Merhaba sizin ameliyat ne zaman?
19 subatta da benim.5 martta olacak
Morluk şişlik bünyeye göre değişiyor arkadaşım ben çok morardım neredeyse 1 ayda anca geçti.yani kapatıcıyla idare edersin ama belli oluyor yinede.tabi bünyenden dolayı çok azda olabilir.10gün sonra morluğu kalmayanlarda varmış.Merhabalar ben de Esabil hocaya ameliyat olacağım ve sürecin başından beri buradaki yorumları takip ediyorum. Hocanın kapısında hiç memnun olmayan hasta görmedim ama burada pek çok olumsuz yorum var, ameliyat zamanı yaklaştıkça ben de korkmaya başladım açıkçası. Başta buradaki yorumlarla gittim esabil beye ama hocayla pek konuşamayıp burada pek çok farklı sonuç ve yorum görmeye başlayınca endişeye kapıldım. Bir de ameliyattan 10-15 gün sonra okula gitmem gerekecek gördüğüm kadarıyla hocanın yaptığı burunlar oldukça şişip ödem yapıyor... Vazgeçip özelde bir doktora yüklü bir para vermeli miyim diye düşünmeye başladım. Ameliyat olanların tavsiyelerine ihtiyacım var
Morluk şişlik bünyeye göre değişiyor arkadaşım ben çok morardım neredeyse 1 ayda anca geçti.yani kapatıcıyla idare edersin ama belli oluyor yinede.tabi bünyenden dolayı çok azda olabilir.10gün sonra morluğu kalmayanlarda varmış.
Ben de ayni senin gibiyim. tam karar vermis ve randevu almisken burdaki olumsuz yorumlardan etkilendim ve o kan tahlili vs.yapacaklari ilk randevuya bile gitmedim. öğretmen misin? insan cekiniyor di mi siger arkadaslarin ve ogrencilerin diline dusmekten. :)Merhabalar ben de Esabil hocaya ameliyat olacağım ve sürecin başından beri buradaki yorumları takip ediyorum. Hocanın kapısında hiç memnun olmayan hasta görmedim ama burada pek çok olumsuz yorum var, ameliyat zamanı yaklaştıkça ben de korkmaya başladım açıkçası. Başta buradaki yorumlarla gittim esabil beye ama hocayla pek konuşamayıp burada pek çok farklı sonuç ve yorum görmeye başlayınca endişeye kapıldım. Bir de ameliyattan 10-15 gün sonra okula gitmem gerekecek gördüğüm kadarıyla hocanın yaptığı burunlar oldukça şişip ödem yapıyor... Vazgeçip özelde bir doktora yüklü bir para vermeli miyim diye düşünmeye başladım. Ameliyat olanların tavsiyelerine ihtiyacım var
Ben de ayni senin gibiyim. tam karar vermis ve randevu almisken burdaki olumsuz yorumlardan etkilendim ve o kan tahlili vs.yapacaklari ilk randevuya bile gitmedim. öğretmen misin? insan cekiniyor di mi siger arkadaslarin ve ogrencilerin diline dusmekten. :)
bazen keske gitseydim ramdevuma diyorum bazen de bosver ne güzel nefes alabiliyosun bozma bu durumu hayat kaliten düşmesin diyorum. zor ya
Canım benimde nefes problemim vardı şimdilik memnunum 3 ay oldu.başlarda biraz uzun görünüyor diyordum ama şimdi alıştım yada burun biraz daha oturdu o yüzden daha iyi görünüyor.çevremdende hep olumlu yorum aldım.ama dediğim gibi şişlik morluk bende çok sürdü,hiç morarma yaşamayanlarda varmış.benimki kapatıcılık bi işte değildi baya kamyon çarpmışa dönmüştüm :)özelden foto attım sana arkadaşım o çok çok iyi halim emin ol:)Evet morluk illa kapatılır ama daha çok şişmesinden korkuyorum o halde okula nasıl giderim diye :/ senin nasıl oldu memnun musun burnundan?
Benim 2 tanidigim bu dr.a ameliyat oldular birinin burnu cok cok guzel oldu digerinin ki pek guzel olmadi kendisi de memnun degil ama eskiye nazaran oda cok iyi
Merhaba şuanki durumunuz nasıl değişiklik oldumu memnunmusunuz?Burnumun tepesi çok tuhaf duruyor eski hali çok güzeldi bazen nerden girdim bu işe diyorum . Eski hali zaten güzeldi ben biraz daha güzel olsun dedim hafif bir kemer vardı o düzelince çok hoş olur dedim burun ucumun böyle tuhaf olacağı aklıma gelmezdi . Burun ucuna işlem yapmadım eski haline dönecek dedi esabil bey umarım beni rahatlatmak için söylemiyordur da eski haline döner
Cok gecmis olsun siz revizyonmu oldunuzKizlar ben dün ayın 8 ameliyat oldum ama tampon takması dr sormayida unuttum okyanus suyunu siksam sakıncası olurmu
Devlet hastanesinde burun ameliyatıolmaya karar veren kişilerin bilmesi gereken bir diğer konu da Burun Estetiğiameliyatları estetik amaçla dahi yapılsa burun içi yapısal bozuklukların tedavisini de kapsar. Bu durumda devlet hastanesinde gerçekleştirilecek bir Burun Estetiği ameliyatı, burun ameliyatını da kapsayacağından belli bir bölüm (ameliyathane, gece yatış, KBB doktoru doktor ücreti gibi) masraflarınız SSK tarafından karşılanır. Bu durumda kişinin ödeyeceği devlet hastanelerinde Burun Estetiği fiyatları kapsam dışı kalan estetik uygulamalar bütününü (estetik cerrah ve estetik cerrah tarafından ön görülen malzeme kalemleri) kapsayacaktır.Arkadaslar ben bırsey sorcaktım bende amelıyat oldum hem estetık hemde genız etı aldırdım taburcu olurken veznede herhangı bır ücret cıkmadı veznede zaten dedı saglıksal sorununuzda varmıs o zaman herhangı bır ücret vermenıze gerek olmuycak dedı tamponları aldırma gunu geldı tamponları aldırdım esabıl bey benden ücret talep ettı bende durumu kendısıne anlattım ama kendısı alcın cıkınca ucretı alırım dedı boyle bırsey olabılırmı ? Doktorun elıne parayı vermek gıbı ?
Siz neden daha once bunu Esabil beye sormadiniz. Herhangi bir ucret odeyecekmiyim estetik kismi icin diye. KBB ci alacakken geniz etini plastik cerraha aldiriyorsunuz farkindamisiniz. Demek istege bagli bir ameliyat daha olmus oluyorsunuz. Bununda ucreti olur tabi.Arkadaslar ben bırsey sorcaktım bende amelıyat oldum hem estetık hemde genız etı aldırdım taburcu olurken veznede herhangı bır ücret cıkmadı veznede zaten dedı saglıksal sorununuzda varmıs o zaman herhangı bır ücret vermenıze gerek olmuycak dedı tamponları aldırma gunu geldı tamponları aldırdım esabıl bey benden ücret talep ettı bende durumu kendısıne anlattım ama kendısı alcın cıkınca ucretı alırım dedı boyle bırsey olabılırmı ? Doktorun elıne parayı vermek gıbı ?
Siz neden daha once bunu Esabil beye sormadiniz. Herhangi bir ucret odeyecekmiyim estetik kismi icin diye. KBB ci alacakken geniz etini plastik cerraha aldiriyorsunuz farkindamisiniz. Demek istege bagli bir ameliyat daha olmus oluyorsunuz. Bununda ucreti olur tabi
Tamam bız amelıyat ucretını felan konustuk ama burdakı herkes vezneye odeme yapmıs benım veznede herhangı bır ödemem cıkmadı ben bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum nıye herkese cıktıda bana cıkmadı vede esabıl bey tum ucretı elden vermemı ıstedı yapan varmı onu soruyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?