Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hastaneyle bi işimiz olmayacak muhtemelen ameliyat gunu özel hastaneye gidicez dırekt orda detaylıca konusuruz dr la sonra da dırekt ameliyata alcak 1 gun yatcaz hastanede sonra kontrol için sincan devlet hastanesine gitcez muhtemelen.

Iste sincan daki hastane veya ozeldeki hastane hic ucret almayacalmi ekstra onuda ogrenmek lazim doktor fiyati kac derse tam o kadar mi cikcak cebimizden sonucta ona gore ayarlariz kendimizi
Ozel hastane olunca ekstra masraflarda olursa bide ? O nerde ekstra ucret cikiyomu filan diye sen yine bilgilendirir misin beni cok sevinirim

Sanmıyorum özelde her sey dahil 3,500tl ekstra ücret niye çıksın ki dr ve hastane ücreti toplam 3500tl ödeyeceğim ben.

Hani diyorum o sadece doktorun alcagi ucret olurda yatis icin baska bisey icin odeme yapmak gerekirse yine bastan sormskta fayda var birde bu site ameliyati olan kisi bandajli bi foto atiyor sonra kayip resim atanlara bakiyorum siteye bir daha ugramamis bile onun icin ameliyatini sagsalim olunca yine gelip bilgilendir bizi hemen kaybolma bizde duaci oluruz

Bu konu basligini defalarca kez en bastan sona inceledim zaten az fotoraf var onlarda ilk ameliyati olur olmaz attiklari icin burun cok sis bisey anlasilmasi guc..tek umudum sensin haftaya bugun mu olcaksin hadi bol sans bende haftaya cumartesi istedigimi soyleyecegim bakalim neler olacak

Ben de hala okuyorum hepsını defalarca Herkese msj atıyorum fln ,en gec haftaya persembe olcam dua edin Paylaşırım zaten tum deneyımlerimi.

Tum ictenligimle soyluyorum dua edicem insallah cok cok memnun kalirsin heycanla beklicez mesajlarini

Tamam dua et yeterli ben sonuna kadar paylasıcam ıstersen ozelden de surekli msj atabilirsin ben hepsini seve seve cvplarım

merhaba canım,
muayenede burun delikleri ile şikayetini anlat , önceliğini önemsediğin detayı söylediğinde anlayacaktır. testler için eline bi kağıt verecek röntgen ,kan,tomografi,ekg sırasıyla söyle yapmanı öneririm çünki benim işim 1 günde hallettim =)
1-ilk önce kan ver,
2-hemen tomografiye git (acil tarafında) (sana öğleden sonraya saat verecekler.)
3-sonra röntgene git,
4-ekg çektir,

en önemlisi anestezi(bu işinin ertesi güne sarkmaması için ), öğleden sonra kan sonuçlarını ekg sonucunu alıp (bu arada anestezi için gişe-vezneden sıra al 3 den sonra anestezi doktoru yok onayı gerekiyor.yanına kan ve ekg sonucunla gitmen yeterli)

bu arada çıkmayan sonuçlar için sıkıntı etme elindeki veriler yeterli olacak...

ekg ve kan sonuçlarıyla anestezi doktoruna gidip onay al , bu bahsettiklerim 3 e kadar falan sürecek. sonrasında doktorun kapısına gidip bekliceksin muhtemelen odasında olmayacak.3-3,5 gibi geliyor sonuçların ve anestezi doktorunun onayını esabil hocaya göster . ameliyat için defterine uygun günü bulup kararlaştıcaksınız. bu kadar =)

ben bu şekilde hepsini 10 gelip 5 de çıktım 1 günde hallettim , şimdiden kolay gelsin =)) sevgiler.

Kızlar bişey sorucam size ben anesteziden onay aldım ameliyat günü için randevu almam gerekir mi?

Merhaba arkadaşlar bugün tamponum çıkartıldı .Pazartesigünü de alcim çıkartılacak. Tampon çıkınca çok rahatladim.alcim da ciktiktan sonra burnumun tam şeklini görcem insallah.

Ayyy ben size ne deyim allah bin kere razi olsun usenmemis uzun uzun anlatmissin coookk sevindim cookk tesekkur ederim bu bilgiler benim icin cok onemli evim sincana cok tere ilk kez gitcem vede iki kucuk kizim var bensiz durmazlar onun icin cok onemliydi ayni gun halledebilmek saol yaa supersin

Merhaba arkadaşlar bugün tamponum çıkartıldı .Pazartesigünü de alcim çıkartılacak. Tampon çıkınca çok rahatladim.alcim da ciktiktan sonra burnumun tam şeklini görcem insallah.
Pazartesi benimde randevum var tahlilleri tamamlicam alcin cikincada bi resim paylasirsin insallah :) hersey istedigin gibi okur insallah bu gune kadar agrin veya rahatsizlandigin seyler oldu mu

Rica ederim canım bun. İhtiyaç olduğunu hissettim banada arkadaşım anlatmıştı kolay oldu.inşallah herkesin işi gücü rast gitsin.guzel Buruncuklarımız olsun

Hayır ağrım sizim morluk falan olmadı bende.burnumun ucunu dr kısalti şimdi burnum sanki çok fazla kısa gibi geliyor .

merhaba arkadaşlar esabil beye sormayı unuttum burun ameliyatını açık teknikle mi yapıyor kapalı teknikle mi bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…