burun oturması yüzünün şekline göre kıvrımlarının dönmesi demek şuan cok yeni olduğun için sert ve şekli tam olarak belli olmayan bir burnun var ödemlerden dolayı. o şişlik yüzünden kendi burnun gibi hissetmemen yada sana büyük gelmesi bunların hepsi moralini bozan ama bundan altı ay sonra muhtelemen sadece burun ucunun inmesi yada top gibi olması durumunu kafana takmana dönüşecek olan problemler. aylar geçtikce görüntüsüne otomatikman hem fiziki olarak hemde mental anlamda alışacağın için burnunun oturduğunu o zaman hissedeceksin o yüzden en az altı ay görüntüsünü takmayın diyorlarbir şey sorucam ben ameliyat olalı 25 gün oldu. Tamam kötü değil ama eskisinden güzelde durmuyor. Sanki takma bir burunu oraya koymuşsun gibi duruyor. Bugüne kadar 3 doktora gösterdim hepsi de yapılan işlemi beğendi. Benim anlamadığım ben niye beğenmiyorum. Burun oturması tam olarak ne demek. İlk 1 ay ile 6 ay arasında ne gibi değişim oluyor da burun oturması gerçekleşiyor bilenler açıklayabilir mi acaba
Nefes alamıyorum, horluyorum demiştin ya hala öyle mi?Odemin gecmesi sisliklsrin inip deliklerin esitlenmesi 1 yilida geciyor demekki tamamen bunyeye bagli benim 1.yilim doldu hala burun ucumda odem var gecmedi..ve hala odem oldugu icin deliklerde esit degil
Ya çok teşekkür ederimm.şuan atel çıkmadı oyüzden şeklini algılayamıyorum ama öyle küçük bi burun gibi durmuyor.bu atelli halinden ne kadar küçülüyor acaba sonradan yada küçülüyor mu.yoksa hafif bi değişim mi oluyor.çok soru sordum hakkınızı helal edin.malum merak..merak..hayaller..tatlım ödemler için ne yersen ye nasıl uyursan uyu zamanla geçiyor. benimde 4 gün sonra 1 yılım dolucak bu konuda artık tecrübe sahibi olduğum için fikir vermek istedim. sadece masajını düzenli yapmayı unutma onun dısında keyfi ne zaman isterse o zaman iniyor açıkcası. uyuma durumunu bende sormustum doktora bana nasıl uyumak istersen öyle uyu korkma sadece düm düz yatman çarpma olasılığın ve yüzündeki ödemler için pek iyi olmicaktır ve burun inan bana her ay cok değişiyor bir ay sağ taraf yamuk oluyor öteki ay başka taraf canını sıkma ödemler geçtiğinde eşitleniyor bu geçiş sürecide tamamen bünyeyle alakalı akşama kadar ot da içsen masaj da yapsan bünyene bağlı yani burdaki yorumlara göre kimisinin erken iner kimisinin geç neden benimki inmedi diye düşüme. geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir burnun olmustur
dürüst olmam gerekirse atel cıktıktan sonra burun dahada şişiyor büyüyor cünkü atel cıktığında otomatikman burun üstündeki baskı gittiği için ödemler dahada yayılıyor artıyor hatta kendini en kötüsüne hazırla sabah cidden uyandığında kocaman şiş bir burunla karşılaşabiliyorsun en azından bende öyle olmuştu ama zamanla aylar geçtikce her geçen gün iniyor hatta benimki nerdeyse bir anda indi anaa benim burnum baya kücülmüş dediğimi hatırlıyorum o yüzden ilk dört beş ay özellikle sabahları cok daha şiş olucak ama zamanla inan bana baya küçülüyor tabi biraz yaşla da orantılı değişebiliyor o yüzden şu kadar kücülür bu kadar olur diyemiyorum ama artık kemiğinizi burnunuzun ucunu sağını solunu hissedecek kadar küçülüyorYa çok teşekkür ederimm.şuan atel çıkmadı oyüzden şeklini algılayamıyorum ama öyle küçük bi burun gibi durmuyor.bu atelli halinden ne kadar küçülüyor acaba sonradan yada küçülüyor mu.yoksa hafif bi değişim mi oluyor.çok soru sordum hakkınızı helal edin.malum merak..merak..hayaller..
dürüst olmam gerekirse atel cıktıktan sonra burun dahada şişiyor büyüyor cünkü atel cıktığında otomatikman burun üstündeki baskı gittiği için ödemler dahada yayılıyor artıyor hatta kendini en kötüsüne hazırla sabah cidden uyandığında kocaman şiş bir burunla karşılaşabiliyorsun en azından bende öyle olmuştu ama zamanla aylar geçtikce her geçen gün iniyor hatta benimki nerdeyse bir anda indi anaa benim burnum baya kücülmüş dediğimi hatırlıyorum o yüzden ilk dört beş ay özellikle sabahları cok daha şiş olucak ama zamanla inan bana baya küçülüyor tabi biraz yaşla da orantılı değişebiliyor o yüzden şu kadar kücülür bu kadar olur diyemiyorum ama artık kemiğinizi burnunuzun ucunu sağını solunu hissedecek kadar küçülüyorYa çok teşekkür ederimm.şuan atel çıkmadı oyüzden şeklini algılayamıyorum ama öyle küçük bi burun gibi durmuyor.bu atelli halinden ne kadar küçülüyor acaba sonradan yada küçülüyor mu.yoksa hafif bi değişim mi oluyor.çok soru sordum hakkınızı helal edin.malum merak..merak..hayaller..
10gün veriyor diye biliyorumesabil hoca ameliyat sonrası ne kadar rapor veriyor?
Küçülenler var bu konuyu baştan incelersen baya resimde var hatta.Burun deliği küçülteenn yok muu yaaniii önceki haline göre burun deliğim küçülmüş diyen ya daa
Cok normal o odem ve gecici bisey korkma ama benim 1 yil olmasina ragmen burun sirtinda yani kegin istine mercimek kadar var basta buyuktu sordum odemmis ve cok zor kayboluyor ama geciyor yani yalniz baya uzun bi surecNolur acil cevaplayın. Lütfen. Ameliyatı olalı 1 ay olmak üzere. Elimi burun sırtım üzerinde gezdirdiğimde hafif şişlik gibi bişey hissediyorum. Normalmi? Ödemdenmi kaynaklanıyor? Yoksa doktor tam düzeltemedimi burun sırtını? Acil cevaplayın nolur. Çok taktım şuan
B birgunmutlaka birkac kere yazdim ama.kaynadi arada : ) horlama sorunun sürüyor mu nefes alabiliyor musun rahat bir sekilde?Cok normal o odem ve gecici bisey korkma ama benim 1 yil olmasina ragmen burun sirtinda yani kegin istine mercimek kadar var basta buyuktu sordum odemmis ve cok zor kayboluyor ama geciyor yani yalniz baya uzun bi surec
Çok teşekkür ederim cevapladigin içinGormedim canim mesajini evet rahatim nefes almam duzeldi horlama yok ama burunda cok minik bi odem kaldi bazen inip bazen kendini minicik bi sivilce kadar buyuklukte gosterebiliyor 1 yilim dolmasina ragmen tam gecmedi ve normalmis yani acele etmeyin ozellikle yeni olan arkadaslara sunu belirteyim burun sirti dedigimiz kemik ustundeki sert cikintilar mercimek gibi kemik gibi ele gelen o seyler ODEM..ve cok uzun sure sizinle olacak tek cozumu her an her firsat buldukca masaji birakmadan devam etsinler ama kalici degil o sertlikler
Gerçekten sayende çok rahatlıyorum. Kafama çok takılıyor böyle şeyler. Çok dua alıyosun bil bunuCok normal o odem ve gecici bisey korkma ama benim 1 yil olmasina ragmen burun sirtinda yani kegin istine mercimek kadar var basta buyuktu sordum odemmis ve cok zor kayboluyor ama geciyor yani yalniz baya uzun bi surec
Ayy canim yaa cok sagol nolcak sanki burasi bunun icin varGerçekten sayende çok rahatlıyorum. Kafama çok takılıyor böyle şeyler. Çok dua alıyosun bil bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?