Çok teşekkür ederim☺Umarım herşey istediğiniz gibi olur.3günden sonra rahatlarsınız.3gün sıkıntılı geçiyor biraz sonrası kendinizi iyi hissetmeye başlıyosunuz.çok teşekkür ederim umarım halledebirim gün içinde.diğer yandan da kpss hazırlanıyorum araya bir de estetik sıkıştırdık bakalım umarım her şey yolunda gider ..sizin burnunuz da çok güzel olmuş darısı bana
Benim burnum da çok indi kavis gitti sonra ucu top oldu memnun değilim ama yeni bir ameliyat olmam çünkü cok zor şimdi ki istediğim gibi olmasada en azından kötü degilSefikacik bende 1. Ayimdayim pek memnun değilim malesef eski halimi özlüyorum eski halimden gayet iyiydi çünkü . Sen memnun musun 1 ay ile 3 ay arasında ne gibi farklılıklar var . H
Merhaba bende pazartesi gorustum esabil beyle oglen 12 ye kadar anca kan ekg rontgen hallettim. Tomografi icin ogledrn sonra 4.30 dediler. Sonucuda persembe ogleden sonra cikar diyince anestezi ve esabil.bey icin cumaya randevu aldim. Tahliller icin hastanede sira aliniyor.Arkadaşlar iyi günler bende dün esabil beye muayene oldum onceki haftada kbb uzmaniyla görüştüm.benim oncelikli olarak sorunum burun ici kemik egrili agizdan nefes alma geceleri bazen inleme seklinde ses cikarma gibi. tomografi kbb uzmani icin cektirmistim. 2 secenek vardi ya kbb uzmani ya plastik cerrah arastirmalarim sonucunda plastik cerrah icin karar verdim burnumda burun ucum düsük zaten ameliyat icin acilcakti olmusken estetikli olsun diye esabil beyle gorustum kendiside ayni islemleri yapabilcegi güvenini verdi.simdi cok heyecanliyim yarin istedigi her seyi halletmem lazim bir arkadas 1 gun icinde tahlillerin halledilebilecegini paylasmis kan ekg rontgen ve anestezi asamasini. acaba bunlar icin simdiden randevu alsam isim yarin kolaylasir mi yoksa gidince oradan sira mi aliniyor asiri kalabalik oldugu icin hastahane o yuzden ayrintili olarak yardimci olabilecek arkadas var mi
bu arada tarih olarak ocak sonu gibi olur dedi daha tahlillerden sonra netlesecek fiyat olarak da 2-2200civarlari oldugunu soyledi.
hem korkuyorum hem heyecanliyim umarim hepimizin gönlüne göre olur her sey. :)
Daha tampon alinmadan nasil yamuk diyebiliyorsunuz. 3 ay bi gecsin bakalim.merhaba kızlar bende cumartesi günü ameliyat oldum Esabil Hocaya ancak burun deliklerim çok garip duruyor ikisinin yapısı da birbirinden çok başka oldukça asimetrik az sonra tamponlarımı aldırmaya gidiceğim inşallah tamponlardan sonra mümkün olduğunca eşitlenir. Ameliyat sonrası tam bir kabus psikolojim değişti bozuldu başka bir insana dönüştüm çektiğim acı da cabası inşallah sonuca değer.
Hanimefendi orasi devlet hastanesi fiyatin oyle ucuz olmasida gayet normal. Adamin ozel muayenehanesi yokki. Onemli olan doktorun tecrubesi. Birinin ucu top gibi olabilir. Kalin derili insanin burnuda sivri olmuyor. Kalin derililerin ucu genelde oyle olur. Kisilerin eski halini gormeden yorum yapmayin lutfen.Edabil beye nasıl güvenip yaptırıyorsunuz anlamıyorum benim canlı gördüğüm iki kişi oldu ucuz sende yaptır kafasında olunması çok acı birinin ucu top gibi kalkık inmemiş bi yıl olacak diğerinin delikleri kaymış yamukluk var solunda kalmış öyle burdada foto paylaşımı yapanlar var hiç acıcı değil cesaretinize hayranım
bugün aldırdım farklılık baya bi azaldı ama hala var tek ümidim şişlikler inince eşitlenmesiDaha tampon alinmadan nasil yamuk diyebiliyorsunuz. 3 ay bi gecsin bakalim.
Yorum yaptığım iki kişiyle bes yıldır aynı yerde çalışıyorum kişisel fikrimi söyledim bu kadarHanimefendi orasi devlet hastanesi fiyatin oyle ucuz olmasida gayet normal. Adamin ozel muayenehanesi yokki. Onemli olan doktorun tecrubesi. Birinin ucu top gibi olabilir. Kalin derili insanin burnuda sivri olmuyor. Kalin derililerin ucu genelde oyle olur. Kisilerin eski halini gormeden yorum yapmayin lutfen.
Ne zaman ameliyat olmuştunuz?Burnumdan hiç memnun degilim bence yandan atılan fotoğraflara pek aldırış etmeyin cunku yandan hep guzel benim burun deliklerim hala buyuk ve burun sırtı kalın
7 ay olduNe zaman ameliyat olmuştunuz?
Ben bugun bir hastasini gordum burun ucunda hafif kemer gibi bir sey kalmis ucretsiz duzeltirim demis. Bayan burnunu yaptirali 2 yil olmus. Bugun bende gun aldim burun deligi kuculmez dedi. Burnum icinde fazla kuculmez dedi. Bakalim nolacak :))7 ay oldu
Pardon bisi sorucam profil resmindeki kisi sizmisiniz. Eger siz iseniz burnunuz ne kadar kuculdu merak ediyorumdabugün aldırdım farklılık baya bi azaldı ama hala var tek ümidim şişlikler inince eşitlenmesi
Canım banada biraz küçülür demişti.evet biraz küçülmüş.fotolarımı görmüştün sanırım.şuan bunu söylemek için çok erken belki ama herkes önce önden memnun kalmaz.ben tam tersi önden çok memnunum şimdilik.ama yandan biraz uzun buluyorum daha kısa hayal etmiştim belki ondan.ama bakalım 6 aya kadar neler olacak.inşaAllah herkesin içine sinen burunları olur.o süreçten çok sonrası psikolji gerektiriyomuş bunuda şuan daha iyi anlıyorum.Ben bugun bir hastasini gordum burun ucunda hafif kemer gibi bir sey kalmis ucretsiz duzeltirim demis. Bayan burnunu yaptirali 2 yil olmus. Bugun bende gun aldim burun deligi kuculmez dedi. Burnum icinde fazla kuculmez dedi. Bakalim nolacak :))
Evet benim ancak şuan pek küçülmüş durmuyor oldukça büyük şiş bir burnum var sadece kalkıklığı kendini biraz belli ediyor. Yarın alçıyı alıcak o zaman tam olarak bişeyler anlarım diye umuyorumPardon bisi sorucam profil resmindeki kisi sizmisiniz. Eger siz iseniz burnunuz ne kadar kuculdu merak ediyorumda
Hatirliyorum seni resimleri. Icimi ferah tutmaya calisiyorum. En azindan eskisinden daha iyi olacagini biliyorum.Canım banada biraz küçülür demişti.evet biraz küçülmüş.fotolarımı görmüştün sanırım.şuan bunu söylemek için çok erken belki ama herkes önce önden memnun kalmaz.ben tam tersi önden çok memnunum şimdilik.ama yandan biraz uzun buluyorum daha kısa hayal etmiştim belki ondan.ama bakalım 6 aya kadar neler olacak.inşaAllah herkesin içine sinen burunları olur.o süreçten çok sonrası psikolji gerektiriyomuş bunuda şuan daha iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?