Eveeet :)) esabil hoca yaptıFistik dudak dolgusunu Esabil beymi yapti sana.
Annişe bi sorsan dudak dolgusu fiyatini :))Esabil hoca yaptı canım 2cc lik bi dolguydu ancak ödemeyi annem hallettiği için fiyat sormadım fix fiyatını bilemiyorum. Ancak gayet başarılı yapıyor :)
Tabi ulaştığımda sorayımAnnişe bi sorsan dudak dolgusu fiyatini :))
Allah vergisi yaniCanım yanağımda dolgu yok birtek dudağımda var
Halledilir dedi bişey yok burnunda dediDoktor bey ne dedi size istediginiz burun icin.
Canim 1 hafta once gidersen unutur zaten. Kendiside 1 gun once cagiriyor.Ameliyat olan arkadaşlar sorum sizee 2 hafta sonra ameliyat günüm ben simdi bir gun öncesinde mi gidiyim esabil beyle gorusmeye oyle olur mu ya 1 hafta önceden mi gitsem yoksa 1 gun onceden gel demisti ama bi sıkıntı falan çıkar mi ki
Canım 1gün önce gidip son detayları konuşuyosun birde yatış için ameliyathanenin o tarafa geçiyosun hemşireler bilgi veriyolar aç gelin falan diye.Ameliyat olan arkadaşlar sorum sizee 2 hafta sonra ameliyat günüm ben simdi bir gun öncesinde mi gidiyim esabil beyle gorusmeye oyle olur mu ya 1 hafta önceden mi gitsem yoksa 1 gun onceden gel demisti ama bi sıkıntı falan çıkar mi ki
Canım 1gün önce gidip son detayları konuşuyosun birde yatış için ameliyathanenin o tarafa geçiyosun hemşireler bilgi veriyolar aç gelin falan diye.
Çok tesekkur ederimm oyle yaparim o zaman heyecanlandım da zaman yaklaştıkça o yüzden bi sıkıntı çıkmasın diye sorayım dedim :)Canim 1 hafta once gidersen unutur zaten. Kendiside 1 gun once cagiriyor.
Ben bile simdiden heyecan yapiyorum 2 ay kaldi diye. Senin heyecan yapmaman mumkun degil su anda. Sen cok guzel olacaksin biliyorum ben :)) Doktor bey cok yogun oldugundan dolayi 1 hafta once konusursan konustuklarinizi unutabilir. Herkese 1 gun once gel dedigine gore proseduru oyle herhalde. Hem foto cekiyormus.Hemde yatis islemini gerceklestiriyormus.Çok tesekkur ederimm oyle yaparim o zaman heyecanlandım da zaman yaklaştıkça o yüzden bi sıkıntı çıkmasın diye sorayım dedim :)
Ay cok tesekkur ederim ya inşallah öyle olurr hepimiz cok guzel olalimm prensesleerr gibiiiBen bile simdiden heyecan yapiyorum 2 ay kaldi diye. Senin heyecan yapmaman mumkun degil su anda. Sen cok guzel olacaksin biliyorum ben :)) Doktor bey cok yogun oldugundan dolayi 1 hafta once konusursan konustuklarinizi unutabilir. Herkese 1 gun once gel dedigine gore proseduru oyle herhalde. Hem foto cekiyormus.Hemde yatis islemini gerceklestiriyormus.
Ne için gidicektiniz? Dr beyle görüşmemiş miydiniz? Yani ameliyat tarihi size randevu gününde verilmedi mi? :S yani dr ne zaman dediyse o zaman gitmelisiniz o zamanAmeliyat olan arkadaşlar sorum sizee 2 hafta sonra ameliyat günüm ben simdi bir gun öncesinde mi gidiyim esabil beyle gorusmeye oyle olur mu ya 1 hafta önceden mi gitsem yoksa 1 gun onceden gel demisti ama bi sıkıntı falan çıkar mi ki
Tabi tabi ameliyat tarihi verildi ama ben nasil bi burun istedigimi falan ayrintili konusmadim daha doğrusu esabil bey sormadi zaten bir de kan sonucumun bir tanesi çıkmamıştı onu hala almadım da acaba sıkıntı çıkar mi diye gitsem demistim 1 hafta falan onceden ama gerek yokmuş ameliyat olan arkadaşlar sağ olsunlar yardımcı oldu ameliyatima az bi zaman kaldigi icin bi sıkıntı çıkmasın diye telas yaptim heyecanlandim ondanNe için gidicektiniz? Dr beyle görüşmemiş miydiniz? Yani ameliyat tarihi size randevu gününde verilmedi mi? :S yani dr ne zaman dediyse o zaman gitmelisiniz o zaman
Doktorun yazdığı antibiyotikli bir krem sürmüştüm ben 15gün kadar sonra bişi sürmedim.Kızlar bişey sorucam ameliyattan sonra dikişlere hemen bepanten krem sürdünüz mü yoksa hiçbişey sürülmüyor mu
Bende esabil hocaya karın germe olacagım bu konuda nasıl bilği istiyorum az kaldı yardım!!!!!Ne için gidicektiniz? Dr beyle görüşmemiş miydiniz? Yani ameliyat tarihi size randevu gününde verilmedi mi? :S yani dr ne zaman dediyse o zaman gitmelisiniz o zaman
Hastane ve çevresi tehlikeli ne demek ya.. ben ora da oturuyorum. ??? ne gelmiş başına merak ettimHastane ve çevresi tehlikeli derken arkadaşınız ne kastetti bilemiyorum ama öyle tehlikeli biryer değil normal kendi halinde bi semt.
hastane ve çevresi tehlikeli ne demek ya? bende ora da oturuyorum hastanenin karşısında,10 yıldır en az.. ne gelmiş başına merak ettim..Esabil beye Ankara dışından ameliyat olmaya gidecek arkadaşlar, nerede nasıl konaklamayı planlıyorsunuz? Ben de İzmir'den gitmek istiyorum ama bi arkadaşım o hastanenin çevresinin vs tehlikeli bir yer olduğunu söyledi açıkçası gözüm korktu..
Dr.lar krem ismi söylüyorlar, 3 ameliyt geçirdim ve herkese kesinlikle Contractubex'i öneririm. Biraz pahalı ama dikiş izini en aza indiren de o, varla yok arası kimse farketmiyorKızlar bişey sorucam ameliyattan sonra dikişlere hemen bepanten krem sürdünüz mü yoksa hiçbişey sürülmüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?