Çok sevindim sizin adınıza.darısı başımıza.foto atma imkanınız varmı önden ve yandanBenimde bugün alcım cıktı yandan efsane duruyo önden şiş tabiki:) sağ taraf daha cok sismis yamuk gibi duruyo o yüzdensükürler olsun hayallerim gercek oldu burnuma bayıldım maşallah allahım yaa daha ne olsun ki eski hali berbattı simdi yüzümdeki ciddilik gitmis cok tatlı duruyorum allahımmmm :) valla cok mutluyum Fındık birisi oldum esabil hocam candır :) :)
Aynen Can'ım Hocam benimBenimde bugün alcım cıktı yandan efsane duruyo önden şiş tabiki:) sağ taraf daha cok sismis yamuk gibi duruyo o yüzdensükürler olsun hayallerim gercek oldu burnuma bayıldım maşallah allahım yaa daha ne olsun ki eski hali berbattı simdi yüzümdeki ciddilik gitmis cok tatlı duruyorum allahımmmm :) valla cok mutluyum Fındık birisi oldum esabil hocam candır :) :)
Benimde bugün alcım cıktı yandan efsane duruyo önden şiş tabiki:) sağ taraf daha cok sismis yamuk gibi duruyo o yüzdensükürler olsun hayallerim gercek oldu burnuma bayıldım maşallah allahım yaa daha ne olsun ki eski hali berbattı simdi yüzümdeki ciddilik gitmis cok tatlı duruyorum allahımmmm :) valla cok mutluyum Fındık birisi oldum esabil hocam candır :) :)
Gercekten esabil hocaya ameliyat olmali miyiz?? Bu kararsizlik yedi bitirdi beniÇok sevindim sizin adınıza.darısı başımıza.foto atma imkanınız varmı önden ve yandan
Yaa harikaaaa olmusMerak edenlereeee, bu da benim minnocuk burnumun öncesi ve sonrası :)
Eki Görüntüle 1921341
bu da çaprazdan ---- bu arada benim 14.günüm
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Benüm bu ayın 16sında haftaya pazartrsi ameliyatım var.bende çok kararsızdım.ama çoğunluk memnun ve eski halinden illaki daha güzel.inşaAllah bende öncesi sonrası fotolarımı mutlulukla atarım buraya.Gercekten esabil hocaya ameliyat olmali miyiz?? Bu kararsizlik yedi bitirdi beni
Gerçekten cok guzel olmus gule gule kullaninn :) Bu sekilde kalkık olmasini siz mi istemistiniz yoksa esabil hoca mi oylesini uygun gorduu :)Merak edenlereeee, bu da benim minnocuk burnumun öncesi ve sonrası :)
Eki Görüntüle 1921341
bu da çaprazdan ---- bu arada benim 14.günüm
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Maşallah Cnm çok güzel olmuşBunlarda benim fındık oluşum11.günüm
Bence geçer şişlik olduğu için böyledir simdide güzel duruyor burnun :) benimde sağ taraf sis elime elime geliyo sanki kemik var bilemiyorum16. gün mutlu değilim ama önden çok tuhaf duruyor üzülüyorumEki Görüntüle 2053224
Teşekkür ederim hep begenmek dileğiyle insallahMaşallah Cnm çok güzel olmuşgüle güle kullan burnuşunu
GENELDE YANDAN İYİ ÖNDEN KÖTÜ DİYORLAR VE HOCA İYİ DİYEN KADAR KÖTÜ DİYEN DE ÇOK . VE SON ZAMANLARDA KÖTÜ DİYEN ÇOK FAZLA KİŞİ VAR . BEN DE OLMAKTAN VAZGEÇTİM DOKTOR ARAYIŞINDAYIMZaten foto atanlarin hiçbiri tam karşıdan atmiyor herkesin kötü demek ki
Hayır giyilmiyorArkadaşlar ameliyat sırasında önlük giyerken iç çamaşırları kalıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?