İnşaAllah yoksa biri uzun biri yuvarlak.ve kocaman.sanki eski halinden büyük.Evet rahat ol tampon cıkınca düzeliyor zamanla
ödemin geçmesi ne kadar zaman alıyorEvet o hep olur kas ortasi odemi deniliyor zamanla yanaklarina iner yuzunun sekli avatar gibi korkunc gorunur bakislarin bos bos saskin saskin durur bunlarin hespi odemden..bol bol otem atici besin tuketmen iyi gelir ama en onemli ilani alci ciktigi zaman doktor nasil masaj yapacagini gosteriyo onu bir an ihmal etmemen lazim bu surecte en onemli sey masajmis onu anladim
Benimde öyleydi simdi ikiside aynı canım tampon cıksın atel cıksın bide o zaman bak düzelicekİnşaAllah yoksa biri uzun biri yuvarlak.ve kocaman.sanki eski halinden büyük.
Benimde hala o sislikler kemik gibi elime geliyor diyorum böyle sislik mi olur bide benim sağ taraf sis sol normal duruyo birax yamuk hissi veriyo o yüzdee herkes hadi bide inmezse şiş falan diyor amannnnAlçıyı aldıralı 3 4 gün olduda. Şu şişlikler canımı sıkıyo.İnmiyo bi türlü. Kemik gibi durıyolar. Bide dikişler işte.
ne zaman düzeldi sizinki benim 1 ayı geçti hala ikiside farklı..Benimde öyleydi simdi ikiside aynı canım tampon cıksın atel cıksın bide o zaman bak düzelicek
Nasıl tarif edebiliriz ki bi denemem lazımHocanın tavsiye ettiği masajları biri tarif edebilirmi? Ben unuttum
Çok sağol canım benimde aynen böyle.bu şekilde kalacak diye korktum biraz.birde burun ne kadar küçülüyor acaba.yani çok fark oluyomu şimdiki halinden.Bu fotograf 4.günümden delikler gördüğünüz gibi aşırı farklıydı ama tampon cıktıktan sonra düzelmeye başladılar birkac gün icinde ikiside esit konuma geldi yani zaten tıpa tıp aynı olması biraz zor ama boyle bariz fark yok gayet normal gözüküyor göze. Dediğiniz gibi bünyeyle alakalı olabilir benim morluklarım cok zor gecmisti mesela atel çıktı hala göz kapaklarım mordu 2 güne gecti gerci ama :/ simdi 22.günüm hala bazen cok sisiyo bazende iniyo
Su an tamponlu musun sen? Atel cıktıgında yandan ilk cok güzeldi benim önden ise tek tarafı daha cok sistigi icin yamuk gibydi ama bu durum 2 güne daha normal bi hal aldı. Simdi gözüme büyük geliyo burnum atel ilk cıktıgı ana göre :/ yani bilmiyorum bide yüzümüzde tek odaklandığımız yer burnumuz artk o yüzden sürekli kusur arıyoruz ve buluyoruz bu yüzden. Daha cok günümüz var burnumuzun son halini alması icin eski halinden kat kat iyidir :)Çok sağol canım benimde aynen böyle.bu şekilde kalacak diye korktum biraz.birde burun ne kadar küçülüyor acaba.yani çok fark oluyomu şimdiki halinden.
Evet benim 4.günüm yarın tamponlar çıkacak.şuan dolma gibi tabi haliyle.birde küçük durmuyo acaba sonradan küçülürmü diye merak ettim.evet sabır lazım..Su an tamponlu musun sen? Atel cıktıgında yandan ilk cok güzeldi benim önden ise tek tarafı daha cok sistigi icin yamuk gibydi ama bu durum 2 güne daha normal bi hal aldı. Simdi gözüme büyük geliyo burnum atel ilk cıktıgı ana göre :/ yani bilmiyorum bide yüzümüzde tek odaklandığımız yer burnumuz artk o yüzden sürekli kusur arıyoruz ve buluyoruz bu yüzden. Daha cok günümüz var burnumuzun son halini alması icin eski halinden kat kat iyidir :)
Atel cıkana kadar anlasılmaz ki büyük durur tabiki. Tamponlar cıkınca cok rahatlıcaksın ben asırı rahatlamıstım atel cıkmasafa olur diyodum yeni halini hiç merak etmiyodum belki kötü olmustur diye. :) korktugum olmadı ya cok sükür atel çıktığında ilk aynaya baktıgımda bu benmiyim demistim cok güzel duruyodu burnum sis olması haricinde:) bu isin sıkıntısı tampon cıkana kadar bence gerisi hep sürec bi sekilde yasayıp bitirmek lazımEvet benim 4.günüm yarın tamponlar çıkacak.şuan dolma gibi tabi haliyle.birde küçük durmuyo acaba sonradan küçülürmü diye merak ettim.evet sabır lazım..
Sağol arkadaşım rahatladım o zaman.yarın tamponlar çıkınca dahada rahatlarım ve bende çok memnun kalırım sonuçtan inşaAllah.Atel cıkana kadar anlasılmaz ki büyük durur tabiki. Tamponlar cıkınca cok rahatlıcaksın ben asırı rahatlamıstım atel cıkmasafa olur diyodum yeni halini hiç merak etmiyodum belki kötü olmustur diye. :) korktugum olmadı ya cok sükür atel çıktığında ilk aynaya baktıgımda bu benmiyim demistim cok güzel duruyodu burnum sis olması haricinde:) bu isin sıkıntısı tampon cıkana kadar bence gerisi hep sürec bi sekilde yasayıp bitirmek lazım
tatlım ödemler için ne yersen ye nasıl uyursan uyu zamanla geçiyor. benimde 4 gün sonra 1 yılım dolucak bu konuda artık tecrübe sahibi olduğum için fikir vermek istedim. sadece masajını düzenli yapmayı unutma onun dısında keyfi ne zaman isterse o zaman iniyor açıkcası. uyuma durumunu bende sormustum doktora bana nasıl uyumak istersen öyle uyu korkma sadece düm düz yatman çarpma olasılığın ve yüzündeki ödemler için pek iyi olmicaktır ve burun inan bana her ay cok değişiyor bir ay sağ taraf yamuk oluyor öteki ay başka taraf canını sıkma ödemler geçtiğinde eşitleniyor bu geçiş sürecide tamamen bünyeyle alakalı akşama kadar ot da içsen masaj da yapsan bünyene bağlı yani burdaki yorumlara göre kimisinin erken iner kimisinin geç neden benimki inmedi diye düşüme. geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir burnun olmusturBirde saçmada olsa sormam lazım ameliyattan sonr oturuur vaziyette yattınızmı hep bi süre.yoksa normal ayaküstü devam mı ettiniz acaba tamponlar çıkınca.yani dinlenmek ödemlerin iyileşmesini hızlandırır mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?