Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

9 ay oldu. burnum gercekten hic guzel degil bana 5 aylıkken sen boyle ıstedın dedı yapalım tekrar ama ucretlı dedı bende hala gıdemedım. kimse kotu bi burun ıstemez resmen ters v olustu ben boyle istemedim

Burda yandan atılan fotoğraflara cok aldandım bence siz de aynı hataya dusmeyın olsun da bu kotu burundan kurtulayım demeyin cunku o daha hata ben hep yeter kı bu burun olmasın dedım suan önden hic hic memnun degilim kapkalın ve geniş estetik olunca insan gercekten cok iyi olsun ıstıyor ben bazı insanların bu estetıklı halı mı dediğini duydum iyi duşunun

Canim senin basta kotu durmuyodu bi resim atarmisin nasil o duruma geldi baya konusmustuk senle insanin morali cok bozuluyor bi ara benimde deliklerin biri anyada biri konyada bi acayip cirkindi suan 1 yil 2 ay oluyo daha yeni duzeldi cok bekledim yani bide ince deri olmasina ragmen tam 1 yili gecti odemlerden kurtulmam halada bitmis degil azaldi baha
Yani belki zaman sanada ilac olur

Ablacım seni hatırlıyorum evet baya konustuk cok yardımcı oldun özelden atıyorum foto valla ben hala kontur yapıp guzellestrmeye calısıyorum sadece kemik gitti gerisi hep aynı ve bu benı cok uzuyo etkılıyo

Ayşenur hanım acaba ameliyattan sonrada memnun değilmiydiniz yoksa sonradan mı bozuldu.bende şuan önden memnunum ama yandan uzun buluyorum.2aya yaklaştım.acaba sonradan öndende bozulma ihtimali varmı

Ayşenur hanım acaba ameliyattan sonrada memnun değilmiydiniz yoksa sonradan mı bozuldu.bende şuan önden memnunum ama yandan uzun buluyorum.2aya yaklaştım.acaba sonradan öndende bozulma ihtimali varmı
Bence ilk 2 3 ay insan zaten o heyecanla yeni buruna kavusma heyecanı ile fark edemiyo ilk aylar burun sırtından kalınlıgından rahatsızdım ama sonra dan daha kötüye gitti

Bana özelden yaz ben yazamıyorum

Bence ilk 2 3 ay insan zaten o heyecanla yeni buruna kavusma heyecanı ile fark edemiyo ilk aylar burun sırtından kalınlıgından rahatsızdım ama sonra dan daha kötüye gitti
Ben basta alci ciktiginda cok begenmistim ama odemler artinca masajida ihmal edince delikler cok cirkinlesti onden berbat gorunuyodu bi taktim kafaya bi ara pismandim 1.yilim doldugunda hafif hafif deliklerdeki orantisizlik duzeldi suan genel anlamda memnunum ama niye memnunum eski halinden cok cok iyi diye yoksa hayalimdeki burun degil bu tabiki
Insan fotoraflara bakip imreniyor oyle olacak diye hayallerle giriyor ve bence burun cok kotuyse olunmali yoksa cokta beklentiye girmemek lazim

Ben güzel yapılan burunları görünce daha çok üzülüyorum herkesin guzel olsun tabiki ama kotu sonuc cıkınca insan uzuluyor

Ben güzel yapılan burunları görünce daha çok üzülüyorum herkesin guzel olsun tabiki ama kotu sonuc cıkınca insan uzuluyor
Ben senin burnunu cok begenmistim belki hatirlamazsin beni. Ricam etsem son halini onden ve yandan banada atarmisin.

Aysnr revizyon olmayı düşünüyor musun ? Sana aynen katılıyorum herkes burnunu yandan yâ da yukarıdan paylaşıyor . Bu da insanı çok yanıtlıyor . Ben karşıdan paylaştım . Sen eski haline döndü burnum demişsin umarım benimde eski haline döner . Şu an eski haline benziyor zaten ama tamamen aynı olsun istiyorum bu yüz çok yabancı geliyor .

Bu arada ters v ne zaman olustu
Eski haline dönüştü demedim burun delikleri eskisi gibi degisım yok. Sadece kemik alınmış ki ben doktora soyledım kucultun daraltın dedım. 2. Ameliyatı tabiki dusunuyorum cunku begenmıyoRum. Burda ki arkadaslar da bence yandan atmak yerine önden atsınlar yana bakıp aldanmayin burun yan profılle olacak bir iş degil burnumun kötüye gittiğini 3 4 aylarda anlamıştım 6 7 de daha net oldu

Anladım sıkma canını benimki de güzel değil burdaki yorumlara bakıp olmuştum bende . Hakkında hayırlısı olsun bende bekliyorum bir umut belki güzel olur diye . Umarım revizyon olunca istediğin gibi olur .

Anladım sıkma canını benimki de güzel değil burdaki yorumlara bakıp olmuştum bende . Hakkında hayırlısı olsun bende bekliyorum bir umut belki güzel olur diye . Umarım revizyon olunca istediğin gibi olur .
Ben amelıyattan sonra burunun degısebılecegını dusunmuyorum sadece sıslıkler kendini cekıyo o kadar ameliyat olacak arkadaslar icin fıkır icin yazıyorum keske benim zamanımda da acık net konusan olsaydı herkes cok memnundu ve dediğim gibi yandan atılan fotolara aldandım. Hepınızın kendı kararı kime olmak isterseniz olun tabiki ama bence o kadar da olsun da nasıl olurolursa demeyin cunku oyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…