ben kendim tırnak makasıyla kesmiştim zaten ortadaki bir düğümün ucunu kestiğinde kendiliğinden sökülüyorKızlar mrb. 12. Günümdeyim. Bu dikişleri nr zaman alacak doctor.Bana bişe demedi. Kendiliğindenmi yok olcak?
Dikişler kendiliğinden düşüyor benim dikişlerimi almadı Esabil hoca oynamayın bence dikişlerle falanİnşallah alınır pazartesi seninde. Çok rahatkıyosun alındıktan sonra. Ama bu ödemleri ellediğimde kemik gibi geliyor elime. Çok sert yani. İnmeyecek diye çok korkuyorum.
Esabil bey bana dikişlerle ilgili bişey demediğine göre kendiliğinden yok olmazmı? Kendim alırsam zarar veririm diye korkuyorum. Allah aşkına ne yapağımı şaşırdım.
Bence de oynama benim bugğn 1 hafta oldu şuan bir tanesi düştü yavaş yavaş düşer. Sen şu dikişlerde ki kanları temizledin mi ya Ben biraz korkuyorum çok çirkin duruyor amaİnşallah alınır pazartesi seninde. Çok rahatkıyosun alındıktan sonra. Ama bu ödemleri ellediğimde kemik gibi geliyor elime. Çok sert yani. İnmeyecek diye çok korkuyorum.
Esabil bey bana dikişlerle ilgili bişey demediğine göre kendiliğinden yok olmazmı? Kendim alırsam zarar veririm diye korkuyorum. Allah aşkına ne yapağımı şaşırdım.
Fotoğtaf atabilir mısın? Şişlikler nerede bakalımBenim 2 hafta oldu hala hiç biri düşmedi dikişlerin. Şu kemik gibi olan şişlikler varmı sizdede? Ya valla çok korkuyorum inmeyecek diye. Kanları temizleyemiyorumki. Burun iç tarafa doğru şiş olduğu için çok zorlanıyorum temizlerken.
Foto atamam ama, kaşlarımın arası, gözlerimin arası çok şiş duruyo. Sendede oldumu?Fotoğtaf atabilir mısın? Şişlikler nerede bakalım
Kaşlarımın arasında bir şişlik yok benim vardı buz falan koydum geçti. Bende daha alçı olduğu için tam göremiyorumFoto atamam ama, kaşlarımın arası, gözlerimin arası çok şiş duruyo. Sendede oldumu?
Kaşlarımın arasında bir şişlik yok benim vardı buz falan koydum geçti. Bende daha alçı olduğu için tam göremiyorum
Aynen burnum tıkalı deniz suyu da pek işe yaramıyor açıkçasıDoğru ya senin alçılar duruyordu daha. Burun tıkanıklığı varmı sende çok?
Senin alnının ortası şişmiydi?1.yilim doldu paylasmak istedim
Süperr..ya darısı başıma..pek umutlu değilim ama..bi mucize..1.yilim doldu paylasmak istedim
Gerçekten tavsiyelerin benim içim ne kadar değerli anlatamam. Ama Esabil hocamın anlattığı masaj şekillerini unuttum ben. Hatırındaysa biraz garip olaca ama bi tarif etmen mümkünmü burdan?Evet o hep olur kas ortasi odemi deniliyor zamanla yanaklarina iner yuzunun sekli avatar gibi korkunc gorunur bakislarin bos bos saskin saskin durur bunlarin hespi odemden..bol bol otem atici besin tuketmen iyi gelir ama en onemli ilani alci ciktigi zaman doktor nasil masaj yapacagini gosteriyo onu bir an ihmal etmemen lazim bu surecte en onemli sey masajmis onu anladim
Canım benimde o hafta öyle bi durum olmuştu hemen agumentin antibiyotiğinden içtim sende iç bakalım o kurutuyor hemen.eğer ertelerse de 3 4 ay sonraya atar benceYarın ameliyatım var ve bugün hafif grip oluyorum sanki psikolojikmidir nedir..eğer olursam ameliyatı ne kadar erteliyor hoca bilen varmı acaba
Sağol canım cevap için umarım sabaha iyi olurum 1 günde hiçbir ilaç etki etmezki..Hayırlısı olsun herşeyin inşaAllah.ama şuan çok üzgünüm.bi 3,4 ay daha beklemek...Canım benimde o hafta öyle bi durum olmuştu hemen agumentin antibiyotiğinden içtim sende iç bakalım o kurutuyor hemen.eğer ertelerse de 3 4 ay sonraya atar bence
Evet rahat ol tampon cıkınca düzeliyor zamanlaTamponlar varken burun delikleri eşitsizmi oluyor acaba.çıkınca düzelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?