- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
Yoooooo benim güzelZaten foto atanlarin hiçbiri tam karşıdan atmiyor herkesin kötü demek ki
Benimde çokk şişti 2 gün sonra biraz indi şimdi geriye kalan şişliği sorun etmiyorum zamanla iner 2 gün sonra biraz kendine geliyor yani sabretAlçıyı bugün aldırdım.Noolur bişey söyleyin.Kaşlarımın arası acayip şiş.Normalmi ne zamana iner ?
PEKİ NEDEN İÇİN RAHAT DEĞİL. İÇİNE SİNMEYEN NEDİR?Ben burnumu konya Farabi hastanesinin doktoruna baktırdim o beğendi hatta hocamız sanatını konusturmus dedi ama yine de içim hiç rahat değil
ŞU AN Kİ HALİNDEN MEMNUN KALDIN MI BURNUNUN ?Alçıyı bugün aldırdım.Noolur bişey söyleyin.Kaşlarımın arası acayip şiş.Normalmi ne zamana iner ?
HMM NE MUTLU SANA O ZMN. VARSA FOTO ATABİLİR MİSN ?Yoooooo benim güzelçok memnunum
hayırlı olsun. varsa foto atabilir misin bakalımArkadaşlar merhaba cuma günü ameliyat oldum şuan şişliklerin yeşillendi baya iyiyim bugün birazdan tamponları aldırmaya gitcem ameliyat günümü sayarsak bugün 5. Gün kesin alır değil mi çünlü yarından sonra 5 gün izne gidiyor. Birde bem ateli aldırdıktwn sonra okula gideceğim herhangi bir sorun olmaz değil mi dikişler 10 günde düşer mi ozamana kadar?
Şuan bu haldeyim.hayırlı olsun. varsa foto atabilir misin bakalım
morlukların gitmis ne kadar güzelŞuan bu haldeyim.
Ameliyata girmeden önce son kez istediğin burnu söyle bana ameliyat masasına yattıktan sonra som kez bana söylemek istediğin birşey varmı demişti sana da söyler büyük ihtimalle ona göre söyle unutma.Bugün son görüşmeye gittim pazartesi ameliyatım var.fakat hocaya küçük bi burun istiyorum dediğimde biraz küçülür dedi ne demek anlamadım soramadımda..yani çok değişen bişi olmaz anlamındamı acaba.size neler demişti ameliyattan önce acaba.
Sağol arkadaşım umarım sorar ve umarım pişman olmam.Ameliyata girmeden önce son kez istediğin burnu söyle bana ameliyat masasına yattıktan sonra som kez bana söylemek istediğin birşey varmı demişti sana da söyler büyük ihtimalle ona göre söyle unutma.
Kendisi düşüyormuş sanırım düşmeyeni de doktor alıyormuş. Senin alçıyı aldılarmı?Kızlar mrb. 12. Günümdeyim. Bu dikişleri nr zaman alacak doctor.Bana bişe demedi. Kendiliğindenmi yok olcak?
Alçıyı aldıralı 3 4 gün olduda. Şu şişlikler canımı sıkıyo.İnmiyo bi türlü. Kemik gibi durıyolar. Bide dikişler işte.Kendisi düşüyormuş sanırım düşmeyeni de doktor alıyormuş. Senin alçıyı aldılarmı?
Sürekli doktorun dediği masajı yap benim arkadaşımın öyle geçti zamanla yerine oturdukçada düzelir. Ya çoğunun10. Gün almıyomuş senin almış alçını ne güzel inşallah benimde alır pazartesiAlçıyı aldıralı 3 4 gün olduda. Şu şişlikler canımı sıkıyo.İnmiyo bi türlü. Kemik gibi durıyolar. Bide dikişler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?