Meraba esabil eker karın germede nasıl bir bilğiniz varmıSende seversin inşallah . Bende daha tam sevmiyorum ama gittikçe düzeliyor burun kıvrımlari oluşuyor burun incelmeye başladı . Ilk iki ay kemer ve burun koku iniyor . Tam olarak değil ama büyük ölçü de en azından benim öyle oldu. Hatta burun ucu öyle bir şişiyor ki eskisinden bile uzun görünüyor. Yavaş yavaş kök ve burun ucu inmeye başladı bende . Tam inmedi sis olunca güzel de diyemiyorum ama en azından eskisi gibi kötü değil . Bana da umut Oldu bu durum
Hiçbir bilgim yok malesef bu konuda yardımcı olamayacağımMeraba esabil eker karın germede nasıl bir bilğiniz varmı
Daha hala sis hala eskisinden güzel değil ama yavaş yavaş burun ucu küçülmeye başladıMerhaba sizin adiniza sevindim. Burun ucunuz nasil oldu merak ettim.
Memnun olmayanlari okudukca insanin morali bozuluyordu. Cok sevindim valla. Ins istediginiz gibi olur.Daha hala sis hala eskisinden güzel değil ama yavaş yavaş burun ucu küçülmeye başladı
Aynen canım:) bende kısalma oldumu bilmiyorum ama şişlikler indikçe daha iyi durduğunu düşünüyorum.en azından şimdilik öyle görünüyor gözüme.inşaAllah dahada iyi olur.inşaAllah herkes istediği burunlara kavuşur:)
Siz neyinden sikayetciydiniz burnunuzun yapilmadan once ? Yani hangi sebep sizi estetik olmaya itti :) Ben su anki halini kötü bulmadim burnunuzun tabi siz daha iyi bilirsiniz onceki halini falan bilmedigim icin cokta bi sey diyemiyorummEskisinden güzel olsa ben bir kere bile pismanlik duymazdim. Pişman olmak için eskisinden kötü olmasi lazim
Sana özelden eski halimi atıyorumSiz neyinden sikayetciydiniz burnunuzun yapilmadan once ? Yani hangi sebep sizi estetik olmaya itti :) Ben su anki halini kötü bulmadim burnunuzun tabi siz daha iyi bilirsiniz onceki halini falan bilmedigim icin cokta bi sey diyemiyorumm
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır peki fiyat konusunda ne kadar ödeyeceksiniz acaba özel değilse.Yazimi başka foruma yazmışım nasil oldu onuda anlamadım :) kopyalayıp yapistiriyorum:))
Kızlar mrba , ben Esabil beyden kesin ve net olarak vazgeçtim ameliyatim Eylül idi yalnız ayirdigim bütçe hesapta olmayan yere gittiği için olamamıştim, bende bazı arkadaşlar gibi kötü yorumlardan çok etkileniyorum , kafamda Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinden Dr. Hakan bulam vardı instigramda yaptığı burunlari beğenmiştim birde teknik olarak tam benim istediğim gibi burun ameliyatin yanında yüz bölgesinde yağ enjeksiyonu olarak hangi bölge gerekiyor ise o bölgeye ameliyat sırasında müdahale ediyor bazı yüz tiplerinde malesefff mükemmel olan bir burun bile göz altı elmacık kemiği dudak kenarı eğer yağ dokusu az ise o burun kesinlikle güzelliğini göstermiyor haksn bey benim istediğim gibi bir Dr görüşmeye gittim beni çok iyi anladı zaten müdahale gereken hastalarına uyguluyor yüz tam bir bütünlük sağlıyor inanılmaz değişmiş hastaları var, Esabil bey çok sessiz isteklerimi bile soyleyemeden tahlillerde yollamıştı hakan beyle uzun sohbet ettik neler gerekiyor konuştuk elmacık kemiği göz altı ve dudak kenarima müdahale yapılacak tam bir bütünlük için Esabil bey yuze müdahaleetmiyor o burunda ister çok mükemmel olsun malesefff kendini göstermiyor benim 2ameliyat birden olacak iki ooperasyonumdada beni çok iyi anladı dRum, isyerimde isimden dolayı izin sıkıntım olduğu icin yılbaşındansonra tahliller yapılıp nisana alacak günümü çünkü Mayıs'ta kizkardesimin düğünü var iyilesmis olabilecegim hepinize geçmiş olsun, benim gibi takıntılı ameliyat olmamış kişilere tavsiyemdir kesinlikle görüşmeye gidinnedemek istediğimi anlicaksiniz tekrar geçmiş olsun
Meraba bende esabil hocaya karın germe için gün aldım tavsiyelerin nelerdir sen neden tekrar ameliyat oldun?Arkadaşlar bu da henüz 2 haftalık revizyon burnum neredeyse hiç yok denecek kazar az morlukla tam profil tabi elim yüzüm şiş burda şimdi 1 ayı doldurdum halen daha ödemli yani demem o ki maddi imkanlarınız varsa eğer ve burnunuz da zor bir burunsa başka hekim tercih edin esabil beye olup memnun kalmadığınızda revizyon için çok daha yüklü bir bütçe ayırmanız gerekiyor çünkü hem canınıza hem kesenize yazık esabil bey her burnun üstesinden gelemiyor iyi yaptığı da var ama bi okadar başarısız olanlarda var fakat daha kaba işlerde başarılı benim karın germem iyi oldu mesela ama ondanda revizyon oldum esabil beye anca öyle güzel oldu belkide benim şansızlığım yani bir ameliyathane hemşiresi olarak toplamda tam üç kere masaya yattım bunları neden anlatıyorum söyleyim özellikle yeni ameliyat olacak olanlar okusun diye hiçbir çıkarım art niyetim yerme çabam veya şimdiki hekimimi reklam yapma gibi bi amacım yok sadece yaşadıklarımı anlatıyorum
Yazimi başka foruma yazmışım nasil oldu onuda anlamadım :) kopyalayıp yapistiriyorum:))
Kızlar mrba , ben Esabil beyden kesin ve net olarak vazgeçtim ameliyatim Eylül idi yalnız ayirdigim bütçe hesapta olmayan yere gittiği için olamamıştim, bende bazı arkadaşlar gibi kötü yorumlardan çok etkileniyorum , kafamda Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinden Dr. Hakan bulam vardı instigramda yaptığı burunlari beğenmiştim birde teknik olarak tam benim istediğim gibi burun ameliyatin yanında yüz bölgesinde yağ enjeksiyonu olarak hangi bölge gerekiyor ise o bölgeye ameliyat sırasında müdahale ediyor bazı yüz tiplerinde malesefff mükemmel olan bir burun bile göz altı elmacık kemiği dudak kenarı eğer yağ dokusu az ise o burun kesinlikle güzelliğini göstermiyor haksn bey benim istediğim gibi bir Dr görüşmeye gittim beni çok iyi anladı zaten müdahale gereken hastalarına uyguluyor yüz tam bir bütünlük sağlıyor inanılmaz değişmiş hastaları var, Esabil bey çok sessiz isteklerimi bile soyleyemeden tahlillerde yollamıştı hakan beyle uzun sohbet ettik neler gerekiyor konuştuk elmacık kemiği göz altı ve dudak kenarima müdahale yapılacak tam bir bütünlük için Esabil bey yuze müdahaleetmiyor o burunda ister çok mükemmel olsun malesefff kendini göstermiyor benim 2ameliyat birden olacak iki ooperasyonumdada beni çok iyi anladı dRum, isyerimde isimden dolayı izin sıkıntım olduğu icin yılbaşındansonra tahliller yapılıp nisana alacak günümü çünkü Mayıs'ta kizkardesimin düğünü var iyilesmis olabilecegim hepinize geçmiş olsun, benim gibi takıntılı ameliyat olmamış kişilere tavsiyemdir kesinlikle görüşmeye gidinnedemek istediğimi anlicaksiniz tekrar geçmiş olsun
Hay ağzını öpeyim bende başta güzel diye aldandım sonrasında neler çektim bak ilinci ameliyatı da oldum şimdi burun buruna benzedi çok şükür
teşekkür lerYazimi başka foruma yazmışım nasil oldu onuda anlamadım :) kopyalayıp yapistiriyorum:))
Siz de burun ameliystımı olacaksınızMerhaba bende Esabil beye ameliyat olmak için gün aldım 6 marta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?