Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Evet cok istiyodum yıllardır ondan nazlanmıyorum hicbir seye kolayca iyilesiyorum :) tamponu esabil bey cıkarır da alcıyı baska hastanede çıkartsam diye düsünmüstüm. Üniversitede rapor gecmiyor diye biliyorum yinede raporumu aldım ama o yüzden erkenden gitmeye calısıyorum. Rüyamda sürekli burnumu görüyorum 5-6 rüya gördüm bu sekilde :) birde gercekten en yakım arkadaslarıma bile gösteresim yok burnumu.. zor düzelttim moralimi baskasının bozmasına izin veremem

Hangi hastane olduğunu öğrendim şiödi ama acaba ilk muayeneden sonra hemen ameliyata alıyor mu ben şehir dışından gelicem de
Sincan fatihte nafiz körez devlet hastanesi
Ben 22 haziranda muayene oldum 28 eylül ameliyat günümdü. 3 ay falan bekliyorsun yani ilk muayeneye gelmen lazım

Bilmem bende yeni oldum bugün 3.günüm. Salı tampon cıkarmaya gitcem sonrada alcı cıkarmak icin cagırır. Sonra 1 ay sonra kontrole cagırır heralde ablamda oldu ordan hatırlamaya calısıyorum ama. 1 aydan sonra ablam ankaraya gelip gittikce kontrole gitmisti

An
anladım çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim geçmiş olsun bu arada :)

:) geçer herhalde orada da rapor herhal Esabil hocaya bi sor da gidecem okula diye alçı zaten çıkacak oluyor da işte bi o kontrol etsin istiyorum bende kötü diyene ver cevabını bida konuşamasın sen Mutlu ol yeter

:) geçer herhalde orada da rapor herhal Esabil hocaya bi sor da gidecem okula diye alçı zaten çıkacak oluyor da işte bi o kontrol etsin istiyorum bende kötü diyene ver cevabını bida konuşamasın sen Mutlu ol yeter
Bizi en iyi birbirimiz anlarız valla bu burun coook özgüvenimi düsürürdü benim. Yinede özgüven sahibi biriyim ama yeni burunla tavanlarda zirvelerde olmayı umuyorum :) hic unutmuyorum lise3te baska bi liseye nakil olmustum ilk günümdü derste burunla ilgili konusuyodu hoca ve herkeste yorum yapıyodu benim burnumdan bahsedicekler diye soguk terler dökmüstüm oracıkta 40dk boyunca öldüm öldüm dirildim öyle kafama takıyodum yani insallah simdi cok güzel olmustue burnum yılların acısını cıkarmak istiyorum benim icin bi travma falandı ya cidden cok hevesliyim bir an önce alçım çıksıııııın :)

Aynen anlıyorum seni alçı falan çıksın da bi resim at bana güzelliğini göreyim alçıda çıkar bakmışsın 6 ay olmuş burun da iyice oturmuş ve alışmış olursun

:) Amin benim de ekim 12 de 6 ay oluyor ne ara geçti bilmiyorum daha dün azım burnum dolu nefessiz ortaya ne çıkacak diye düşünüp stres yaparken Zaman geçmiş gitmiş bile
Masallah ya :) bu arada kızlar göz kapaklarınıza hiç krem falan sürdünüz mü?

arkadşlar ben esabil hcya burun ucuna dokunma sadece kemeri törpüle demiştim ama çok tuhaf duruyor burun ucum çok değişmş. Normal mi bu durum yoksa burun ucuyla da oynadı diye korkmaya başladım

arkadşlar ben esabil hcya burun ucuna dokunma sadece kemeri törpüle demiştim ama çok tuhaf duruyor burun ucum çok değişmş. Normal mi bu durum yoksa burun ucuyla da oynadı diye korkmaya başladım
Burun ucundan kesiliyo sonucta ordan bisiler yapıyorlar ister istemez degismistir bence ‍ Yada su anlık böyledir

Yaa benim dikiş kısmı çoook acıyo ve kanıyo kremi de sürüyodum oysaki sağ delikteki tamponun varlığı da öyle bi his veriyoki batıyo resmen napıcam ben (((( soldaki tamponda gayet güzel duruyo yani bi tampon nasıl rahatsız etmeliyse oyle rahatsız ediyo off tamponlarım bile görevini düzgün yapmıyo kafayı yicem (( :)

çok oynama kulak çöpüyle sürseydin kremi sürmekde değil kremi koyup yay sadece kurumuştur içindeki kanlar falan ondan batıyordur tamponda yapışmıştır :) çok mu daha tamponun çıkmasına kuruduysa tampon hoca bi krem sürüyor bekletiyor seni sonra çıkartıyor tamponumu aldırmaya gittigimde birine öyle yapmıştı görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…