Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Meraba esabil eker karın germede nasıl bir bilğiniz varmı

Aynen şişlikler indikce guzellesiyor ama hala güzel diyemiyorum ama hala şişlikler inmiş değil . Birbirimize dua edelim inşallah herkesin istediği gibi olur burunlari

Eskisinden güzel olsa ben bir kere bile pismanlik duymazdim. Pişman olmak için eskisinden kötü olmasi lazim

Eskisinden güzel olsa ben bir kere bile pismanlik duymazdim. Pişman olmak için eskisinden kötü olmasi lazim
Siz neyinden sikayetciydiniz burnunuzun yapilmadan once ? Yani hangi sebep sizi estetik olmaya itti :) Ben su anki halini kötü bulmadim burnunuzun tabi siz daha iyi bilirsiniz onceki halini falan bilmedigim icin cokta bi sey diyemiyorumm

Ben de kemik eğriliği vardı burnum karşıdan sağdan ve aşağıdan güzel görülürken soldan kemerli görünüyordu . Bende o eğriliğin gitmesini burun ucuna dokunulmamasini istedim ama istediğim gibi değil burun ucuyla oynanmis gibi duruyor burun ucu eskisi gibi güzel değil tam tersi kaba ve kalın şu an . Şişlik diye umuyorum çünkü sis gibi duruyor inşallah böyle bir burun ucu yapmamistir

Siz neyinden sikayetciydiniz burnunuzun yapilmadan once ? Yani hangi sebep sizi estetik olmaya itti :) Ben su anki halini kötü bulmadim burnunuzun tabi siz daha iyi bilirsiniz onceki halini falan bilmedigim icin cokta bi sey diyemiyorumm
Sana özelden eski halimi atıyorum

2 ay 10 günlük burnum arkadaşlar

Eklentiler

• 20171206_181816.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 313
  • 20171206_181801.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 323
Yazimi başka foruma yazmışım nasil oldu onuda anlamadım :) kopyalayıp yapistiriyorum:))

Kızlar mrba , ben Esabil beyden kesin ve net olarak vazgeçtim ameliyatim Eylül idi yalnız ayirdigim bütçe hesapta olmayan yere gittiği için olamamıştim, bende bazı arkadaşlar gibi kötü yorumlardan çok etkileniyorum , kafamda Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinden Dr. Hakan bulam vardı instigramda yaptığı burunlari beğenmiştim birde teknik olarak tam benim istediğim gibi burun ameliyatin yanında yüz bölgesinde yağ enjeksiyonu olarak hangi bölge gerekiyor ise o bölgeye ameliyat sırasında müdahale ediyor bazı yüz tiplerinde malesefff mükemmel olan bir burun bile göz altı elmacık kemiği dudak kenarı eğer yağ dokusu az ise o burun kesinlikle güzelliğini göstermiyor haksn bey benim istediğim gibi bir Dr görüşmeye gittim beni çok iyi anladı zaten müdahale gereken hastalarına uyguluyor yüz tam bir bütünlük sağlıyor inanılmaz değişmiş hastaları var, Esabil bey çok sessiz isteklerimi bile soyleyemeden tahlillerde yollamıştı hakan beyle uzun sohbet ettik neler gerekiyor konuştuk elmacık kemiği göz altı ve dudak kenarima müdahale yapılacak tam bir bütünlük için Esabil bey yuze müdahaleetmiyor o burunda ister çok mükemmel olsun malesefff kendini göstermiyor benim 2ameliyat birden olacak iki ooperasyonumdada beni çok iyi anladı dRum, isyerimde isimden dolayı izin sıkıntım olduğu icin yılbaşındansonra tahliller yapılıp nisana alacak günümü çünkü Mayıs'ta kizkardesimin düğünü var iyilesmis olabilecegim hepinize geçmiş olsun, benim gibi takıntılı ameliyat olmamış kişilere tavsiyemdir kesinlikle görüşmeye gidinnedemek istediğimi anlicaksiniz tekrar geçmiş olsun

Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır peki fiyat konusunda ne kadar ödeyeceksiniz acaba özel değilse.

Meraba bende esabil hocaya karın germe için gün aldım tavsiyelerin nelerdir sen neden tekrar ameliyat oldun?

Merhaba bende sizin gibi olumsuz yorumlari okudukca ameliyat konusunda kararsiz kaliyorum.acaba fiyat konustunuz mu dr hakan beyle.size mesaj atamadim ne yazikki

Hay ağzını öpeyim bende başta güzel diye aldandım sonrasında neler çektim bak ilinci ameliyatı da oldum şimdi burun buruna benzedi çok şükür

Merhaba ben esabil beyin size yaptigi burnu cok begenmistim.siz niye tekrar 2.ameliyatinizi oldunuz?2.ameliyati kime oldunuz?kusura bakmayin size ozel mesaj atamadim.benimde bu subat ayinda ameliyatim var.ama esabil beyin hakkinda hem olumlu hem olumsuz bircok yorum var.kararsiz kaldim.yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

teşekkür ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…