- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Rica etsem yukardan degilde tam onden ve yandan atabilirmisin. Birde eski burnunu merak ettim.Bu da benden olsun 2 aylık burnum .
Guzel olmus kalkikligi tam yerinde. Kalin derilimisiniz siz. Odem var hala.Hepsi yeni halim
@Silvaa harikasin. Doktora senin burnunu gostermistim. Benim burnuma benziyor diye. Ins senin burun gibi olur. Super olmussun7.aya doğru gidiyoruz:)) not**kalın derili kırmızı rujlu eski burun. Kalın derili olupta düşünenlere :)
Ay müthiş olmuuss bayıldım cok farkli bi hava katmış yüzünüze yeni burnunuz maşallah7.aya doğru gidiyoruz:)) not**kalın derili kırmızı rujlu eski burun. Kalın derili olupta düşünenlere :)
Siz gün aldınız mı esabil beyden@Silvaa harikasin. Doktora senin burnunu gostermistim. Benim burnuma benziyor diye. Ins senin burun gibi olur. Super olmussun
Evet evet benim 3 ocak bende cok heyecanlıyım vallahi her gün burun araştırıyorumEvet 19 subat. Meraktan ölücem nasil olacak diye. Sizin ocak basiydi sanirim.
Aynen bende oyle dusunuyorum. Cok didiklemekte istemiyorum. Umutluyum eski halinden daha iyi olacagini dusunuyorum. Pozitif dusunelim ki pozitif olsun. Kotu kotuyu cekermis derler.Evet evet benim 3 ocak bende cok heyecanlıyım vallahi her gün burun araştırıyorumAma umutluyum ya güzel olacak bence en azından şimdiki halinden güzel olacaktır
Benim de 3 Ocak aynı gün olacağız sanırım ben de heyecanla gün sayıyorumEvet evet benim 3 ocak bende cok heyecanlıyım vallahi her gün burun araştırıyorumAma umutluyum ya güzel olacak bence en azından şimdiki halinden güzel olacaktır
Ayy bakalım nasıl olacakBenim de 3 Ocak aynı gün olacağız sanırım ben de heyecanla gün sayıyorum
ay umarım mutlu son ile biterAyy bakalım nasıl olacaksizin burnunuz nasıl pekiii neyinden sikayetcisiniz (Ay esabil beyin repligini çalmış gibi olduumm )
Benim tamamen estetikay umarım mutlu son ile biterbenim içten sorunluydu nefes darlığı vs ama kbb güvenemedim ücretsizdi ama açıldıktan sonra nasıl kapanacak diye tereddüt ettim esabil bey bende düzeltirim uygun şekildede estetiksel kapatırım deyince karar verdim detaylı daha konuşmadık son bir kaç gün kala konuşcakmışız ama hem eğrilik var hem de ucu düşükmüş sizin ki ne durumda
İnsan eskisinden güzel olur takmam diyor ama sonra keşke daha küçük olsaydı diye üzülüyor.En azından ben onlardanım.zaten uzunluktan şikayetçiydim hala uzun geliyor gözüme.sanırım ameliyat olunca mucize bekliyoruz gerçi öyle değişimlerde var tabi ama burunla alakalı sanırım.Benim tamamen estetikAma ne estetik yanii kocaman kemikli kemerli bir burun Insallah istediğimiz gibi olur. Birkac burun göstermiştim cok küçük olan harici bunların hepsi gibi olur dedi güveniyorum o konuda Esabil Beye bi de illa ki bu halinden daha güzel olur ya burun deliklerim kocaman kocaman kalmadigi sürece cok takmam gibime geliyor şeklini ameliyattan sonra
Ya ben sizin burnunuzu cok beğendim sizinki gibi olabilir :) Tabi ki küçücük ister illa ki herkes ama ben burnumun farkındayım cok kuculmeyecegini biliyorum o yüzden yüksek beklentim yok ameliyattan. Daha kötü olmasin yeter :)İnsan eskisinden güzel olur takmam diyor ama sonra keşke daha küçük olsaydı diye üzülüyor.En azından ben onlardanım.zaten uzunluktan şikayetçiydim hala uzun geliyor gözüme.sanırım ameliyat olunca mucize bekliyoruz gerçi öyle değişimlerde var tabi ama burunla alakalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?