- 1 Ekim 2017
- 243
- 358
- 53
Bende eğer bi sıkıntı olmazsa 3 ocakta olacağım yasadiklarimi sizlerle paylasirim memnun kaliriz umarim hepimiz ama burada kotu yorumlarda oluyor iyi yorumlarda o yuzden birazcik kafan karisabilir ben yasayip gorme taraftariyim ya tutarsa diyerek bi yola bas koydum bakalim :)Merhaba bende Esabil beye ameliyat olmak için gün aldım 6 marta
Esabil ekere karın germe olacsgım tanıdıgınız varsa beni biigilendirin lütfenBende eğer bi sıkıntı olmazsa 3 ocakta olacağım yasadiklarimi sizlerle paylasirim memnun kaliriz umarim hepimiz ama burada kotu yorumlarda oluyor iyi yorumlarda o yuzden birazcik kafan karisabilir ben yasayip gorme taraftariyim ya tutarsa diyerek bi yola bas koydum bakalim :)
Easycake adlı kullanıcıyla iletisime gectiniz mi? O olmustu sanirim oyle hatirliyorumEsabil ekere karın germe olacsgım tanıdıgınız varsa beni biigilendirin lütfen
Evet burun ameliyatı olacağım çok merak içerisindeyim nasıl olacak diyeSiz de burun ameliystımı olacaksınız
Paylaşırsan çokBende eğer bi sıkıntı olmazsa 3 ocakta olacağım yasadiklarimi sizlerle paylasirim memnun kaliriz umarim hepimiz ama burada kotu yorumlarda oluyor iyi yorumlarda o yuzden birazcik kafan karisabilir ben yasayip gorme taraftariyim ya tutarsa diyerek bi yola bas koydum bakalim :)
Tabi ki paylasirim öncesini sonrasini da atarım herkese de fikir olur ve insallah memnun kalanlardan oluruz sonuçta zor bir surecten gecicez ve suratimizin merkezinde duran bi seyden ameliyat oluyoruz kimse istemez kotu bi sonuc ama bazende memnun kalmayanlarda olabiliyor herkese cookk guzel burunlar diliyorumPaylaşırsan çok
seviniriz
Gerçekten süper olmuş çok beğendim esabil hocaya bende karın germe olacagım varmı tanıdıgınız yada hastanede denk geldiğiniz hasraları bilgilendirirseniz sevinirimBir de son olarak before after :)
Fistik daha senin odemlerin inecek daha da fistik olacaksinKızlarcım herkese merhaba merak edenler karar veremeyenler yandan iyi önden nasıl diyenler ... Ameliyat sonrası 2. Ayıma girmeme 2 hafta kala burnumun önden halini paylaşmak istedim sizlerle. Aşağı yukarı 45 gün oldu şuan için memnun sayılırım. Kalkık küçük kavisli bi burnum var ilk zamanlarda çok aşırı kalkık olduğunu düşünüp #domuzsendromu yaşamıştım hatta ameliyattan sonra Esabil hoca yanıma gelip "bana kalsa ben bu kadar kalkık yapmazdım daha doğal bi burun yapardım" demesine rağmen hiç pişman olmadım diyebilirim alçı ilk çıktığında ödemsiz olabildiğince kalkık ve hafif sivri bi burnum varken yaklaşık 1 ay gibi bi zamanda şişti yuvarlak forma girdi burun ucum ve kanatların da inanılmaz bi ödem var diğer kısımlarda ödem durumu minumuma indi. Burun ucum da dahil olmak üzere aşağıya doğru komple indi hala kalkık ama bi tık daha doğal eski kalkıklığını da özlemedim desem yalan olur burun deliklerim de eşitsizlik var evet ama beni rahatsız eden düzeyde değil. Esabil hocaya sordum zamanla düzelir dedi açıkcası tamamen aynı olucağını düşünmüyorum. Ama şuan bile bi rahatsızlık vermiyorsa benim için bi sorun yaratmaz diye umuyorum. Onun dışında hala dikişlerim tamamen gitmiş değil kenar da kıyı da var elle muayenede hissediyorum. Nefes alma problemim yok ama burnumu çekmek bana estetiğin bir hatırası olarak kaldı. (Teknik bir problemden değil de tik gibi oldu diyeyim) Kızlar durumlar böyle şimdiden ameliyat olacak herkese geçmiş olsun :)
Benden 2 saat sonra ameliyatı olan bi hanfendi vardı yan odamda kalıyordu o iç bacak yağları burun ve karın germe ameliyatı olmuştu. Sabaha kadar bağırdığını hatırlıyorum korkunçtu. Sabah olduğunda koridorda karşılaştık biraz sohbet ettim karnımın acısından burun ve bacağımı hissedemiyorum demişti. Yani sanırım baya ağrılı bi operasyon karından yağ da alıyor bi bidonun içerisinde 5 kg yağ göndermişlerdi odasına karnından çıkanlarmış. Tabi sonucunu göremedim ama o hanfendi memnun görünüyordu.Gerçekten süper olmuş çok beğendim esabil hocaya bende karın germe olacagım varmı tanıdıgınız yada hastanede denk geldiğiniz hasraları bilgilendirirseniz sevinirim
İnşallah :)
Fistik daha senin odemlerin inecek daha da fistik olacaksin
Teşekkür ederim canım bende kilo yok sarkık var çok ağrılı galiba ne yapacagımı bilmiyorum hemşireler ilğilenmedimi agrı kesici etki etmiyormu acabaBenden 2 saat sonra ameliyatı olan bi hanfendi vardı yan odamda kalıyordu o iç bacak yağları burun ve karın germe ameliyatı olmuştu. Sabaha kadar bağırdığını hatırlıyorum korkunçtu. Sabah olduğunda koridorda karşılaştık biraz sohbet ettim karnımın acısından burun ve bacağımı hissedemiyorum demişti. Yani sanırım baya ağrılı bi operasyon karından yağ da alıyor bi bidonun içerisinde 5 kg yağ göndermişlerdi odasına karnından çıkanlarmış. Tabi sonucunu göremedim ama o hanfendi memnun görünüyordu.
Kadın o kadar acıya nasıl memnun gibiydiTeşekkür ederim canım bende kilo yok sarkık var çok ağrılı galiba ne yapacagımı bilmiyorum hemşireler ilğilenmedimi agrı kesici etki etmiyormu acaba
Güzel olmuş sanada sorayım esabil hocanın karın germesi nasıl hastasını tanıyormusun1.yil 2 ay son durum
Ben cerrahi tıp merkezinde olmuştum oranın hemşireleri baya ilgiliydi benim sadece burun olmasına rağmen ağrıdan duramamıştım 2 ağrı kesici en son da morfin vurun dedi annem onu bile yaptılar. Ama karın germede ağrı baya fazla oluyor anladığım kadarıyla hemşirelerle ilgili değil durum. Gerçi herkesin ağrı eşiği farklı onun da etkisi var.Teşekkür ederim canım bende kilo yok sarkık var çok ağrılı galiba ne yapacagımı bilmiyorum hemşireler ilğilenmedimi agrı kesici etki etmiyormu acaba
Esabil hoca cerrahi tıp tada mı yapıyor ameliyat peki karın germe olan kişidemi esabil hocanın hastasıydıBen cerrahi tıp merkezinde olmuştum oranın hemşireleri baya ilgiliydi benim sadece burun olmasına rağmen ağrıdan duramamıştım 2 ağrı kesici en son da morfin vurun dedi annem onu bile yaptılar. Ama karın germede ağrı baya fazla oluyor anladığım kadarıyla hemşirelerle ilgili değil durum. Gerçi herkesin ağrı eşiği farklı onun da etkisi var.
Simdi soyle ameliyatlar icin esabil bey 2 ay kadar gun atiyor eger hemen olayim bekleyeyim derseniz ozelde anlasmali oldugu bi tip merkezi var orda hemen olmak isteyenleri ameliyat yapiyor tabiki ucret daha pahali oluyor devlete goreEsabil hoca cerrahi tıp tada mı yapıyor ameliyat peki karın germe olan kişidemi esabil hocanın hastasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?