Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Teşekkür ederim cevabın için.umarım çok inmez zaten şuan kalkık durmuyor.inşaAllah iyiki diyenlerden olurum.herkes istediği burunlara kavuşur inşaAllah beklemek zormuş.

Guzel kiz merhaba burnunun son hali nasil memnunmusun

Aynı duyguyu bende yaşamıştım. Ameliyat sonrası ilk iş günü. Çok heyecanlandım. Dön de bir bakayım diyenler. 10 numara olmuş diyenler. Hiç bakmayip geçmiş olsun bile demeyenler oldu. İlk günü atlatın yeter. Sonra zaten kim yaptı. Nerde oldun. Kaç lira verdin diye sorular başlıyor. Gecmis olsun bu arada. Bence çok güzel olmuş burnunuz.

Önden o kadar komik duruyor ki içim hic rahat değil tesekkur ederim yine de umarım cabuk iner ve alışırım

daha dun çıktı alçılar 10 kasımda ameliyat oldum ama işe nasıl gidicem o kadar insanin içine nasıl giricem diye düşünüyorum
Bencede gayet güzel duruyor kotu yorum yapanlari duymayin bile herkes 6 ay diyor iyilesme surecine zaten biraz sabredince güzel şeyler oluyor dert etmeyin derim gule gule kullanin burnunuzu Esabil bey iyi iş çıkarıyor

Bence esabil beye ameliyat olmayın ben başka bir hekime revizyon oldum o yaptı istediğim burnu kusurları vardı düzeltti hiçbir sorun yaşamadım ve alçı daha yeni alınmış tek fotoyu atıcam size

Eklentiler

• IMG_0001.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 694
Bence esabil beye ameliyat olmayın ben başka bir hekime revizyon oldum o yaptı istediğim burnu kusurları vardı düzeltti hiçbir sorun yaşamadım ve alçı daha yeni alınmış tek fotoyu atıcam size
Neyi kotuydu acaba esabil beyin yaptığı burnunuzun neyinden sikayetciydiniz? Su anki hali de sanki asiri kuculmus gibi duruyor

Esabil beyin yaptigi burun daha guzeldi bence. Siz bu burunu begendinizmi simdi. Kanatlar asagida burun ucu yukarida

Bende ameliyathane hemşiresiyim burun alçının çıktığı ilk 1 aya kadar başarılı görünüyordu ama sonrasında bozuldu ne yazıkki ortasında ters v deformitesi vardı yani kemikle kıkırdak yapısı birbirinden ayrılmış burnun ortasında bir gölge boşluk vardı deliklerde yırtık gibi potlaşma ve çekilmeler oluştu burun ucu top gibiydi burnun başlangıç kısmında iki kaş arası burun oyuntusu yani kıkırdak hattı yoktu fazla törpülenmiş dümdüz iniyordu burunsuz gibi hafif de sağa doğruydu daha sayıyım mı yüzüm güzel ordan kurtarıyordum evet burun zaten küçüktü benim aslında sadece burun ucu düşüklüğüm vardı ama en zor iş burun ucu ne kemik vardı ne kırık olan burnumda bozuldu

Yanlış anlamayin ama burnunuza baktığımda hala anlattığınız gibi bir burun görüyorum sanırım değişen bir sey olmamış umarım zamanla istediğiniz hali alır

Yanlış anlamayin ama burnunuza baktığımda hala anlattığınız gibi bir burun görüyorum sanırım değişen bir sey olmamış umarım zamanla istediğiniz hali alır
Eskisi gibi degil burun ucu kalkmis ama kanatlarla burun ucu dengesiz gozuktu bana.

Arkadaslar beğenmeyen herkese şu anki hali daha çirkin demek biraz insafsızca bir yorum olmuş gibi geliyor . Şimdi başka bir doktora yaptırmış mutlu olmasına ben çok sevindim umarım yine bir sorun oluşmaz . Her ameliyatta riskler vardır deforme olmuş bir burna da güzel denilmez ki . Kimse ikinci ameliyatı kolay kolay olmak istemez . Arkadaş demek ki gerçekten mutsuz olmuş ki yaptırmış . Ben de şu an çok mutlu değilim ama dişler inince güzel olacak gibi geliyor ki umarım yanılmam

Aynen öyle burun ilk ay güzeldi sonra bozuldu mecbur kaldım şu an hiçbir sorun yok revizyon olmasına rağmen esabil beyin yaptığı burundaki yaşadığım sıkıntıları yaşamadım 6 ay da o burunla gezmek zorunda kaldım Allahtan yüzüm güzeldi de kaldırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…