Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

YARIn cıkıcak tamponlar insallah.. sağdaki beni mahvediyo cok sızlıyo ve sağ delik hep kanıyo ve sağ deliğin şeklide değişik ilk solu yapmışlar sağ kısma gecince hızlıca yapıp bitirelim diye kötü mü yapmıslar anlamadım bi cıksaydıı artık sağ tarafın kuru kanlarını temizlemiyorum ya temizleyince tekrar kanıyo tekrar aynısı oluyo en iyisi öyle kalsın off acımasa bide ( su dislerim agrıyo gibi sis bi görüntü var o sisliklerde gitsin istiyorum 3 gündür gitmedi

sanmam ya bi taraf benim de hala sert dokununca şiş kanamasın dokunmada şükür yarın kurtuluyorsun çok rahatlayacaksın inşallah okyanus suyuna talim tabiki benim ameliyattan çıktıktan sonra bi hafta dişlerim çok ağrıdı çok sıkmışım heralde boğazımıza soktukları şeyi şişliğin 10 güne kalmaz inş arnica kremi buzu ihmal etme ama

Arnica krem doktor demedi ben alcam heralde. Neye iyi geliyordu ki arnica? Benimde dislerim cok agrıdı ameliyattan cıkar cıkmaz disim agrıyo dedim hatta simdi gecti ama cok bi sey yok hatta son zamanlarda dis etlerin kanıyodu hic durmaksızın ameliyattan sonra durdu kanamıyo

O kremi göz kapaklarıma sürebilir miyim ki oralar cok mor benim

Arkadaşlar nasıl fotolar gösterdiniz ve gösterdiğiniz fotolara benzedimi.yada direk anlatmak mı en iyisi.Vakit yaklaştıkça heyecan yaptım fakat nasıl tarif edicem bilemiyorum.

Arkadaşlar nasıl fotolar gösterdiniz ve gösterdiğiniz fotolara benzedimi.yada direk anlatmak mı en iyisi.Vakit yaklaştıkça heyecan yaptım fakat nasıl tarif edicem bilemiyorum.
Hafif kalkık mı olsun yoksa normal mi diye sordu bana onun dısında tarif ettiğim hicbi seyi dinlemedi kendi kafasındakini yapıyo zaten

Öncelikle merhabalar.Cuma günü ameliyat oldum.Dün tamponları aldırdım.Fakat burnumun içi hep pıhtı dolu.Onları alçıyı aldırana kadar temizliyeyimmi ? Bide Burun sırtından alçının içinden alna doğru beyaz bir şerit çıkmaya başladı.Bu normalmi ? Cevaplarınınz için teşekkürler.

Temizleyebiliyorsan burnunu temizle bence acımıyorsa temizle ne güzel iste :) nasıl yani beyaz serit ben anlamadım alcıdan bir parça mı

Benimde bugün alcım cıktı yandan efsane duruyo önden şiş tabiki:) sağ taraf daha cok sismis yamuk gibi duruyo o yüzden sükürler olsun hayallerim gercek oldu burnuma bayıldım maşallah allahım yaa daha ne olsun ki eski hali berbattı simdi yüzümdeki ciddilik gitmis cok tatlı duruyorum allahımmmm :) valla cok mutluyum Fındık birisi oldum esabil hocam candır :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…