Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Morluk şişlik bünyeye göre değişiyor arkadaşım ben çok morardım neredeyse 1 ayda anca geçti.yani kapatıcıyla idare edersin ama belli oluyor yinede.tabi bünyenden dolayı çok azda olabilir.10gün sonra morluğu kalmayanlarda varmış.

Evet morluk illa kapatılır ama daha çok şişmesinden korkuyorum o halde okula nasıl giderim diye :/ senin nasıl oldu memnun musun burnundan?

Ben de ayni senin gibiyim. tam karar vermis ve randevu almisken burdaki olumsuz yorumlardan etkilendim ve o kan tahlili vs.yapacaklari ilk randevuya bile gitmedim. öğretmen misin? insan cekiniyor di mi siger arkadaslarin ve ogrencilerin diline dusmekten. :)
bazen keske gitseydim ramdevuma diyorum bazen de bosver ne güzel nefes alabiliyosun bozma bu durumu hayat kaliten düşmesin diyorum. zor ya

Hayır öğrenciyim :) ben güzel nefes de alamıyorum bir çekincem de o aslında, nefes problemini çözmede plastik cerrahi ne kadar başarılı olur bilemiyorum

Evet morluk illa kapatılır ama daha çok şişmesinden korkuyorum o halde okula nasıl giderim diye :/ senin nasıl oldu memnun musun burnundan?
Canım benimde nefes problemim vardı şimdilik memnunum 3 ay oldu.başlarda biraz uzun görünüyor diyordum ama şimdi alıştım yada burun biraz daha oturdu o yüzden daha iyi görünüyor.çevremdende hep olumlu yorum aldım.ama dediğim gibi şişlik morluk bende çok sürdü,hiç morarma yaşamayanlarda varmış.benimki kapatıcılık bi işte değildi baya kamyon çarpmışa dönmüştüm :)özelden foto attım sana arkadaşım o çok çok iyi halim emin ol:)

Son düzenleme:
Benim 2 tanidigim bu dr.a ameliyat oldular birinin burnu cok cok guzel oldu digerinin ki pek guzel olmadi kendisi de memnun degil ama eskiye nazaran oda cok iyi

Benim 2 tanidigim bu dr.a ameliyat oldular birinin burnu cok cok guzel oldu digerinin ki pek guzel olmadi kendisi de memnun degil ama eskiye nazaran oda cok iyi

Güzel olan arkadaşınızın burun yapısı nasıldı, kemerli kemikli mi yoksa etli mi? Belki burun tipiyle alakalıdır, her tipi güzel yapamıyor olabilir

Merhabalar herkese :) Yazdi yazdi kayboldu olmasin diye size de haber verme gereği duydum ben ameliyat olmaktan vazgeçtim bir sure daha dusunmeye karar verdim belki daha sonra olurum belki baska bi doktora olurum kararsizim biraz. Ameliyat olacak herkese insallah hayalinizdeki burunlara kavusmanizi diliyorum:)

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 gün sonra ameliyat olacağım. Benim burnum çok problemli bir burun değil. Size sormak istediğim burun kemiğine her şekilde müdahale ediliyor mu yani kırılıyor mu burun kemiği? Ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Merhaba şuanki durumunuz nasıl değişiklik oldumu memnunmusunuz?

Kizlar ben dün ayın 8 ameliyat oldum ama tampon takması dr sormayida unuttum okyanus suyunu siksam sakıncası olurmu

Arkadaslar ben bırsey sorcaktım bende amelıyat oldum hem estetık hemde genız etı aldırdım taburcu olurken veznede herhangı bır ücret cıkmadı veznede zaten dedı saglıksal sorununuzda varmıs o zaman herhangı bır ücret vermenıze gerek olmuycak dedı tamponları aldırma gunu geldı tamponları aldırdım esabıl bey benden ücret talep ettı bende durumu kendısıne anlattım ama kendısı alcın cıkınca ucretı alırım dedı boyle bırsey olabılırmı ? Doktorun elıne parayı vermek gıbı ?

Devlet hastanesinde burun ameliyatıolmaya karar veren kişilerin bilmesi gereken bir diğer konu da Burun Estetiğiameliyatları estetik amaçla dahi yapılsa burun içi yapısal bozuklukların tedavisini de kapsar. Bu durumda devlet hastanesinde gerçekleştirilecek bir Burun Estetiği ameliyatı, burun ameliyatını da kapsayacağından belli bir bölüm (ameliyathane, gece yatış, KBB doktoru doktor ücreti gibi) masraflarınız SSK tarafından karşılanır. Bu durumda kişinin ödeyeceği devlet hastanelerinde Burun Estetiği fiyatları kapsam dışı kalan estetik uygulamalar bütününü (estetik cerrah ve estetik cerrah tarafından ön görülen malzeme kalemleri) kapsayacaktır.
Sağlık açısından sorunlu olan ve ameliyat gerekliliğinin doktor tarafından raporlandığı burun ameliyatlarının tamamı sosyal güvenlik kurumları tarafından karşılanır. Devlet hastanelerinde Burun Estetiği yaptıranlar burun içi operasyonlar, yatış ve doktor giderleri dahil bir çok işlem kalemi için ücret ödemezler. Fakat burun genel görüntüsü için yapılacak her türlü müdahale devlet hastanesinde dahi olsa belirli fiyatlandırmalara tabiidir.
Kısaca estetik amaçlı işlemler ücretlendirilir, sağlık amaçlı işlemler ücretsiz yapılır.

Siz neden daha once bunu Esabil beye sormadiniz. Herhangi bir ucret odeyecekmiyim estetik kismi icin diye. KBB ci alacakken geniz etini plastik cerraha aldiriyorsunuz farkindamisiniz. Demek istege bagli bir ameliyat daha olmus oluyorsunuz. Bununda ucreti olur tabi.

Sagliginizla olan kismini sigortaniz karsilamis oluyor iste onun icin veznede ucret cikmiyor. Estetik kismi sizin isteginize bagli oldugu icin onun ucretinide doktor bey kendi aliyor. Bende estetik amacli olucam 19 subatta tampon veya alci cikinca elden veriliyormus ucret oyle duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…