Bende esabil hocaya burun oldum hiç agrı hissetmedim 3 -sezeryanım da kolay geçti ama bundan korkuyorum işteBen cerrahi tıp merkezinde olmuştum oranın hemşireleri baya ilgiliydi benim sadece burun olmasına rağmen ağrıdan duramamıştım 2 ağrı kesici en son da morfin vurun dedi annem onu bile yaptılar. Ama karın germede ağrı baya fazla oluyor anladığım kadarıyla hemşirelerle ilgili değil durum. Gerçi herkesin ağrı eşiği farklı onun da etkisi var.
Dogru ama elimde değil araştırıyorum işte bana 30 ocaga gün verdi karnım kötü siz dogum ysptınız mı bilmiyorum ama foto göndetebilirim özelden yorum içinSimdi soyle ameliyatlar icin esabil bey 2 ay kadar gun atiyor eger hemen olayim bekleyeyim derseniz ozelde anlasmali oldugu bi tip merkezi var orda hemen olmak isteyenleri ameliyat yapiyor tabiki ucret daha pahali oluyor devlete gore
Bende ozelinde oldum
Karin germe ameliyatina gelince cok dikisli cok agrili zor bi ameliyat ama her ameliyatin kendine gore zorlugu var zaten arastirip goze alip karar vermissiniz hic kendinizi aklinizi bulandirmayin cok pimpirikli olup detaya indikce kafaniz karisir hakkinizda hayirlisi olsun
Bende 2 normal dogum yaptim hafif bi gobek kaldi bende dusundum ama o dikisli halini gorunce yok aman bu ne yas dedim
Cunku boydan boya dikis olmasi cok urkutucu duruyodu burdan olan bi arkadas foto atmisti ve atmssiyla vazgectim ben
Özelden beni izlersen foto atayım bende çstlak çok göbek üstğndeki kalacak zaten benim göbeği görsen kesin ol dersin benceBende 2 normal dogum yaptim hafif bi gobek kaldi bende dusundum ama o dikisli halini gorunce yok aman bu ne yas dedim
Cunku boydan boya dikis olmasi cok urkutucu duruyodu burdan olan bi arkadas foto atmisti ve atmssiyla vazgectim ben
Merhaba siz burundan memnunmusunuz peki. Ne zaman olmustunuz.Bende esabil hocaya burun oldum hiç agrı hissetmedim 3 -sezeryanım da kolay geçti ama bundan korkuyorum işte
Doktor bey ne dedi size istediginiz burun icin.Burnum bu şekilde 6 marta gün aldım bakalım hayırlısıyla
Eki Görüntüle 2079485 Eki Görüntüle 2079485
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır peki fiyat konusunda ne kadar ödeyeceksiniz acaba özel değilse.
Kızlarcım herkese merhaba merak edenler karar veremeyenler yandan iyi önden nasıl diyenler ... Ameliyat sonrası 2. Ayıma girmeme 2 hafta kala burnumun önden halini paylaşmak istedim sizlerle. Aşağı yukarı 45 gün oldu şuan için memnun sayılırım. Kalkık küçük kavisli bi burnum var ilk zamanlarda çok aşırı kalkık olduğunu düşünüp #domuzsendromu yaşamıştım hatta ameliyattan sonra Esabil hoca yanıma gelip "bana kalsa ben bu kadar kalkık yapmazdım daha doğal bi burun yapardım" demesine rağmen hiç pişman olmadım diyebilirim alçı ilk çıktığında ödemsiz olabildiğince kalkık ve hafif sivri bi burnum varken yaklaşık 1 ay gibi bi zamanda şişti yuvarlak forma girdi burun ucum ve kanatların da inanılmaz bi ödem var diğer kısımlarda ödem durumu minumuma indi. Burun ucum da dahil olmak üzere aşağıya doğru komple indi hala kalkık ama bi tık daha doğal eski kalkıklığını da özlemedim desem yalan olur burun deliklerim de eşitsizlik var evet ama beni rahatsız eden düzeyde değil. Esabil hocaya sordum zamanla düzelir dedi açıkcası tamamen aynı olucağını düşünmüyorum. Ama şuan bile bi rahatsızlık vermiyorsa benim için bi sorun yaratmaz diye umuyorum. Onun dışında hala dikişlerim tamamen gitmiş değil kenar da kıyı da var elle muayenede hissediyorum. Nefes alma problemim yok ama burnumu çekmek bana estetiğin bir hatırası olarak kaldı. (Teknik bir problemden değil de tik gibi oldu diyeyim) Kızlar durumlar böyle şimdiden ameliyat olacak herkese geçmiş olsun :)
Bu burun fiyatinin icindemi yag dolgusu ?Cnm özel msjin kapalı burdan yaziyim hakan bey 2500-3000 arası dedi
Ben 2 yıl önce oldum biraz sorun var onuda karın germe ile düzelttireceğim burun ucu yamuk doktor kıkırdakların hafızalıymış düzeltirim dedi bakalım daha kötü olmaz umarım önceki haline göre çok iyi ama yamuk benden başka kimse fark etmiyorMerhaba siz burundan memnunmusunuz peki. Ne zaman olmustunuz.
hakan bey nerede peki? bir de ameliyat gününü cok öteye mi atiyorCnm özel msjin kapalı burdan yaziyim hakan bey 2500-3000 arası dedi
Canım ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım burun estetiğinden sonra alçı alındıktan 10 gün sonra dudak dolgusu yaptı bana İnan bilmiyorum hiç rast gelmedim yağ dolgusu yaptığı birine ama bi sorsan yapar diye düşünüyorum. Sonuçta plastik cerrah.Cnm burun muhteşem olmuş çok beğendim birşey soracağım herkese soruyorum böyle sonuçları goruncede kafam karışıyor, dudaklarına yağ dolgusu yaptirmissin Esabil beymi yaptı ? Birde sen bildiğin gördüğün bir hastası varmı burun ameliyatının yanında yuze ve dudaga yağ enjeksiyonu yapiyormu kendi yagimizdan, kime sorduysam yapmıyor yada bilmiyorum dedi senin bilgin varmı senin gibi sonuçları goruncede gerçekten insan tekrar düşünme evresine geçiyorum ne zormuş ya bu Dr karar süreci hayatımda hiç bukadar strese girmemistim
Canım yanaklarda dolgu varmı güzel duruyor kalıcılgı ne kadar ücret nebkadarCanım ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım burun estetiğinden sonra alçı alındıktan 10 gün sonra dudak dolgusu yaptı bana İnan bilmiyorum hiç rast gelmedim yağ dolgusu yaptığı birine ama bi sorsan yapar diye düşünüyorum. Sonuçta plastik cerrah.
Burun icin ayri ucret alacakmi peki. Sonucta burnunuzu yapan doktor ayni.Ben 2 yıl önce oldum biraz sorun var onuda karın germe ile düzelttireceğim burun ucu yamuk doktor kıkırdakların hafızalıymış düzeltirim dedi bakalım daha kötü olmaz umarım önceki haline göre çok iyi ama yamuk benden başka kimse fark etmiyor
Yok almayacakBurun icin ayri ucret alacakmi peki. Sonucta burnunuzu yapan doktor ayni.
Canım ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım burun estetiğinden sonra alçı alındıktan 10 gün sonra dudak dolgusu yaptı bana İnan bilmiyorum hiç rast gelmedim yağ dolgusu yaptığı birine ama bi sorsan yapar diye düşünüyorum. Sonuçta plastik cerrah.
Esabil hoca yaptı canım 2cc lik bi dolguydu ancak ödemeyi annem hallettiği için fiyat sormadım fix fiyatını bilemiyorum. Ancak gayet başarılı yapıyor :)Cnm bende zaten dudakların işlem görmüş demek istedim , eski resimle yeni resmin çok farkli yani yapan kişi Esabil beymi yoksa başka bir Dr mu yaptı ? Ve dudak dolgusuna ne kadar ödedin rica etsem soylermisin
Fistik dudak dolgusunu Esabil beymi yapti sana.Canım ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım burun estetiğinden sonra alçı alındıktan 10 gün sonra dudak dolgusu yaptı bana İnan bilmiyorum hiç rast gelmedim yağ dolgusu yaptığı birine ama bi sorsan yapar diye düşünüyorum. Sonuçta plastik cerrah.
Canım yanağımda dolgu yok birtek dudağımda varCanım yanaklarda dolgu varmı güzel duruyor kalıcılgı ne kadar ücret nebkadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?