Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Beğenmenize sevindim.beklentiniz yüksek değilse mutlaka mutlu olursunuz.çünkü eskisinden iyi oluyor orası kesin.

Merhaba! Kızlar ücret hakkında bilgi verirmisiniz ortalama ücret öğrenmem gerekiyo ona göre muayne olmaya gidicem esabil beye

Doktor 2200 ile 2500 arasında değişir yapılan işleme göre dedi . Veznede 1660 lira çıktı benim o kadar ödedim sadece .

Arkadaslar, burun ucu dikisleri kendi kendine mi dusuyor? Ne kadar surede dusuyor. Bilgi iletir misiniz lutfen bilgisi olanlar..

Arkadaşlarl Esabil Bey göğüs, çene törpüleme ve botoks gibi konularda da iyi mi bilen var mı?

Tampon cikana kadar kalman lazim degilmi?
Aynen, bir de o halde otobüse ya da uçağa bin falan istemiyorum.. başka bi yer olsa neyse ama burun tam yüzün ortası ve ağrı da yapıyor. Cemil Tugay ile görüşeceğim bu hafta, çok iyi diyorlar fiyatı da uygunmuş, İbrahim bey çok yüksek fiyat çıkardı :S artık Esabil bey'e ileride çenemi törpületmeyi düşünüyorum ama burun dışında bilgi bulamadım malesef ..

Esabil beye Sincan devlette ameliyat olmuş arkadaşlardan yorum bekliyorum benim için çok önemli ,
Ameliyat olduktan kaç gün sonra ödeme yapılıyor ?
Ameliyat gününde odada yatış halinde iken ödeme yaptinizmi ne kadarını aldılar sizden ,kısım kısım mı odeme yapılıyor , yoksa tüm masrafı daha sonrami ödüyoruz ve kaç hafta sonra ödemeyi yapiyoruz hastahaneye ? Lütfen bu ödeme konusunu ayrıntılı nasıl yaptınız anlatirmisiniz çok gerginim ameliyat günüm Eylül idi herzamanki gibi yine talihsizlik oldu hesapta olmayan yere gitti birikimim , oyuzden ayrıntılı anlatırsınız ona göre plan yapmam lazım yılbaşı sonrasına zorlucam Dr'u yoksa Mart nisana kalacak psikolojim bozuldu off kızlar Rabbim bir engel koyuyor nedendir bilmem çok dertliyim, hayırlısı ile olsun diyeyim hepinizi öpüyorum

Ertesi gun taburcu olurken odeme toplu odeme yapiliyormus. Banada oyle dendi. Yilbasi sonrasina gun almaniz zor. Ben 30 ekimde gittim. 19 subata anca gun alabildim.

Arkadaşım durumu anlatırsan hocaya bi sıkıntı olmaz para konusuna gelince bazı kişiler hastaneden çıkarken ödüyorlar bende ödeyecektim fakat hoca onaylamadığı için borç görünmedi.kontrole geldiğinde verirsin demişti hoca sonrasında her gittiğimde hoca önemli değil sonra hallederiz dedi 2 ay sonra ödedim ben.yani versemde almadılar:) para konusunda sıkıntı yaşatmıyor hoca.için rahat olsun bence.

Cnm merhabalar ben iki ameliyatı birden olacağım burun+göğüs , göğüs konusundada çok çok iyi emin olabilirsin bizzat sonuclari gormuslugum vardır
Merhabalar, adınıza sevindim, ameliyat tarihini çok geçe mi verdi? Ben de yaza doğru göğüs düşünüyorum burnumu İzmir'de yaptırıcam.. göğüs için ne kadar ücret ödeyeceksiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…