Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ya bence şöyle bi şey var burun yapısı çok etkili büyük bir burun cok fazla değişmiyor sanirim benimde burnum büyük ve ben cok fazla bi değişim beklemiyorum tabi ki eski halinden daha kötü olmasını da kimse istemez. Biraz canım sıkıldı memnun kalmayanlari görünce kime olucaz ki bilemedim yani her doktorda bu ihtimal var sonucta 10000 tl verip memnun olmayan da var neye gore ölçücez

Biz neden estetik olduk kotu burun gitsin iyi bi burun gelsin diye herkesin amacı bu bence neden para verip o amelıyat riskıne girip iyi bi buruna sahip olmayayım benim de buyuk kemikli Bı burnum var simdi sadece kemik gıtmıs fark bu bu fark da cok cok az bence sonucta bu Bı estetik operasyon cok iyi yapanlarda var ben bu sayfada fotoların yanlıs yonlendırdıgını dusunuyorum

estetik olduktan sonra ınsan burnunu hala begenmıyosa ve haklı sebeplerı varsa tatmin olmuyor insallah yasamak anlamak zorunda kalmazsınız

estetik olduktan sonra ınsan burnunu hala begenmıyosa ve haklı sebeplerı varsa tatmin olmuyor insallah yasamak anlamak zorunda kalmazsınız
Evet insan beklentiye giriyor sonuçta bi bedeli var ameliyat oluyoruz.sonuçta güzel olsun istiyoruz normalide bu.memnun olanda çok olmayanda.birazda şans işi sanırım.bende 1,5 ay önce oldum önden problem yok ama yandan uzun buluyorum,bide hocanın kapısında beklerken minicik burunları görünce insan keşke diyor tabi.ama tekrar bi ameliyatı göze almak zor.süreç zor.inşaAllah istediğiniz burna kavuşursunuz sizde.

2. Ameliyat icin konustunuz mu

2. Ameliyat icin konustunuz mu
Ben tekrar ameliyat olmak istemiyorum zaten birinciyede çok zor karar vermiştim bebeğim var ve şişlik morluk çok fazlaydı zor bi süreç oldu.hocaya sorduğumda gayet kibar durduğunu ucundaki şişlik inince dahada kibarlaşacağını söyledi.inşaAllah öyle olur.önceki halinden tabiki daha iyi şuan.Tekrar bi operasyon düşünmüyorum ama beklentim daha kısa küçük bi burundu açıkçası.öncekinden iyi olduğu için hayırlısı olsun diyorum artık.

Ameliyattan sonra Memnun olmamak çok zor bi durumdur eminim. 8 şubata ameliyat günü aldım inşallah herşey istediğimiz gibi olur.

kizlar ankarada baska doktor biliyor musnunuz peki? hepiniz arastirmissinizdir sonucta. ben kötü yorumlardan etkileniyorum o yuzden vazgectim esabil beyden. bana ozelde ya da devlette ankarada rhinoplastide iyi olan dr ismi verir misiniz lütfen yardımmm

Sizin ne zamandi ameliyat gununuz?

Sizin ne zamandi ameliyat gununuz?
ben randevu alip gitmedim sonra iptal ettim. yani muayene olmadim henüz. çok zor bir karar benim için. ankarada bir de volkan tayfur var ozelde, ona ameliyat olmus biryle tanistim guzeldi burnu ama bir kişiye dayanarak karar veremem, bu dr hakkinda birseyler bilen var mi peki kizlar?

Canim ilk ameliyatinda demissin 3 aylarda anladim diye 3 ay la 1 sene arasinda degisim oldumu önden ne gibi

Meraba bende esabil hocaya karın germe için gün aldım siz neden tekrar oldunuz ameliyat

Ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu . Tam istediğim gibi olmasa da her geçen gün daha iyiye gidiyor şişlikler indikce

Bence kusurlu ameliyat yapılırsa şişlik indikce daha kötü görünür yoksa iyiye gider tabiki . Ben ilk Bandaj çıktığında ne kadar çok ağlamistim . Şu an gittikçe iyiye gidiyor mutlu olmaya başladım sonunda .

Bir de ilk çıkan burun gerçek burnunuz olmuyor ilk iki ay kesinlikle üzülmemeli insan . Şu an bile şekli tam oturmadi ben çok korkmustum çok aglamistim eskisinden daha kötü diye . Hala eskisinden güzel değil ama şişlikler indikce güzel bir şey ortaya çıkacak gibi duruyor . En az altı ay beklenmeli zira ben ince derisi olmama rağmen burun ucu odemli

Ne mutlu gulum sana sekil olarak sevemiom simdiden
Sende seversin inşallah . Bende daha tam sevmiyorum ama gittikçe düzeliyor burun kıvrımlari oluşuyor burun incelmeye başladı . Ilk iki ay kemer ve burun koku iniyor . Tam olarak değil ama büyük ölçü de en azından benim öyle oldu. Hatta burun ucu öyle bir şişiyor ki eskisinden bile uzun görünüyor. Yavaş yavaş kök ve burun ucu inmeye başladı bende . Tam inmedi sis olunca güzel de diyemiyorum ama en azından eskisi gibi kötü değil . Bana da umut Oldu bu durum

Merhaba sizin adiniza sevindim. Burun ucunuz nasil oldu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…