Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Çok sevindim sizin adınıza.darısı başımıza.foto atma imkanınız varmı önden ve yandan

Aynen Can'ım Hocam benim maşallah dudakları da şişircem az da eşim izin vermiyii

Yaa acaba öncesi sonrasi yapma gibi bi durumunuz var mii bende yaptiricam bikac ay sonraya verdi esabil hoca randevumu cookk endiselerim var da

Gercekten esabil hocaya ameliyat olmali miyiz?? Bu kararsizlik yedi bitirdi beni
Benüm bu ayın 16sında haftaya pazartrsi ameliyatım var.bende çok kararsızdım.ama çoğunluk memnun ve eski halinden illaki daha güzel.inşaAllah bende öncesi sonrası fotolarımı mutlulukla atarım buraya.

Bunlarda benim fındık oluşum 11.günüm

Eklentiler

• IMG_8782.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 587
  • IMG_8820.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 574
  • IMG_8823.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 586
  • IMG_8838.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 544
  • IMG_8846.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 605
16. gün mutlu değilim ama önden çok tuhaf duruyor üzülüyorum

Eklentiler

• IMG-20171008-WA0020.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 542
  • IMG-20171008-WA0019.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 531
Burnumun tepesi çok tuhaf duruyor eski hali çok güzeldi bazen nerden girdim bu işe diyorum . Eski hali zaten güzeldi ben biraz daha güzel olsun dedim hafif bir kemer vardı o düzelince çok hoş olur dedim burun ucumun böyle tuhaf olacağı aklıma gelmezdi . Burun ucuna işlem yapmadım eski haline dönecek dedi esabil bey umarım beni rahatlatmak için söylemiyordur da eski haline döner

Zaten foto atanlarin hiçbiri tam karşıdan atmiyor herkesin kötü demek ki

Ben burnumu konya Farabi hastanesinin doktoruna baktırdim o beğendi hatta hocamız sanatını konusturmus dedi ama yine de içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…