- 1 Ekim 2017
- 243
- 358
- 53
Biz neden estetik olduk kotu burun gitsin iyi bi burun gelsin diye herkesin amacı bu bence neden para verip o amelıyat riskıne girip iyi bi buruna sahip olmayayım benim de buyuk kemikli Bı burnum var simdi sadece kemik gıtmıs fark bu bu fark da cok cok az bence sonucta bu Bı estetik operasyon cok iyi yapanlarda var ben bu sayfada fotoların yanlıs yonlendırdıgını dusunuyorumYa bence şöyle bi şey var burun yapısı çok etkili büyük bir burun cok fazla değişmiyor sanirim benimde burnum büyük ve ben cok fazla bi değişim beklemiyorum tabi ki eski halinden daha kötü olmasını da kimse istemez. Biraz canım sıkıldı memnun kalmayanlari görünce kime olucaz ki bilemedim yani her doktorda bu ihtimal var sonucta 10000 tl verip memnun olmayan da var neye gore ölçücez
Evet insan beklentiye giriyor sonuçta bi bedeli var ameliyat oluyoruz.sonuçta güzel olsun istiyoruz normalide bu.memnun olanda çok olmayanda.birazda şans işi sanırım.bende 1,5 ay önce oldum önden problem yok ama yandan uzun buluyorum,bide hocanın kapısında beklerken minicik burunları görünce insan keşke diyor tabi.ama tekrar bi ameliyatı göze almak zor.süreç zor.inşaAllah istediğiniz burna kavuşursunuz sizde.estetik olduktan sonra ınsan burnunu hala begenmıyosa ve haklı sebeplerı varsa tatmin olmuyor insallah yasamak anlamak zorunda kalmazsınız
2. Ameliyat icin konustunuz muEvet insan beklentiye giriyor sonuçta bi bedeli var ameliyat oluyoruz.sonuçta güzel olsun istiyoruz normalide bu.memnun olanda çok olmayanda.birazda şans işi sanırım.bende 1,5 ay önce oldum önden problem yok ama yandan uzun buluyorum,bide hocanın kapısında beklerken minicik burunları görünce insan keşke diyor tabi.ama tekrar bi ameliyatı göze almak zor.süreç zor.inşaAllah istediğiniz burna kavuşursunuz sizde.
Ben tekrar ameliyat olmak istemiyorum zaten birinciyede çok zor karar vermiştim bebeğim var ve şişlik morluk çok fazlaydı zor bi süreç oldu.hocaya sorduğumda gayet kibar durduğunu ucundaki şişlik inince dahada kibarlaşacağını söyledi.inşaAllah öyle olur.önceki halinden tabiki daha iyi şuan.Tekrar bi operasyon düşünmüyorum ama beklentim daha kısa küçük bi burundu açıkçası.öncekinden iyi olduğu için hayırlısı olsun diyorum artık.2. Ameliyat icin konustunuz mu
Sizin ne zamandi ameliyat gununuz?kizlar ankarada baska doktor biliyor musnunuz peki? hepiniz arastirmissinizdir sonucta. ben kötü yorumlardan etkileniyorum o yuzden vazgectim esabil beyden. bana ozelde ya da devlette ankarada rhinoplastide iyi olan dr ismi verir misiniz lütfen yardımmm
ben randevu alip gitmedim sonra iptal ettim. yani muayene olmadim henüz. çok zor bir karar benim için. ankarada bir de volkan tayfur var ozelde, ona ameliyat olmus biryle tanistim guzeldi burnu ama bir kişiye dayanarak karar veremem, bu dr hakkinda birseyler bilen var mi peki kizlar?Sizin ne zamandi ameliyat gununuz?
Canim ilk ameliyatinda demissin 3 aylarda anladim diye 3 ay la 1 sene arasinda degisim oldumu önden ne gibiEski haline dönüştü demedim burun delikleri eskisi gibi degisım yok. Sadece kemik alınmış ki ben doktora soyledım kucultun daraltın dedım. 2. Ameliyatı tabiki dusunuyorum cunku begenmıyoRum. Burda ki arkadaslar da bence yandan atmak yerine önden atsınlar yana bakıp aldanmayin burun yan profılle olacak bir iş degil burnumun kötüye gittiğini 3 4 aylarda anlamıştım 6 7 de daha net oldu
Sadece sıslıkler gidiyo ilk aylar daha guzeldıCanim ilk ameliyatinda demissin 3 aylarda anladim diye 3 ay la 1 sene arasinda degisim oldumu önden ne gibi
Meraba bende esabil hocaya karın germe için gün aldım siz neden tekrar oldunuz ameliyatArkadaşlar bu da henüz 2 haftalık revizyon burnum neredeyse hiç yok denecek kazar az morlukla tam profil tabi elim yüzüm şiş burda şimdi 1 ayı doldurdum halen daha ödemli yani demem o ki maddi imkanlarınız varsa eğer ve burnunuz da zor bir burunsa başka hekim tercih edin esabil beye olup memnun kalmadığınızda revizyon için çok daha yüklü bir bütçe ayırmanız gerekiyor çünkü hem canınıza hem kesenize yazık esabil bey her burnun üstesinden gelemiyor iyi yaptığı da var ama bi okadar başarısız olanlarda var fakat daha kaba işlerde başarılı benim karın germem iyi oldu mesela ama ondanda revizyon oldum esabil beye anca öyle güzel oldu belkide benim şansızlığım yani bir ameliyathane hemşiresi olarak toplamda tam üç kere masaya yattım bunları neden anlatıyorum söyleyim özellikle yeni ameliyat olacak olanlar okusun diye hiçbir çıkarım art niyetim yerme çabam veya şimdiki hekimimi reklam yapma gibi bi amacım yok sadece yaşadıklarımı anlatıyorum
Şislikler gidince bir parcada olsa guzel durmuyomu ne zormus bu isSadece sıslıkler gidiyo ilk aylar daha guzeldı
Ne mutlu gulum sana sekil olarak sevemiom simdidenBence kusurlu ameliyat yapılırsa şişlik indikce daha kötü görünür yoksa iyiye gider tabiki . Ben ilk Bandaj çıktığında ne kadar çok ağlamistim . Şu an gittikçe iyiye gidiyor mutlu olmaya başladım sonunda .
Sende seversin inşallah . Bende daha tam sevmiyorum ama gittikçe düzeliyor burun kıvrımlari oluşuyor burun incelmeye başladı . Ilk iki ay kemer ve burun koku iniyor . Tam olarak değil ama büyük ölçü de en azından benim öyle oldu. Hatta burun ucu öyle bir şişiyor ki eskisinden bile uzun görünüyor. Yavaş yavaş kök ve burun ucu inmeye başladı bende . Tam inmedi sis olunca güzel de diyemiyorum ama en azından eskisi gibi kötü değil . Bana da umut Oldu bu durumNe mutlu gulum sana sekil olarak sevemiom simdiden
Merhaba sizin adiniza sevindim. Burun ucunuz nasil oldu merak ettim.Bence kusurlu ameliyat yapılırsa şişlik indikce daha kötü görünür yoksa iyiye gider tabiki . Ben ilk Bandaj çıktığında ne kadar çok ağlamistim . Şu an gittikçe iyiye gidiyor mutlu olmaya başladım sonunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?