Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sorunlu bi burun ve kavisli kucuk bi burun hayalim si di birun kalkik olsa bu seferde delikler kocaman oldugundan ici goruncek karsidan her doktor burun deliklerinede mudahale etmiyor insallah memnun kalirim esabil beyden randevu aldim 2 gun sonraya

Bence memnun kalırsın çünkü doktor çok yoğun calisiyo hergün ameliyatı oluyo randevulara bile ameliyat arasında bakıyo 4 ten sonra kendi odasına gecebiliyo genelde . Yani sizin sorunlarınızı kolaylikla anlayıp cozecektir bence korkmayin

benim de yarın randevum var ,çok korkuyorum açıkçası,ankarada araştırmadığım dr kalmadı ,özel devlet fark etmez ankarada iyi bi dr arıyorum,esabil beyden herkes çok memnun olduğunu söylüyo o yüzden görüşmek istedim.burun ucu estetiği yapıyo mu bilginiz var mı bu konuda?

Yapıyo evet tabiki yani burunla alakalı herşeyi yapıyo diye biliyorum benim de biraz ucu kaldırıldı bide sol tarafta kemik gibi bişey vardı o duzeltildi şimdi küçük fındık burunlu oldum ama tabi sisliklerim var o yüzden tam olarak belli deil şekli tamamen şu an son halini alması aylar surermis ama son halinde guxel olcak yani sevdim alışıyorum yavaş yavaş

memnunsunuz yani, ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız:) burun kemerim falan yok ucu baya düşük ve burun deliklerim fazla görünüyo,çok rahatsızım bu durumdan ama bi türlü iyi bi dr bulamadım,fotonuz varsa yükleyebilir misiniz rica etssem?

Bu gerçekten şans işi yani ben İstanbulda çok ünlü doktorların yaptığı burunlara bakıyorum çok guxel olanlar da var begenmediklerim de var riski göze alıp yaptırmak lazım çok istiyosaniz:) yani memnunum şimdilik şu an 20 gün falan oldu dediğim gibi sisliklerim var tek sıkıntım o şu an onun dışında şişlikler inince sıkıntı kalmiçak gibi inşallah :) fotoğraf denedim ama yukleyemedm ya

inşallah son hali de istediğiniz gibi olur :) çok teşekkür ederim yardımlarınız için fiyat olarak ne ödediniz acaba?

Çok soru sormamıza izin veriyor mu doktor bey çünkü dikkatimi çeken bir şey oldu 10'ar dakikalık aralıklarla muayene alınabiliyor dikkatimi o çekti cevaplarsanız sevinirim. Bir de ben yapılmış burun göstersem bakar mı ? Yani nasıl operasyon olacağını anlatıyor mu ya da şu şekilde gösterebilirsin dediği fotoğraf falan oluyor mu arkadaşlar

Yeterince muayene için vakit ayırıyo diye düşünüyorum ben.Bana beğendiğin bir burun varsa çizim yapacagımız zaman getir kararlaştıralım demişti.

Yeterince muayene için vakit ayırıyo diye düşünüyorum ben.Bana beğendiğin bir burun varsa çizim yapacagımız zaman getir kararlaştıralım demişti.
çizim yapacağımız zaman derken daha da açar mısın lütfen çünkü ben perşembe gideceğim muayaneye biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim teşekkür ederim bilgileriniz için

Kızlar bende inşallah 8 ekimde ameliyat olucam bazılarınız sormuş özel klinikte olanlar diye ben 3 bin liraya anlaştım ama korkum benimde şekilden kaynaklı hepten kötü olmasından korkuyorum lütfen daha önce ameliyat olan arkadaşlarımız resim atıp bize yardımcı olabilirler mi

çizim yapacağımız zaman derken daha da açar mısın lütfen çünkü ben perşembe gideceğim muayaneye biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim teşekkür ederim bilgileriniz için
Ben ilk görüşmeye gittiğim gun tahlillerimin hepsini halletmiştim iki gun sonrada aneztesi doktoruna sonucları goturdum onayladı Esabil hocadan da ameliyat gunu almıştım bir bucuk ay sonrası için (28 Ekim).Ameliyattan bir iki gun önce de gidip burun şekli için çizim yapacagız birlikte kararlaştıracagız.

Yani istediğin burun varsa onu göster diyo tabi ameliyat olmadan önceki gün gidiyosun ayrıntılı konusuyosunuz o zaman soruyo asıl bunları . Sana ilk muayenede yapacağı şey şu burnuna bakar şurası şurası düzelecek der senin için neler sorun onları soruyo falan yapman gerekenleri soyluyo tahliller vs . Ben aynı gün içinde yapturdim hepsini ve sonuçları da aldım sonra 5 gibi esabil hocanın odasına gittim gösterdim sonuçları gün ayarladık beraber o kadar . Ameliyattan onceki görüşmede de soruyo işte tekrar neleri düzeltmek istyosunnn nası bi burun istiyosun genel bilgi veriyo 5 gün sonra tampon 10 gün sonra alçı çıkar ağrı sizi çok olmaz zaten ağrı kesici ve antibiyotik kullancaksin bi süre diyo sormak öğrenmek istediğin başka bişey var mi diyo . Bide yandan önden falan burnun fotosunu çekiyo o kadar

Arkadaslar hastanedeyim şu an esabil beyle görüştüm tetkıklerını yaptırıyorum şu an ,tetkikler bittikten sonra tekrar görüşcem bugun,karar veremedim ameliyat olan arkadaslar yardım edebilir mi lütfen? Özelde 3,5 istiyo devlette de 3ay sonraya falan verıyo bilginiz olsun,tekrar görüştükten sonra yazarım,ameliyat olan arkadaslar tecrubelerini paylasırsa karar verme sürecime yardımcı olur,bekliyorum.

Arkadaslar bugun sabahtan aksama kadar hastanedeydım tum tetkıklerım yapıldı ameliyat tarıhını aldım özelde yaptırıcam esabil beye 3,500e anlastık yaklasık 10hastasını gördüm konuştum hepsi çok memnum ve hiçbirinin burnu birbirine benzemıyo tamamen yuzunuze gore yapıyo,ankarada gıtmedıgım dr kalmadı herkesle gorustum fakat hastalarıyla konustuktan sonra karar verdım ve haftaya ameliyat oluyorum,umarım ben de cok memnun kalırım bi gidin görüşün derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…