Ben de bilmiyorum.. Arkadaşım 6 yıl kadardır Ankara'da yaşıyor, 2 ay kadar önce İzmir'e geldiğinde azcık görüşme fırsatımız oldu ben de Ankara'da ameliyat konusunu açınca öyle dedi, detaya girmedi, hatta ben benimle Ankara'da uğraşmamak için başından attığını da düşünmedim değil o yüzden burada teyit ettirmek istedim :)hastane ve çevresi tehlikeli ne demek ya? bende ora da oturuyorum hastanenin karşısında,10 yıldır en az.. ne gelmiş başına merak ettim..
Bende 22 yildir Ankarada yaşıyorum genel olarak öyle bi yargi var bazi semtler konusunda açıkcasi arkadasiniz o yuzdrn demistir basindan atmak icin degildir ama hic oyle bi durumla karsilasmadim bende tehlikeli bi durum yok yani :)Ben de bilmiyorum.. Arkadaşım 6 yıl kadardır Ankara'da yaşıyor, 2 ay kadar önce İzmir'e geldiğinde azcık görüşme fırsatımız oldu ben de Ankara'da ameliyat konusunu açınca öyle dedi, detaya girmedi, hatta ben benimle Ankara'da uğraşmamak için başından attığını da düşünmedim değil o yüzden burada teyit ettirmek istedim :)
Yanlis anlamissiniz. Bende 2 kistir Ankarada'yim. Bana da aynisi dendi. Dikkat et dediler. Genel anlamda Sincan yani. Zaten metrodan cikar cikmaz hastane karsisinda. 2 kere gittim geldim.Hastane ve çevresi tehlikeli ne demek ya.. ben ora da oturuyorum. ??? ne gelmiş başına merak ettim
Ensemden kist aldirmistim. Dikis vardi. Doktor bu ilaci yazdigi halde eczane bana muadili diye noskar jeli verdi.Dr.lar krem ismi söylüyorlar, 3 ameliyt geçirdim ve herkese kesinlikle Contractubex'i öneririm. Biraz pahalı ama dikiş izini en aza indiren de o, varla yok arası kimse farketmiyor
Marttan sonra olacak olursa mayisa kadar yani ben sana yardimci olayim diyicemde. Benimde net degil burada kalacagim.Ben de bilmiyorum.. Arkadaşım 6 yıl kadardır Ankara'da yaşıyor, 2 ay kadar önce İzmir'e geldiğinde azcık görüşme fırsatımız oldu ben de Ankara'da ameliyat konusunu açınca öyle dedi, detaya girmedi, hatta ben benimle Ankara'da uğraşmamak için başından attığını da düşünmedim değil o yüzden burada teyit ettirmek istedim :)
Geçmiş olsun ilaç çok iyi gerçekten o fiyatı hakediyor bi de büyük baya, ben 2 senedir hala yaraya vs sürüyorum çabuk iyilestiriyor iz bırakmadanEnsemden kist aldirmistim. Dikis vardi. Doktor bu ilaci yazdigi halde eczane bana muadili diye noskar jeli verdi.
Teşekkür ederim ablacım ama ben ameliyat oldum bileMarttan sonra olacak olursa mayisa kadar yani ben sana yardimci olayim diyicemde. Benimde net degil burada kalacagim.
Aaaa ciddimisin :)) Cok gecmis olsun. Nerede ve kime oldun. Beni sasirttin :))Teşekkür ederim ablacım ama ben ameliyat oldum bileBir anda gelişti vla yazamadım da kusura bakma şu an alçılı :)
Ben neye kiziyorum biliyormusun. Doktor Contractubex yazmis ver iste dimi muadili diye niye baska ilaci veriyorsun. Noskar da ayni kalitedemi acaba. Dikis yerine surdugumde kasiniyordu. Belkide iyilesme belirtisi ama ben biraktim surmeyi kasimaktan kendimi yirticaktim yoksa :))Geçmiş olsun ilaç çok iyi gerçekten o fiyatı hakediyor bi de büyük baya, ben 2 senedir hala yaraya vs sürüyorum çabuk iyilestiriyor iz bırakmadan
Kime oldunız ameliyat hızlı gelişmişTeşekkür ederim ablacım ama ben ameliyat oldum bileBir anda gelişti vla yazamadım da kusura bakma şu an alçılı :)
Teşekkür ederim :)) Cemil Tugay' oldum Park hastanesinde, şu an bir şey anlaşılmıyor tabi ama ben iyi yaptığı kanaatindeyimucu kalkık durmuyor çünkü, ben de öyle istemiştim, öncekiler çok kaldırmıştı. Ben kendim bile şaşırdım, önceki olduğum dr revizyon ypmak istemeyince, ben de Ankara'ya gelemiceğim için bir tavsiye ile Cemil Bey'e gittim 1hafta içinde oldumAaaa ciddimisin :)) Cok gecmis olsun. Nerede ve kime oldun. Beni sasirttin :))
Ben İzmir'de oldum, Cemil Tugay'a :)Kime oldunız ameliyat hızlı gelişmiş
Göstermiyor isteseniz gösterirmi onuda bilemiyorum.Merhabalarr ben yine düşünüp düşünüp burda buluyorum kendimii :) Yine bir sey soracağım esabil bey onceki yaptığı burunlarin fotoğrafını gösteriyor mu acaba bakmak isteyeniniz oldu muu
Keşke gösterse yaa benim burnum kemikli uzun ve kemerli bir burun bakıyorum da burdakilere de benimki gibi hic yok ondan biraz tedirginim nasil bi sonucla karsilasacagimi tam kestiremiyorumGöstermiyor isteseniz gösterirmi onuda bilemiyorum.
Canım benim burnumda uzundu açıkçası burda başka konularda fotomda var hatta.minicik bir burun beklemiyosan memnun kalırsın sanırım.ben genel olarak memnunum ama hala biraz uzun geliyor.keşke daha küçük olabilseydi.2,5 ay oldu neredeyse değişmez sanırım artık.inşaAllah istediğin burna kavuşursun.Keşke gösterse yaa benim burnum kemikli uzun ve kemerli bir burun bakıyorum da burdakilere de benimki gibi hic yok ondan biraz tedirginim nasil bi sonucla karsilasacagimi tam kestiremiyorum
Evet evet sizin burnunuzu hatirliyorum ben cok beğendim sizin burnunuzu ya sizinki gibi olucaksa daha fazlasini istemem kii. Zaten cok kucuk benim yüzüme olmaz sanırım yuzumde genis çünkü. Ama sizinki bence daha kuculur 2.5 ay olmussa 1 seneye kadar degisim gösteriyormus çünküCanım benim burnumda uzundu açıkçası burda başka konularda fotomda var hatta.minicik bir burun beklemiyosan memnun kalırsın sanırım.ben genel olarak memnunum ama hala biraz uzun geliyor.keşke daha küçük olabilseydi.2,5 ay oldu neredeyse değişmez sanırım artık.inşaAllah istediğin burna kavuşursun.
Sana 10 gun kaldi dimi :)) Geriye sayim basladi ben bile heyecanlaniyorum senin yerineEvet evet sizin burnunuzu hatirliyorum ben cok beğendim sizin burnunuzu ya sizinki gibi olucaksa daha fazlasini istemem kii. Zaten cok kucuk benim yüzüme olmaz sanırım yuzumde genis çünkü. Ama sizinki bence daha kuculur 2.5 ay olmussa 1 seneye kadar degisim gösteriyormus çünkü
Yaa evett 10 gün kaldı bende de değişik bi heyecan oluştu acaba olmasam mi falan diye dusunuyorumm zaman yaklastikca acabalar başlıyor valla ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yaa bi yola baş koyduk artik Allah pişman etmesin :)Sana 10 gun kaldi dimi :)) Geriye sayim basladi ben bile heyecanlaniyorum senin yerine
Amin canim Amin. Benimde korkularim var ama vazgecmiycem goze aldim. Eskisinden daha iyi olacagina eminim.Yaa evett 10 gün kaldı bende de değişik bi heyecan oluştu acaba olmasam mi falan diye dusunuyorumm zaman yaklastikca acabalar başlıyor valla ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yaa bi yola baş koyduk artik Allah pişman etmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?