En az 3 ay sonrasina. Benim ki 3 ay 19 gun sonrasina.Randevu tarihleri nasıl acaba çokmu ileriye veriyor şimdi gitsem 1 ay sonraya verebilirmi?
O kadar sıra varmı ya bekleyemiycem galiba paraya kıymam lazımEn az 3 ay sonrasina. Benim ki 3 ay 19 gun sonrasina.
Devlette olunca maalesef oyle. Ozelde hafta sonuna hemen yapiyor.O kadar sıra varmı ya bekleyemiycem galiba paraya kıymam lazım
Sağol canım banada moral oluyo bunları duymak,İnşaAllah istediğin burna kavuşursun canım,ben başlarda daha çok takmıştım ama gün geçtikçe ya alışıyorum yada şekli daha çok oturuyor.ama eskisine göre çok iyi iyiki olmuşum diyorum.inşaAllah sizde öyle diyenlerden olursunuz.zor bi süreç.Evet evet sizin burnunuzu hatirliyorum ben cok beğendim sizin burnunuzu ya sizinki gibi olucaksa daha fazlasini istemem kii. Zaten cok kucuk benim yüzüme olmaz sanırım yuzumde genis çünkü. Ama sizinki bence daha kuculur 2.5 ay olmussa 1 seneye kadar degisim gösteriyormus çünkü
Insallah umarım herkes hayalindeki gibi bir buruna sahip olur gerçekten zor bi surec olmalı insanlarin tepkisi olsun aynada gordukleriniz olsun bunlar zor zamanlar sanıyorum ki ama olumlu bi sekilde atlatiriz insallah. Sizinki gerçekten yuzunuze de cok yakışmış bayagi degistirmis daha yumusamis hatlariniz sanki. Cok değil sadece yüzüme yakisacak bir burun istiyorum ve su anki kemerli kemikli gorunumunden kurtulmakSağol canım banada moral oluyo bunları duymak,İnşaAllah istediğin burna kavuşursun canım,ben başlarda daha çok takmıştım ama gün geçtikçe ya alışıyorum yada şekli daha çok oturuyor.ama eskisine göre çok iyi iyiki olmuşum diyorum.inşaAllah sizde öyle diyenlerden olursunuz.zor bi süreç.
Bilen varsa bende istiyorum.selamlar, esabil hocanın email adresi ya da telefon numarası var mıdır?
MERABALAR.. ÖNCELIKLE BURNUNUZ HARIKA OLMUŞŞ.. BENDE ESABIL BEYE GITMEK ISTIYORUM BURNUMDA EGRILIK VAR BIRDE BIRAZ UCUNUN TOPLANMASI GEREK DUSUKLUK VAR. SIZ AMELIYATI NE KADAR BIR UCRETE OLDUNUZ ACABA FIYAT ARALIGINI MERAK EDIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMM :)Eki Görüntüle 1987729 Eki Görüntüle 1987728 Evet veninkinin yanlari filan kalkmisti hep dedim kesin dusecek ama 10 gun dayandi 10 gun esabil bey cikardive masaji gosterdi basta cok acidi elimi bike surmedim zamanla aylar icinde aci azaliyor suan kendi burnum gibi e tabi 7 ay oldu
Onun disinda alci ilk cikinca bi iz oluyo burun kemigi dumduz gibi duruyor ama oyle kalmiyir alci cikarcikmaz foto cekmistim atiyim onu birde suanki halini atiyim farka bak
Mrb bana yanlış attını mj galibaMERABALAR.. ÖNCELIKLE BURNUNUZ HARIKA OLMUŞŞ.. BENDE ESABIL BEYE GITMEK ISTIYORUM BURNUMDA EGRILIK VAR BIRDE BIRAZ UCUNUN TOPLANMASI GEREK DUSUKLUK VAR. SIZ AMELIYATI NE KADAR BIR UCRETE OLDUNUZ ACABA FIYAT ARALIGINI MERAK EDIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMM :)
Merhaba ben esabik bey sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih bolumunde plastik cerrahideMERABALAR.. ÖNCELIKLE BURNUNUZ HARIKA OLMUŞŞ.. BENDE ESABIL BEYE GITMEK ISTIYORUM BURNUMDA EGRILIK VAR BIRDE BIRAZ UCUNUN TOPLANMASI GEREK DUSUKLUK VAR. SIZ AMELIYATI NE KADAR BIR UCRETE OLDUNUZ ACABA FIYAT ARALIGINI MERAK EDIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMM :)
Merhaba siz bi yerde hastanede lazım olan şeyleri yazmistiniz ameliyata gidecekler icin baktim da bulamadim ben onu ya acaba rica etsem tekrardan bilgilendirebilir misiniz?Merhaba ben esabik bey sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih bolumunde plastik cerrahide
Eger gider ordan gun olursaniz ameliyat icin 3 ay kadar gun atiyor fiyat 2.300 ama bekliyisunuz uc ay
Ben hemen istiyorum derseniz ozelde anlasmali oldugu bi hastane var orda yapiyor fiyat 4000 tl ama hemen yapiyor ozel veya devlet hic bir fark yok tek fark zaman..birinde bekliyisunuz daha ucuz birinde hemen oluyosunuz fiyat artiyo hepsi bu yazdigim fiyatlar suanki guncel fiyatlar
Çok çok tesekkur ederim cok sağ olun bunlar bayagi ince ayrintilarmis acikcasi hicbiri aklima gelmemisti :)Oncelikle narkozdan cikinca cok usume titreme oluyor cok kalin bi hirka
Yine narkozdan ciminca kanli kusma olabilir normal..bi poset :)
Ayna
Tuvalet kagidi yumusak oldugu icin akintiyi silmek amacli
Pamuk
Kulak copu
Dudak nemlendiricisi dudaklar kuruyor catliyor agzi acarken kenalari cok aciyo basta ..
Cantana bi muz koy narkozdan cikinca corba veriyolar ama muz hem cignemesi kolay hem tok tutar hem odem atar sen koy bi muz:)
Jel buz al evdede lazim olur
Onden dugmeli yada fermuarli bi esofman koy kafadan gecmeli olmasin..
Bogaz pastili al eczaneden bogazin yutkunurken cok acir buda cok normal hatta bir hafta agir grip gibi olabilirsin sen pastili kesin al
Hastaneye gelirken tum takilarini cikartman gerek ve ameliyat oncesi burnunun her acidan (onden yandan )fotosunu cek sonra karsilastirma yaparsin narkozu almadan once son bi kez doktora anlat istedigin burnu mesela ben zamani geri alsam ucu sivri olsun derdim kavis istiyosan soyle vs..
Aklima gelen bunlar aradan 1 yil 3 ay gecti hatirladigim olursa derim yine
Eki Görüntüle 1987729 Eki Görüntüle 1987728 Evet veninkinin yanlari filan kalkmisti hep dedim kesin dusecek ama 10 gun dayandi 10 gun esabil bey cikardive masaji gosterdi basta cok acidi elimi bike surmedim zamanla aylar icinde aci azaliyor suan kendi burnum gibi e tabi 7 ay oldu
Onun disinda alci ilk cikinca bi iz oluyo burun kemigi dumduz gibi duruyor ama oyle kalmiyir alci cikarcikmaz foto cekmistim atiyim onu birde suanki halini atiyim farka bak
merhaba burnunuz çok güzel olmuş.neye göre burun şekline karar verdi esabil hoca .Sizmi şeçtiniz resim falanmı gösterdiniz .yoksa hocamı öneriyor çünkü sadece bize bırakmakta doğru değil yüzümüze uygun olması lazım ..bir cihaz falan varmı yüzümüze uygun burun çıkarabilen yani hoca bundan yararlanıyormu?bendede kemik eğiriliği ve büyüyen etler var doğru dürüst nefes alamadığım için gittim esabil hocaya aslında burnumda çok ciddi bir eğrilik yok ama ameliyat olmuşken ufak tefek şeyleride düzelttiriyim istedim. ama korkuyorumda ameliyattan sonra şekilden memnun kalmazsam diye birde ne kadar ödediniz? teşekkürler şimdiden.Eki Görüntüle 1987729 Eki Görüntüle 1987728 Evet veninkinin yanlari filan kalkmisti hep dedim kesin dusecek ama 10 gun dayandi 10 gun esabil bey cikardive masaji gosterdi basta cok acidi elimi bike surmedim zamanla aylar icinde aci azaliyor suan kendi burnum gibi e tabi 7 ay oldu
Ameliyat ne zamandı az kaldı diye hatırlıyorum bende karın olscagım görürsen karın olan beni bilğilendirirsen sevinirimKemikli kemerli uzun burnu olup da esabil beye ameliyat olan yok mu arkadaslar burda gorduklerimin hicbiri benimkine benzemiyor da aklım cok karışık o yüzden bana yardımcı olabilecek biri yok mu
Merhaba sizin ameliyat ne zaman?Merhabalar ben de Esabil hocaya ameliyat olacağım ve sürecin başından beri buradaki yorumları takip ediyorum. Hocanın kapısında hiç memnun olmayan hasta görmedim ama burada pek çok olumsuz yorum var, ameliyat zamanı yaklaştıkça ben de korkmaya başladım açıkçası. Başta buradaki yorumlarla gittim esabil beye ama hocayla pek konuşamayıp burada pek çok farklı sonuç ve yorum görmeye başlayınca endişeye kapıldım. Bir de ameliyattan 10-15 gün sonra okula gitmem gerekecek gördüğüm kadarıyla hocanın yaptığı burunlar oldukça şişip ödem yapıyor... Vazgeçip özelde bir doktora yüklü bir para vermeli miyim diye düşünmeye başladım. Ameliyat olanların tavsiyelerine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?