Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende esabil hocaya burun oldum hiç agrı hissetmedim 3 -sezeryanım da kolay geçti ama bundan korkuyorum işte

Dogru ama elimde değil araştırıyorum işte bana 30 ocaga gün verdi karnım kötü siz dogum ysptınız mı bilmiyorum ama foto göndetebilirim özelden yorum için

Bende 2 normal dogum yaptim hafif bi gobek kaldi bende dusundum ama o dikisli halini gorunce yok aman bu ne yas dedim
Cunku boydan boya dikis olmasi cok urkutucu duruyodu burdan olan bi arkadas foto atmisti ve atmssiyla vazgectim ben

Bende 2 normal dogum yaptim hafif bi gobek kaldi bende dusundum ama o dikisli halini gorunce yok aman bu ne yas dedim
Cunku boydan boya dikis olmasi cok urkutucu duruyodu burdan olan bi arkadas foto atmisti ve atmssiyla vazgectim ben
Özelden beni izlersen foto atayım bende çstlak çok göbek üstğndeki kalacak zaten benim göbeği görsen kesin ol dersin bence

Cnm burun muhteşem olmuş çok beğendim birşey soracağım herkese soruyorum böyle sonuçları goruncede kafam karışıyor, dudaklarına yağ dolgusu yaptirmissin Esabil beymi yaptı ? Birde sen bildiğin gördüğün bir hastası varmı burun ameliyatının yanında yuze ve dudaga yağ enjeksiyonu yapiyormu kendi yagimizdan, kime sorduysam yapmıyor yada bilmiyorum dedi senin bilgin varmı senin gibi sonuçları goruncede gerçekten insan tekrar düşünme evresine geçiyorum ne zormuş ya bu Dr karar süreci hayatımda hiç bukadar strese girmemistim

Merhaba siz burundan memnunmusunuz peki. Ne zaman olmustunuz.
Ben 2 yıl önce oldum biraz sorun var onuda karın germe ile düzelttireceğim burun ucu yamuk doktor kıkırdakların hafızalıymış düzeltirim dedi bakalım daha kötü olmaz umarım önceki haline göre çok iyi ama yamuk benden başka kimse fark etmiyor

Canım ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım burun estetiğinden sonra alçı alındıktan 10 gün sonra dudak dolgusu yaptı bana İnan bilmiyorum hiç rast gelmedim yağ dolgusu yaptığı birine ama bi sorsan yapar diye düşünüyorum. Sonuçta plastik cerrah.

Canım yanaklarda dolgu varmı güzel duruyor kalıcılgı ne kadar ücret nebkadar

Burun icin ayri ucret alacakmi peki. Sonucta burnunuzu yapan doktor ayni.

Cnm bende zaten dudakların işlem görmüş demek istedim , eski resimle yeni resmin çok farkli yani yapan kişi Esabil beymi yoksa başka bir Dr mu yaptı ? Ve dudak dolgusuna ne kadar ödedin rica etsem soylermisin

Cnm bende zaten dudakların işlem görmüş demek istedim , eski resimle yeni resmin çok farkli yani yapan kişi Esabil beymi yoksa başka bir Dr mu yaptı ? Ve dudak dolgusuna ne kadar ödedin rica etsem soylermisin
Esabil hoca yaptı canım 2cc lik bi dolguydu ancak ödemeyi annem hallettiği için fiyat sormadım fix fiyatını bilemiyorum. Ancak gayet başarılı yapıyor :)

Fistik dudak dolgusunu Esabil beymi yapti sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…