- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Profildeki buruna benziyor benim burnumda. Simdi nasil oldunuz cok merak ediyorum sizi. Cok gecmis olsun. Sizede kalin derili veya etli burun dedimi?Evet benim ancak şuan pek küçülmüş durmuyor oldukça büyük şiş bir burnum var sadece kalkıklığı kendini biraz belli ediyor. Yarın alçıyı alıcak o zaman tam olarak bişeyler anlarım diye umuyorum
Canım bişi demedi ama benim tahminim kalın derili çünkü biraz küçülür dedi.bildiğim kadarıyla ince deride küçültmek daha kolay problem olmuyor yani.etli değildi ama inceydi burnum.şimdilik memnunum öncekinden tabiki daha iyi.yandanda alıştım yada şişlik biraz indiği için daha orantılı duruyo sanki.umarım sonrası dahada güzel olur.umarım istediğiniz gibi bi burna kavuşursunuz sizde.Profildeki buruna benziyor benim burnumda. Simdi nasil oldunuz cok merak ediyorum sizi. Cok gecmis olsun. Sizede kalin derili veya etli burun dedimi?
Ben muayneye gittiğimde kendim sordum burun yapım nasıl vs olur mu istediğim kalın derilimi dedim. Orta kalınlıkla senin burnun kemiği kısa istediğin olur dedi. Ben olabildiğince küçük kanatlı ve doğalın 1 tık daha kalkığı bi burun istedim. Yaptığını umuyorum şuan tam anlayamadım tabi bandajlı hala ve şiş ama küçük olduğunu söylüyor bakalım yarın açıcak alçıyı az çok belli olur şekli diye düşünüyorumProfildeki buruna benziyor benim burnumda. Simdi nasil oldunuz cok merak ediyorum sizi. Cok gecmis olsun. Sizede kalin derili veya etli burun dedimi?
Cok tsk ederim. Zaten sen yolu tarif etmesen ben oraya cesaret edipte gidemezdim :)) Icini ferah tut 6 ay sonra eminim harika olacaksin. Masajini ihmal etme.Canım bişi demedi ama benim tahminim kalın derili çünkü biraz küçülür dedi.bildiğim kadarıyla ince deride küçültmek daha kolay problem olmuyor yani.etli değildi ama inceydi burnum.şimdilik memnunum öncekinden tabiki daha iyi.yandanda alıştım yada şişlik biraz indiği için daha orantılı duruyo sanki.umarım sonrası dahada güzel olur.umarım istediğiniz gibi bi burna kavuşursunuz sizde.
Banada etli bir burun sedi. Kemige bir sey demedi. Ama sizinkine benziyor. Fazla kuculmez dedi. Zaten findik gibi burunda bana gitmez dedim. Hafif kavisli hafif kalkik olsun dedim. Burun deliklerimde kuculurse iyi olur dedim. Kuculmez dedi ona sasirdim. Benim burun ucunda sarkiklik yok oradan kesiliyor ya acaba ondanmi kuculmez dedi bilmiyorum. Heyecandanda herseyi soramadim size ozelden yollayim.Ben muayneye gittiğimde kendim sordum burun yapım nasıl vs olur mu istediğim kalın derilimi dedim. Orta kalınlıkla senin burnun kemiği kısa istediğin olur dedi. Ben olabildiğince küçük kanatlı ve doğalın 1 tık daha kalkığı bi burun istedim. Yaptığını umuyorum şuan tam anlayamadım tabi bandajlı hala ve şiş ama küçük olduğunu söylüyor bakalım yarın açıcak alçıyı az çok belli olur şekli diye düşünüyorum
Küçülmez demiş ama benim şahsi fikrime göre kesinlikle küçülür. Ben ameliyat öncesi son konuşmamızda kalkıklığını anlatmaktan burun deliklerimi küçültün demeyi bile unutmuştum düşün ona rağmen şuan eskisine göre yarı yarıya fark var onu takıntı yapma bence illaki küçülüyorBanada etli bir burun sedi. Kemige bir sey demedi. Ama sizinkine benziyor. Fazla kuculmez dedi. Zaten findik gibi burunda bana gitmez dedim. Hafif kavisli hafif kalkik olsun dedim. Burun deliklerimde kuculurse iyi olur dedim. Kuculmez dedi ona sasirdim. Benim burun ucunda sarkiklik yok oradan kesiliyor ya acaba ondanmi kuculmez dedi bilmiyorum. Heyecandanda herseyi soramadim size ozelden yollayim.
İnşaAllah canım.umarım dediğin gibi olur bende umutluyum.inşaAllah seninde hayallerine kavuşmana bir adımda olsa vesile olabildiysem ne mutlu bana.inşaAllah istediğin sonucu alırsın.Cok tsk ederim. Zaten sen yolu tarif etmesen ben oraya cesaret edipte gidemezdim :)) Icini ferah tut 6 ay sonra eminim harika olacaksin. Masajini ihmal etme.
Eğer kalın deriliyseniz zaten doktor fazla küçülmez diyr söylüyor.istediğin ölçüde küçültebilirim dediyse muhtemelen ince derilisinizdir.Arkadaşlar bu kalın deri olayı nedir ya nasıl anlıyoruz kalın derili olduğumuzu 2 ay sonra ameliyatım var şimdi de onu araştırıyorum kalın derililerde pek etkili sonuç elde edilmiyormuş sanırım aranızda kalın derili olup da ameliyat olan var mı sonuçtan memnun mu?
Istedigin gibi olur dedi once sonra bikac küçük burun göstermiştim boyle olmaz bunlar cok küçük demişti ama çok da ayrıntıya girmedi acaba ameliyattan bir gün önce mi daha ayrıntılı konuşur yoksa bi daha gidip görüşsem mi ki?Eğer kalın deriliyseniz zaten doktor fazla küçülmez diyr söylüyor.istediğin ölçüde küçültebilirim dediyse muhtemelen ince derilisinizdir.
Istedigin gibi olur dedi once sonra bikac küçük burun göstermiştim boyle olmaz bunlar cok küçük demişti ama çok da ayrıntıya girmedi acaba ameliyattan bir gün önce mi daha ayrıntılı konuşur yoksa bi daha gidip görüşsem mi ki?Eğer kalın deriliyseniz zaten doktor fazla küçülmez diyr söylüyor.istediğin ölçüde küçültebilirim dediyse muhtemelen ince derilisinizdir.
Banada bukadar küçülmez biraz küçülür demişti foto gösterdiğimde.şuan yandan uzun olan burnum sanki hala uzun.yani çok az bi fark var uzunluğunda.buyüzden üzgünüm.az bi fark derken bukadar az bi fark olacağını tahmin etmemiştim.kemer alındı birde.ameliyattan önce tekrar konuşabiliyosunuz zaten hatta ameliyat günüde soruyor tekrar.Istedigin gibi olur dedi once sonra bikac küçük burun göstermiştim boyle olmaz bunlar cok küçük demişti ama çok da ayrıntıya girmedi acaba ameliyattan bir gün önce mi daha ayrıntılı konuşur yoksa bi daha gidip görüşsem mi ki?
Bende bir kac resim gosterdim. Banada aynisini dedi. Burnumuza gore cevap veriyor olur olmaz diye.Bir gun once gorusme yapacaksiniz zatenIstedigin gibi olur dedi once sonra bikac küçük burun göstermiştim boyle olmaz bunlar cok küçük demişti ama çok da ayrıntıya girmedi acaba ameliyattan bir gün önce mi daha ayrıntılı konuşur yoksa bi daha gidip görüşsem mi ki?
Sanırım yakın bi zamanda gidip aklımda olan bütün soruları soracağım sizlere de çok teşekkür ederimBende bir kac resim gosterdim. Banada aynisini dedi. Burnumuza gore cevap veriyor olur olmaz diye.Bir gun once gorusme yapacaksiniz zaten
Size ozel mesaj attim bakabilirmisiniz.Sanırım yakın bi zamanda gidip aklımda olan bütün soruları soracağım sizlere de çok teşekkür ederim
Gerçekten yüzünüze çok yakışmış burnunuz çok beğendim.güle güle kullanın.tam olarak şimdi beğeniyorum dediğiniz zaman kaçıncı aydı acaba.yani bende esabil beye ameliyat oldum 21 gün oldu önden güzel fakat yandan burnum uzun duruyor.acaba bende bikaç ay sonra şimdi beğeniyorum diyebilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum..6. Ayım zaman ne çabuk geçmiş:) kırmızı rujlu eski burnum. Baya büyük düşük ve yuvarlak bir burnum vardı esabil beyden inceltebilmesi kadar inceltmesini dilemiştim, başlarda pek beğenmiyordum ama artık yavaşça şişlikler inmeye başladı beğeniyorum burun deliklerim eşit başlarda değildi ödemden kaynaklı artık tamamen eşit kafanızda soru işareti varsa sorabilirsiniz:)
Ben ameliyattan sonra ilk iki hafta bayıldım müthişti şuankinden bile cok güzeldi. Fakat iki haftadan sonra inanılmaz şişti eski halinden eser yoktu neredeyse 5.ayımda artık daha iyi göründüğünün biraz daha kücüldügünü fark ettim etrafımdakilerde küçülmüş demeye başladı bu haftada hafif yumuşama olmuş hala sert ama biraz daha yumusamıs onu fark ettim. Bi 5.aydan sonra yavaşça artık oturuyor korkma daha güzelleşir e biraz burun düşüyor tabi eski kalkıklığı özleyebilirsin onun dışında korkulacak bir şey yok bir ara burnum gerçekten eski halini almıştı şişlikten resmen kontür makyajı özellikle yapıyordum küçülsün diye düşünGerçekten yüzünüze çok yakışmış burnunuz çok beğendim.güle güle kullanın.tam olarak şimdi beğeniyorum dediğiniz zaman kaçıncı aydı acaba.yani bende esabil beye ameliyat oldum 21 gün oldu önden güzel fakat yandan burnum uzun duruyor.acaba bende bikaç ay sonra şimdi beğeniyorum diyebilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?