- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Ya varya ne desem yemin ederim bilemiyorum. Buraların en tecrübelilerindensin biliyorum. Bu yüzden bu süreçte beni en iyi anlıyansın. Bitanesin, canısıAyy canim yaa cok sagol nolcak sanki burasi bunun icin var
O kemik gibi elime geldikce cok panik olmustum basta boyle tumsek gibi elime geliyordu ve evim hastaneye tam 2 saat yani ankara nin obur ucundayim doktora sirf bunu sormak icin gitmistim karda kista ve odem oldugunu soyleyince cok rahatlamistim bende sizle paylastim ve hizli gecsin istiyosan masaji her an yapcaksin demisti esabil bey ben ise saldim salladim hic orali olmadim ve 1 yil doldu odemler indikce burnum iyice kuculdu nokta kadar laldi kemigin ustunde o cikinti ama masaji devamli yaparsam gun icinde geciyor bi kac gun birakiyorum belirginlesiyo bunuda sordum zamanla yok oluyormus tamamen
Burdaki surec iki seye bagli
1 Burun yapina ve deri cinsine
Ikinciside surekli masaj yapip odem atici besinlerle beslenmen
Sana bi kac nacizane onerim gunluk bu yazdiklarimdan tuketebilirsin
Ev yapimi yogurt
Nar
Yesil cay ve kiraz sapi cayi
Ananas(en etkilisi)
Maydonoz
Maden suyu
Muz
Ne demek canim zamaninda bende burda cok pimpirikliydim buldugum herkese neler neler sordum tabiki elimizden geldigince yardimci olacagizbigunmutlaka çok soru sordum ama ben tamponlar çıkığından beri normal hayata döndüm yani henüz atel çıkmadı ama ev işleri yapıyorum çocuğuma bakıyorum kucağıma alıyorum.hapşurruyorum esniyorum atelin yanları çok kaşınıyo yapabildiğim kadar kaşıyorum acaba abartıyomuyum.yani dikkat etmedim mi aaba diye düşünüyorum şimdide.ama ağrı sızı olmuyo çok şükür.umarım bi bozulma olmamıştır.siz çokmu hassas geçirdiniz acaba bu dönemi.
Çok sağol canım yine içimi rahatlattın.bende acaba yanlış kaynama olırmu burun ucu düşermi falan diye aklıma takmıştım.inşaAllah bu emekler ziyan olmaz bende mutlu olurum sonuçtan.iyiki varsın ve burdasın.Allah razı olsunNe demek canim zamaninda bende burda cok pimpirikliydim buldugum herkese neler neler sordum tabiki elimizden geldigince yardimci olacagiz
Soruna gelince benimde cocugum var bende saydiklarini yaptim ama cok yuklenmedim kendime cunku egilip dogrulup kendini hirpalarsan sislikler artar odemler cogalir iyice balon gibi sisersin bi sure supurge tutmaydi ne biliyim ayrintili temizliktir abartma bence
Sonucta bi ameliyat buda
Ve darbe almamak icin koru burnunu
Kasinmasi ise cok iyi cunku kasinmasi iyilesme gostergesi bide burnuna cok dokunma kasimamaya calis cunku o zaman atel kendi dusuyor her zaman beklemiyor doktorun almasini onun icin erken dusmesin diye cok hareketten ellemeken kacin kasinmaya basladiysa gevsemeyede baslamis demektir iyilesiyor yani normali bu zaten
Resim atarmisiniz.arkadaşlar 3 cü ayim ve kalkikligi yok oldu
attım yukarda bidaha arıyorum sol tarafta ki en son haliResim atarmisiniz.
Bu sayfayi takip ediyorum. Ben kalin deriliyim cekincelerim var. Pazartesi Esabil hocayla bende gorusucem.Inmis evet cok guzel olmusattım yukarda bidaha arıyorum sol tarafta ki en son hali
Arkadaşım ben 2 hafta önce oldum fiyat devlette 2.200 hala.ama 3 ay gün atıyor.Esabil Eker e ne kadar a ameliyat oldunuz yakin zamanda ameliyat olanlar yazabilirnmi acaba?birde hastane ye odemelerde taksitlendirme yapiliyor mu
TesekkurlerArkadaşım ben 2 hafta önce oldum fiyat devlette 2.200 hala.ama 3 ay gün atıyor.
Merhaba size mesaj atmayi bilemiorum m bende ameliyat oldum tip fakültesinde..ozdelden bana yazarmsnzGormedim canim mesajini evet rahatim nefes almam duzeldi horlama yok ama burunda cok minik bi odem kaldi bazen inip bazen kendini minicik bi sivilce kadar buyuklukte gosterebiliyor 1 yilim dolmasina ragmen tam gecmedi ve normalmis yani acele etmeyin ozellikle yeni olan arkadaslara sunu belirteyim burun sirti dedigimiz kemik ustundeki sert cikintilar mercimek gibi kemik gibi ele gelen o seyler ODEM..ve cok uzun sure sizinle olacak tek cozumu her an her firsat buldukca masaji birakmadan devam etsinler ama kalici degil o sertlikler
Hastane ve çevresi tehlikeli derken arkadaşınız ne kastetti bilemiyorum ama öyle tehlikeli biryer değil normal kendi halinde bi semt.Esabil beye Ankara dışından ameliyat olmaya gidecek arkadaşlar, nerede nasıl konaklamayı planlıyorsunuz? Ben de İzmir'den gitmek istiyorum ama bi arkadaşım o hastanenin çevresinin vs tehlikeli bir yer olduğunu söyledi açıkçası gözüm korktu..
Pek bir şey de söylemedi, yalnızca tekin bi yer olmadığını falan söyledi, ben o civarlarda pansiyonda falan mı kalsam diye düşünmüştüm de belki ona karşılık söylemiştir..Hastane ve çevresi tehlikeli derken arkadaşınız ne kastetti bilemiyorum ama öyle tehlikeli biryer değil normal kendi halinde bi semt.
Oralarda pansiyon olmaz arkadaşım siteler var genelde yani öyle oteldi pansiyondu yoktur heralde.yakın başka bi semtte kalabilirsiniz belki onu kalan arkadaşlar bilirler umarım bilgi verirlerPek bir şey de söylemedi, yalnızca tekin bi yer olmadığını falan söyledi, ben o civarlarda pansiyonda falan mı kalsam diye düşünmüştüm de belki ona karşılık söylemiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?