucudum hassas olmasına ragmen yine iyi toparladım diye düşünüyorum. Şu an moralim yükselmeye başlıyor sislikler indiği için. Çevremdekilerde alcı cıktıktan sonra olumsuz yorum yapmazsa böyle devam ederim :) cünkü biliyorum ki o sis ve oturmamıs halini herkes son hali sanacak ve milletin yorumundan etkilenmekten baya korkuyorum :) alcı cıksın okula devam edicem o kadar kisi görcek bilmiyorum ne yorumlar olcak:) birde tamponlar cıktktan sonra ben okula dönsem alcıyı baska hastanede cıkartsam sizce izin verirmi doktor? Cünkü devamsızlıktan gittikce bana bi seyler oluyooor

:) maşallah sana isteyerek olduğumuz için bende o kadar zorlanmamıştım zorluklara hazırladığımız için biraz da kendimizi demek ki :) tamponlarını çıkarttıktan sonra benim de doluydu murnum .okyanus suyu almanı söyleyecek doktor eve koştum direk alıp o suyla bi güzel lavobaya eğilip hıhh hııhhh yaptım genzime çekmedim ne var ne yoksa çıksın diye öyle de yapıyor iyi temizliyor oh be dünya varmış diyorsun zaten.beklemişsin biraz daha bekle de doktorun çıkartsın bence tamponu falan bi de muayenesini etsin için rahat gidersin kimsenin begenip begenmemesi önemli değil millet güzel de olsa güzel demez kıskandığından :) senin içine siniyorsa begendiysen sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…