Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

b
ben hatirliyotum esebil beye yaptirdiginiz burnu. deliklerin ustlerinde cukurlar olusmustu, burun delikleri de eşit degildi yanlis hatirlamiyorsam. sizden sonra vazgecmistim. şimdi kime yaptirdiniz peki? yeni dr hakkinda bilgi verir misniz

Arkadaslar bgsu adli kullaniciya ulasmaya çalışıyorum acaba iletisim halinde olan var mi o kullanıcıyla burnunu cok beğendim de onceki halini öğrenmek için.

b

ben hatirliyotum esebil beye yaptirdiginiz burnu. deliklerin ustlerinde cukurlar olusmustu, burun delikleri de eşit degildi yanlis hatirlamiyorsam. sizden sonra vazgecmistim. şimdi kime yaptirdiniz peki? yeni dr hakkinda bilgi verir misniz
Arkadaslar bgsu adli kullaniciya ulasmaya çalışıyorum acaba iletisim halinde olan var mi o kullanıcıyla burnunu cok beğendim de onceki halini öğrenmek için.
evet 1 ay sonra bozuldu özelden yazın bana

Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim karagoz.banu dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın Fotoğraf yüklüyorum

Eklentiler

• FE2B1082-F2C7-45B9-8961-57177B982613.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 542
  • D7B534DD-A27C-4CEC-A6C5-448A52F28DDF.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 541
  • DF696AF5-1553-4DF3-B733-8DE08545FBEE.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 523
  • 102F00A7-2AE2-47D1-A94B-96247BE256C4.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 565
i SOLDAKİ YENİ
SAĞDAKİ ESKİ BURNUM Huhuuu kızlar merhaba ben esabil hocaya 28 ekimde ameliyat oldum tek istediğim küçük ve mümkün olduğunca kalkık bi burun istediğimi söylemiştim herkesin aksine doğal burun istemediğimi özellikle belirttim bugün tam 26.günüm. Burnumun alçısı ilk çıktığında çok aşırı beğenmiştim küçücük kalkık mükemmel bi burundu 1. Haftadan sonra burun ucum düşerek doğallaştı biraz şişme oldu alçı ilk çıktığında burun kemiğim gözle görülecek durumda şiş olmayan bi burnum vardı şuan ona oranla daha doğal duruyor. Deliklerde orantısızlık var ama henüz 1 ay bile olmadığı için kalıcı olup olmadığını kestiremiyorum. Burun ucum daha sivriyken şuan daha yuvarlak. Bu hafta kontrole gidicem dikişlerim hala duruyor. Gün gün burun tıkanıklığı yaşadığım oluyor ama Sinüs rinse. Kullanarak rahatça açıyorum. Genel olarak memnunum anlayacağınız bende durumlar böyle kızlarcım. :)

Eklentiler

• IMG_0301.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 531
Sen zaten guzeldin de boyle daha da guzel olmussun....

Ay burnun önceki hali kucuk ve az kusurluysa estetikten sonra daha guzel oluyo galibaa iki burunu da cok sevdimm gule gule kullanın :) Ben umudumu kaybediyorum boyle ornekler görünce büyük burun cok guzellesmiyor herhalde

Bu da bugün tam 1 aylık revizyon burnuşum sıfır photoshop oynama yok

Son düzenleme:
Yaa önceki burnu cok kemikli ve büyük olup da estetik olan ve oncesi sonrasi fotoğrafını gonderebilecek olan var miii ay hic oyle burun görmedim burda herkesin oncesi de minicik sonrası daa

Yaa önceki burnu cok kemikli ve büyük olup da estetik olan ve oncesi sonrasi fotoğrafını gonderebilecek olan var miii ay hic oyle burun görmedim burda herkesin oncesi de minicik sonrası daa
Yok canım benim hiçte öyle minicik bi burnum yoktu.önden inceydi ama yandan uzundu.Ama şuanda minicik değileskiye göre daha iyi tabi o ayrı.

Benim onceki hali cok berbatti gulerken hep burnumu kapardim elimle taaa dudagima degerdi ucu resim atayim once sonra bi bak

Sen
Eki Görüntüle 2071114
Benim onceki hali cok berbatti gulerken hep burnumu kapardim elimle taaa dudagima degerdi ucu resim atayim once sonra bi bak
Sen zaten ameliyat için karar vermeme sebeptin benimseninki süper bi değişim olmuş.ama kalın derili arkadaşlar bukadar bi değişim beklemesinler beklenti yüksek olunca insan üzülüyor niye daha küçük değil diye.ama eskisinden iyi oluyor o kesin.

Fotoları biraz karışık ve fazla atmışım kusura bakmayın kızlar düzeltemedim.Umarım herkes istediği burunlara kavuşur.dediğim gibi çok küçük olmasada önceki halinden daha iyi olduğu kesin.

Hay ağzını öpeyim bende başta güzel diye aldandım sonrasında neler çektim bak ilinci ameliyatı da oldum şimdi burun buruna benzedi çok şükür

Eki Görüntüle 2071114
Sizin fotoğraflarinizi görmüştüm cok güzel olmus gerçekten bayagi bir değişim soz konusu :) umarım bizlerde yüzümüze yakışan güzel burunlara sahip oluruzz

Bu da benden olsun 2 aylık burnum .

Eklentiler

• 20171123_171036.webp
    10 KB · Görüntüleme: 494
  • 20171118_143126.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 509
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…