- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
inşallah son hali de istediğiniz gibi olur :) çok teşekkür ederim yardımlarınız için fiyat olarak ne ödediniz acaba?
Yeterince muayene için vakit ayırıyo diye düşünüyorum ben.Bana beğendiğin bir burun varsa çizim yapacagımız zaman getir kararlaştıralım demişti.Çok soru sormamıza izin veriyor mu doktor bey çünkü dikkatimi çeken bir şey oldu 10'ar dakikalık aralıklarla muayene alınabiliyor dikkatimi o çekti cevaplarsanız sevinirim. Bir de ben yapılmış burun göstersem bakar mı ? Yani nasıl operasyon olacağını anlatıyor mu ya da şu şekilde gösterebilirsin dediği fotoğraf falan oluyor mu arkadaşlar
çizim yapacağımız zaman derken daha da açar mısın lütfen çünkü ben perşembe gideceğim muayaneye biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim teşekkür ederim bilgileriniz içinYeterince muayene için vakit ayırıyo diye düşünüyorum ben.Bana beğendiğin bir burun varsa çizim yapacagımız zaman getir kararlaştıralım demişti.
Ben ilk görüşmeye gittiğim gun tahlillerimin hepsini halletmiştim iki gun sonrada aneztesi doktoruna sonucları goturdum onayladı Esabil hocadan da ameliyat gunu almıştım bir bucuk ay sonrası için (28 Ekim).Ameliyattan bir iki gun önce de gidip burun şekli için çizim yapacagız birlikte kararlaştıracagız.çizim yapacağımız zaman derken daha da açar mısın lütfen çünkü ben perşembe gideceğim muayaneye biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim teşekkür ederim bilgileriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?