Sagliginizla olan kismini sigortaniz karsilamis oluyor iste onun icin veznede ucret cikmiyor. Estetik kismi sizin isteginize bagli oldugu icin onun ucretinide doktor bey kendi aliyor. Bende estetik amacli olucam 19 subatta tampon veya alci cikinca elden veriliyormus ucret oyle duydum.
Bakin simdi tam yazmissiniz estetik amacli gittiyseniz bunun bir ucreti var zaten. Doktor bey burnunuzu yaparken geniz etinide almis oluyor. Bu durumda ne kaliyor geriye burun estetigi ucreti. Burda cok kisi elden vermis bu ucreti. Size cevap yazacak arkadaslar cikacaktir mutlaka. Cok gecmis olsun.Iyıde bu normal bırseymı doktor zaten bızı amelıyat ettıgı ıcın bır ucret alıyor bana ordakı calısanlar cıkmadıysa borc felan bıdaha ücret vermezsınız dedı ayrıca bugun yıne gıdıp vezneye sordum herhangı bır ücret yok dıyo ayrıca ben zaten estetık amaclı gıttım doktora genız etınıde alırım dedı var oldugunu bende bılıyordum yanı bu ıste bır sacmalık yok mu ? Ben olayın parasında degılım elden esabıl beye para veren varmı ?
Arkadaşım bende ücretimi elden verdim.bendede ücret çıkmadı veznede fakat ücret çıkmamasının sebebi hocanın henüz onaylamamış olması.Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın Esabil hoca hiç paracı bi insan değil,inan durumunu anlatırsan daha geç bile verebilirsin.hangi devlet hastanesine gidersiniz gidin estetik cerrah yaptığı işten para alır.üstelik o size tekrar uğraşmayın diye narkozu vermişken geniz etinizide almış ne güzel.bazı kbb doktorları sağlık problemini hallederken estetik müdahaledede bulunabiliyorlar istek üzerine onlar almayabiliyorlar,oda bazen.umarım açıklayabilmişimdir.Iyıde bu normal bırseymı doktor zaten bızı amelıyat ettıgı ıcın bır ucret alıyor bana ordakı calısanlar cıkmadıysa borc felan bıdaha ücret vermezsınız dedı ayrıca bugun yıne gıdıp vezneye sordum herhangı bır ücret yok dıyo ayrıca ben zaten estetık amaclı gıttım doktora genız etınıde alırım dedı var oldugunu bende bılıyordum yanı bu ıste bır sacmalık yok mu ? Ben olayın parasında degılım elden esabıl beye para veren varmı ?
Arkadaşım bende ücretimi elden verdim.bendede ücret çıkmadı veznede fakat ücret çıkmamasının sebebi hocanın henüz onaylamamış olması.Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın Esabil hoca hiç paracı bi insan değil,inan durumunu anlatırsan daha geç bile verebilirsin.hangi devlet hastanesine gidersiniz gidin estetik cerrah yaptığı işten para alır.üstelik o size tekrar uğraşmayın diye narkozu vermişken geniz etinizide almış ne güzel.bazı kbb doktorları sağlık problemini hallederken estetik müdahaledede bulunabiliyorlar istek üzerine onlar almayabiliyorlar,oda bazen.umarım açıklayabilmişimdir.
Bence çok saçma. Hiçbir devlet hastanesinde doktora elden para verilmez ne işlem yaoarsa yapsın. Eğer bir ücret ödenecekse o da vezneden çıkar. İşlemi devlet yapıyor sende devlete parasını ödüyorsun bu kadar. Bence doktor baya bahşiş ister gibi para istemiş kendi kafasına göre. Veznede ekstra birşey demedilerse ve sen taburcu da olduysan sorun yok demektir.Iyıde bu normal bırseymı doktor zaten bızı amelıyat ettıgı ıcın bır ucret alıyor bana ordakı calısanlar cıkmadıysa borc felan bıdaha ücret vermezsınız dedı ayrıca bugun yıne gıdıp vezneye sordum herhangı bır ücret yok dıyo ayrıca ben zaten estetık amaclı gıttım doktora genız etınıde alırım dedı var oldugunu bende bılıyordum yanı bu ıste bır sacmalık yok mu ? Ben olayın parasında degılım elden esabıl beye para veren varmı ?
Yani üniversite hastanesinde bile sağlık amaçlı yani zorunlu sebeplerle ameliyatlar yapılıyor proflar tarafından. Öğretim üyelerine ameliyat olmak para ile oluyor ona rağmen gidip veznede ödeme yapıyorsun hoca asla elden para almıyorBence çok saçma. Hiçbir devlet hastanesinde doktora elden para verilmez ne işlem yaoarsa yapsın. Eğer bir ücret ödenecekse o da vezneden çıkar. İşlemi devlet yapıyor sende devlete parasını ödüyorsun bu kadar. Bence doktor baya bahşiş ister gibi para istemiş kendi kafasına göre. Veznede ekstra birşey demedilerse ve sen taburcu da olduysan sorun yok demektir.
Valla gayet para istemiş nasıl paracı değil ya? Elden para vermek de ne oluyor devlet hastanesindeki doktora? İster estetik ol ister başka birşey. Elden para alma die birşey yok doktor verir eline dosyanı gidersin vezneye ne çıkıyorsa ücretin ödersin geçer gider. Kaç kişi biliyorum estetik ya da başka bir operasyon geçirenArkadaşım bende ücretimi elden verdim.bendede ücret çıkmadı veznede fakat ücret çıkmamasının sebebi hocanın henüz onaylamamış olması.Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın Esabil hoca hiç paracı bi insan değil,inan durumunu anlatırsan daha geç bile verebilirsin.hangi devlet hastanesine gidersiniz gidin estetik cerrah yaptığı işten para alır.üstelik o size tekrar uğraşmayın diye narkozu vermişken geniz etinizide almış ne güzel.bazı kbb doktorları sağlık problemini hallederken estetik müdahaledede bulunabiliyorlar istek üzerine onlar almayabiliyorlar,oda bazen.umarım açıklayabilmişimdir.
Yani üniversite hastanesinde bile sağlık amaçlı yani zorunlu sebeplerle ameliyatlar yapılıyor proflar tarafından. Öğretim üyelerine ameliyat olmak para ile oluyor ona rağmen gidip veznede ödeme yapıyorsun hoca asla elden para almıyor
Valla gayet para istemiş nasıl paracı değil ya? Elden para vermek de ne oluyor devlet hastanesindeki doktora? İster estetik ol ister başka birşey. Elden para alma die birşey yok doktor verir eline dosyanı gidersin vezneye ne çıkıyorsa ücretin ödersin geçer gider. Kaç kişi biliyorum estetik ya da başka bir operasyon geçiren
Yanı Amelıyat parası olarak zaten para alıyorlar bıde bızden elden para alıyorsa dırek yanı herhangı bır belgesı yok o verecegım paranın buyuk ıhtımal cunku hastanede yok borcum kendısı dedı bana borcun var dıye para ısını napalım dedı bende dedım veznede borc cıkmadı o cıkmaz zaten dedı bana verceksın dedı yanı cok sacma degılmı sonucta devlet hastanesı ozel hastane olsa neyse verırsın elınede bıldıgın ucretı kendısıne vermemı ısthttps://www.google.com.tr/amp/s/www...ani-akdag-dan-bicak-parasi-yaniti-136470.htmlıyor
Yanı Amelıyat parası olarak zaten para alıyorlar bıde bızden elden para alıyorsa dırek yanı herhangı bır belgesı yok o verecegım paranın buyuk ıhtımal cunku hastanede yok borcum kendısı dedı bana borcun var dıye para ısını napalım dedı bende dedım veznede borc cıkmadı o cıkmaz zaten dedı bana verceksın dedı yanı cok sacma degılmı sonucta devlet hastanesı ozel hastane olsa neyse verırsın elınede bıldıgın ucretı kendısıne vermemı ıstıyor
Ben gazi tipta ust goz kapagi ameliyati oldum. Ucreti medikalciye elden verdim. Sadece tahlillerimi sigortam karsiladi.Yani üniversite hastanesinde bile sağlık amaçlı yani zorunlu sebeplerle ameliyatlar yapılıyor proflar tarafından. Öğretim üyelerine ameliyat olmak para ile oluyor ona rağmen gidip veznede ödeme yapıyorsun hoca asla elden para almıyor
Canım bu doktor senden baya bıçak parası isteniş. İnternetten bir oku araştır gerekirse sağlık bakanlığının bir numaası var oraya ara sor. İnsanlar bu sebepten şimayetçi olmuş kaç doktordan. Göz altına alınan bile var
Ben gazi tipta ust goz kapagi ameliyati oldum. Ucreti medikalciye elden verdim
Bir de başka bir ücret ödemişmiydiniz ameliyat için vezneye?
Hanimefendi estetik operasyon ozele giriyor. Kaza yaparsiniz burnunuz kirilir. Elinizde raporunuz vardir. Gidersiniz estetikciye soylersiniz o zaman devlet karsilar bir kismini vezneye odersiniz bilmem anlatabildim mi.Valla gayet para istemiş nasıl paracı değil ya? Elden para vermek de ne oluyor devlet hastanesindeki doktora? İster estetik ol ister başka birşey. Elden para alma die birşey yok doktor verir eline dosyanı gidersin vezneye ne çıkıyorsa ücretin ödersin geçer gider. Kaç kişi biliyorum estetik ya da başka bir operasyon geçiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?