Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Oralarda pansiyon olmaz arkadaşım siteler var genelde yani öyle oteldi pansiyondu yoktur heralde.yakın başka bi semtte kalabilirsiniz belki onu kalan arkadaşlar bilirler umarım bilgi verirler
Anladım.. bilgi için teşekkür ederim. Umarım verirler.

Bir sorum daha olacak bilen varsa.. Şimdi İzmir'den gideceğim orada tanıdığım falan yok, yerleri de bilmiyorum o yüzden randevudan sonra orada bikaç gün kalıp tomografi kandı fln uğraşmak istemiyorum.
Acaba ben bunları İzmir'de halletsem hepsini, randevu olduğu gün götürsem nasıl olur? Ya da 6 ay önceki sonuçlarım olur mu? İşe girerken testler yaptırmıştım, sadece tomografi yok onu da hallederim. Bu benim için önemli çok çünkü benim kan aldırma fobim var

Neden izmirde birini arastirmiyorsun? Ben ilk yorumlara kanip ameliyata karar vermiştim esabil hocaya ama dikkatle okursan sonlara doğru şikayeti olanlar da çok çıktı. Ben ankaradayim, randevu bile almıştım ama vazgecip gitmedim. izmirde deü'de de yapılıyor mesela. Arastir

Çok araştırdım, zaten İzmir'de iki kez ameliyat oldum ve memnun kalmadım, fazla da bütçem yok açıkçası

bigunmutlaka canım atel alındı.ilk izlenim kaş ortası ve burnum haliyle şiş.ve kızarıklıklar var özellikle kaş ortasında.sendede varmıydı acaba.birde önden geniş duruyor burnum acaba incelecek mi.ama genel anlamda beğendim şişlikler inince sanırım güzel olur.şimdiden teşekkür ederim.

3. Ay im

Eklentiler

• 20171030_213005.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 420
  • 20171030_213054.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 408
Doğal bir burun istemistim memnunum şimdilik acaba 6. Aya kadar ne kadar degisir cok degisir mi

Resim yüklemeye çalıştım alçıdan çıktığı gün ve öncesi.Yeni olacak arkadaşlara fikir olması açısından.

Eklentiler

• 20171030_230102.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 349
Arkadaşlar iyi günler bende dün esabil beye muayene oldum onceki haftada kbb uzmaniyla görüştüm.benim oncelikli olarak sorunum burun ici kemik egrili agizdan nefes alma geceleri bazen inleme seklinde ses cikarma gibi. tomografi kbb uzmani icin cektirmistim. 2 secenek vardi ya kbb uzmani ya plastik cerrah arastirmalarim sonucunda plastik cerrah icin karar verdim burnumda burun ucum düsük zaten ameliyat icin acilcakti olmusken estetikli olsun diye esabil beyle gorustum kendiside ayni islemleri yapabilcegi güvenini verdi.simdi cok heyecanliyim yarin istedigi her seyi halletmem lazim bir arkadas 1 gun icinde tahlillerin halledilebilecegini paylasmis kan ekg rontgen ve anestezi asamasini. acaba bunlar icin simdiden randevu alsam isim yarin kolaylasir mi yoksa gidince oradan sira mi aliniyor asiri kalabalik oldugu icin hastahane o yuzden ayrintili olarak yardimci olabilecek arkadas var mi
bu arada tarih olarak ocak sonu gibi olur dedi daha tahlillerden sonra netlesecek fiyat olarak da 2-2200civarlari oldugunu soyledi.
hem korkuyorum hem heyecanliyim umarim hepimizin gönlüne göre olur her sey. :)

Son düzenleme:
O süreç çok çabuk geçiyor şimdiden geçmiş olsun diyorum o yüzden:)tahlileri sabahtan gidersen halledebilirsin arkadaşım randevu almana gerek yok zaten onlar için randevu sistemi varmı onuda bilmiyorum açıkçası.birgün akşama kadar hastanede olursun ama anestizeye gidip onaylatıp hocadanda gününü öğrenip ayrılırsın.

Arkadaşlar ameliyat olalı 39 gün oldu . Ödemeler geçtikçe burun ucu uzadı birazcık . Ödemler aşağıya indi sanırım .Bu durum ne kadar sürüyor burun ucu tam olarak ne zaman oturuyor . Yani 1 ay ile 6 ay arasında çok fark var diyebiliyor musunuz tecrübeli arkadaslara sormak istedim

Bu arada doktor ödemlerin % 60 i inmiş sadece ucta ödem kalmış dedi. Bu arada ben ince deriliyim ve masaj yapıyorum aklıma geldikçe . Sadece ucta ödem kaldı . Burun kokundeki ödem burun ucunu düşük gösteriyor . Yandan güzel duran burun önden sis ve ucu düşük duruyor .

çok teşekkür ederim umarım halledebirim gün içinde.diğer yandan da kpss hazırlanıyorum araya bir de estetik sıkıştırdık bakalım umarım her şey yolunda gider ..sizin burnunuz da çok güzel olmuş darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…