Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

6tup kan verdim 1tanesinin sonucu cıkmamıştı ve tomografı de haftaya cıkcaktı ama ekg ve kalan kan testi sonuçlarımla anesteziye gittim ve onay verdıler ameliyat için.

6tup kan verdim 1tanesinin sonucu cıkmamıştı ve tomografı de haftaya cıkcaktı ama ekg ve kalan kan testi sonuçlarımla anesteziye gittim ve onay verdıler ameliyat için.
Bende pazaryesi 10 a randevu aldim surec tam nasil oluyor once esabil beye gidiyoruz sadece burun estetigi olcaz deyip tahlil yaptirmaya mi gidiyorz ayni gun ogleden sonraya tahlil sonuclarini nereye onaylatiyorz onayi alinca tekrar esabil beye gidip gunu mu kararlastiriyorz heycanliyim hemde cok elim ayagima dolaniyor yillardir istiyorum anca nasil oldu

Dun gittim 10dk gorusebildik dırekt testleri yaptır gel dedi 4gibi,kan testi ekg rontgen be tomografı cektırıyosun ,sonuçlar cıkıyo tomografı dısında (tomografı sonucu 1haftaya cıkıyo) sonuçları anesteziye gosterıyosun sonra esabil beyın yanına gıdıyosun o zmn detaylıca konusuyosun ben fotograf fln gosterdım anlattım ıyıce devlette olcaksan 2ay sonraya verıyo ozelde olcaksan hemen olabiliyosun fiyatı 3500 tl dedi pazarlık yapmaya calıştım ama inmedi Haftaya olcam ben ,ınan yıllardr arastrdım ben de cok korktum cok buyuk kemerli bi burnum yok hatta esabil beyi beklerken hastaları sız de mi burundan ameliyat oldunuz dedıler ama ben rahatsızm ve olcam kesın ucu düşük sadece ıstedıgım gıbı olmamasından korkuyorum yıne de ,bakalım umarım ıstedgmz gıbı olur.

Ne guzel ayrintili yazmissin cok tesekkur ederim bende yillardir takinti yaptim ucu cok sarkik ve dar ince bi burun
Ozelde olursan 1 haftaya yapiyo dedigine gore?
Ayni gun yetismesi benim icin cok onemli cunku iki kucuk kizim var ve sincan ankaranin obur ucu ulasim cok zor bana sabah 10 a randevu aldim umarim yetistirirm ilk defa gidicem sincana ve bu hastaneye insallah sansim yaver gider fiyat konusunda da eger 3000 e yaparsa ozelde hemen olmak istiyodum ama olmazsada mecbur beklicem 2 ay mi oluyo 3 ay mi oluyosa artik

Sabah verdigin tahlil sonuclari oglen kac gibi cikmis oluyo anestezici nerde oluyo birde once tahlilllere hangisinden baslasam daha cabuk hallolur ki

Özel araban yoksa mutlaka metro kullan ,sincan fatih metro duragında in hastane direkt karsısında zaten,aynı gun halledebiliyosun toplamda tum testler yarım saatı fln alıyo zaten ama beklıyosun tum gun esabıl beyı ben 11den 6ya kdr hastanedeydım,ben grıp oldugum için 1hafta sonra olurum dedım yoksa cumartesı olcaktım,iyileşmem lazım,3000 kadar bütcem var de biraz ısrar et belki yardımcı olur,benım burnum da oyle ucu acayıp sıkıntılı genelde kavisli yapıyo sanki bu sefer de burun deliklerimin görünmesinden korkuyorum detaylıca anlattım neyı ısteyıp ıstemedıgımı genelde her seye tmm yaparz hallederz dıyo,ameliyat öncesi de iyice anlatıcam bakalım

İlk kan ver aynı katta zaten sonra asagı katta rontgen var onu yaptır ekg de aynı kattaydı sanırım en son tomografı cektırdım ben zaten esabil bey kagıt verıyo sana testler için onu danışmaya gotur danışma dırekt yazıyo kagıda neyı nerde yaptırabılrsın oda numarası fln,karısık bi hastane de degıl,en son anestezıye goturmeyı unutma sonucu yoksa dıger gune sarkar bilgin olsun ,hastaneye gıdınce yaz ben yıne elımden geldıgınce yardımcı olurum sana.

Ayyy kiz cok saol boyle konusan birinin olmasi bile buyuk moral okuyo e simdi tecrubesiz olunca ve cok arastirinca kafan karisiyo arti esabil beyin yaptigi burunlar fotoraflar bilgiler filan internette hic yer almiyor bayaa endiseliydim icim daha rahat senle konusunca gercekten saolasin

Benimde en buyuk korkum burun deliklerinin karsidan bakinca kocaman gorunmesi cunku suan zaten buyuk ama burun sarkik olunca ici gorunmuyo ama burin kalkinca deliklerde saha kalkar diye korkuyorum

Aynen ben de endişeliyim işte ,iyice anlatıcam yine fotograf fln gostericem ,dr kendıne cok guvenıyo gıbı ama detay cok vermıyo sanki Bu da kafamda nasıl olacak diye hep soru işaretine sebep verıyo inş hepimiz için iyi olur sağlıklı ve mutlu oluruz yeni burunlarımızla

Insalah istedigimiz gibi olur bende internette cok arastirdim hani bi sitesi olsa veya sosyal paylasim sitelerinde resim paylassa azcok fikir sahibi olurduk ama tek gorebildigimiz burdaki 3-5 resim
Hakkimizda hayirlisi olsun
Cumartesi de mi yapiyo ozelde olursa o cok iyiymis eger oyleyse

Bana cumartesi demişti ama ben persembe düşünüyorum,yarın konuşcaz ameliyat tarihini.

Ameliyati olur olmaz burda bi baslik acip oncesi sonrasi fiyat bilgileri hep yazicam burda o yonden sorun yasadim cunku foto atan kisiler bile bi daha ugramadi bu bolume ne durumda hic bilgi goremedik onun icin ben bizden sonra olacak herkese bilgi olsun diye paylasicam allah izin verirse

E en son tahlilleri gosterdiginde gunu kararlastirmadiniz mi tam olarak yarin bi kez daha mi gitceksin tarih belirlemek icin

Benim ilk amacim ilk gittigimde tatliller bitsin gunude belirleyelim ondan sonra ki gidisom ameliyat ocin olsun diyorum ama heralde ameliyattan bir gun oncede gidiyomus

Bu ozeldeki yer nerde ki acaba ameliyat gunu direkt orayami gitcez hastaneyle isimiz olmayacak heralde onu biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…