- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Verilmedi hatta ayni ameliyatta ensemden kist falan aldirdim patalojiye gitti sonucu onlari sigortam karsiladi.Size ödediğiniz para karşılığı makbuz verdimi ?
Hanımefendi bende çok kişi tanıyorum hepside elden verdiler.Bu uygulama doğrudur yanlıştır bilemem belkide dediğiniz gibi yasal değildir ama devlette yapılan estetik operasyonlardada mutlaka bi miktar para ödeniyor.tamamen ücretsiz işlem yok estetikte.Açıkçası ben her parayı vereyim dediğimde önemli değil sonra hallederiz falan dedi sıkıştırmadı hiç.Bende bıraktığı izlenim bu.zaten ameliyat öncesi ücret konuşuluyo.Ben devlette estetik olupta para ödemeyeninide hiç duymadım.Elden verme konusu yanlıştır belki o konudada bilgim yok açıkçası.Valla gayet para istemiş nasıl paracı değil ya? Elden para vermek de ne oluyor devlet hastanesindeki doktora? İster estetik ol ister başka birşey. Elden para alma die birşey yok doktor verir eline dosyanı gidersin vezneye ne çıkıyorsa ücretin ödersin geçer gider. Kaç kişi biliyorum estetik ya da başka bir operasyon geçiren
Hanımefendi bende çok kişi tanıyorum hepside elden verdiler.Bu uygulama doğrudur yanlıştır bilemem belkide dediğiniz gibi yasal değildir ama devlette yapılan estetik operasyonlardada mutlaka bi miktar para ödeniyor.tamamen ücretsiz işlem yok estetikte.Açıkçası ben her parayı vereyim dediğimde önemli değil sonra hallederiz falan dedi sıkıştırmadı hiç.Bende bıraktığı izlenim bu.zaten ameliyat öncesi ücret konuşuluyo.Ben devlette estetik olupta para ödemeyeninide hiç duymadım.Elden verme konusu yanlıştır belki o konudada bilgim yok açıkçası.
Para odemeyende var canim ama elinde rapor olmasi lazim. Yani ameliyat olmana zorunlu birsey olmasi lazim. O zaman ucret odenmiyor.Hanımefendi bende çok kişi tanıyorum hepside elden verdiler.Bu uygulama doğrudur yanlıştır bilemem belkide dediğiniz gibi yasal değildir ama devlette yapılan estetik operasyonlardada mutlaka bi miktar para ödeniyor.tamamen ücretsiz işlem yok estetikte.Açıkçası ben her parayı vereyim dediğimde önemli değil sonra hallederiz falan dedi sıkıştırmadı hiç.Bende bıraktığı izlenim bu.zaten ameliyat öncesi ücret konuşuluyo.Ben devlette estetik olupta para ödemeyeninide hiç duymadım.Elden verme konusu yanlıştır belki o konudada bilgim yok açıkçası.
Ben medikalcinin eline verdim parayi direk. Doktor gormedi bile. Verdim diyede onlar kagit imzalatti.Eğer size ödediğiniz para karşılığında makbuz vs verilmiyorsa o para bıçak parasıdır. Doktor onu cebine atacaktır. Vermek zorunda değilsiniz asla ama içinizden geliyorsa sizin bileceğiniz iş. O para alma işi yasal değil asla
Tabikie estetik özel operasyon zaten bu sebeple vezneye devletin belirlemiş olduğu parayı ödüyorsunuz. Doktora elden ekstra para vermek diye birşey yok diyorum. Yoksa zaten ameliyat için 2000-3000 neyse artık devlete ödemenizi yapmak zorundasınızHanimefendi estetik operasyon ozele giriyor. Kaza yaparsiniz burnunuz kirilir. Elinizde raporunuz vardir. Gidersiniz estetikciye soylersiniz o zaman devlet karsilar bir kismini vezneye odersiniz bilmem anlatabildim mi.
Madem siz estetik amacli gittiniz neden bu ucret konusunu onceden konusmadiniz ne kadar tutar vs diye. Bedava yapacak hali yok adamin. Bedava olsa adam cikar hastaneden kendine bir muayenehane acar parasini orada 2 kat fazlasiyla alir. Gayette guzel hastasi var.Hayır herhangı bırsey odemedık vezneye bakan kısı aynen sunu soyledı sadece estetık amelıyatı olsaydı yuklu bır mıktarda para oderdınız dedı ama genız etıde alındıgı ıcın dırek sıgorta karsılıyor ıkısınıde saglıksal sorundan dolayı dedı ve para felan odemezsenız dedı hatta ben ısrar ettım nasıl olur borc cıkmaz dıye oda dedıkı sen para odemeye cokmu meraklısın dedı gıt ıste cıkmamıs dedı espırı yaptı bıde
Makbuzunuzu isteyin elinizde bulunsun. Yarin ilerde bisi olur burnunuzla ilgili en azindan elinizde gecerli bir sebebiniz olur. Siz onceden ucreti gorustugunuzde ne kadar dedi peki.Yanı sonuc olarak ben bu parayı vereyımmı ne yapayım arkadaslar makbuzmu ısteyeyım kendısıne soyleyım cunku hıcbır yerde borc gozukmuyor tanıdıklarım felanda oyle bırsey olamaz dedı doktorla basta konusmustuk parasını ama veznede cıkmadı genelde herkese cıkmıs burdakılere odemısler bendede cıkmadı saglık sorunu yuzunden ne yapmalıyım ne onerırsınız
Makbuzunuzu isteyin elinizde bulunsun. Yarin ilerde bisi olur burnunuzla ilgili en azindan elinizde gecerli bir sebebiniz olur. Siz onceden ucreti gorustugunuzde ne kadar dedi peki.
Madem siz estetik amacli gittiniz neden bu ucret konusunu onceden konusmadiniz ne kadar tutar vs diye. Bedava yapacak hali yok adamin. Bedava olsa adam cikar hastaneden kendine bir muayenehane acar parasini orada 2 kat fazlasiyla alir. Gayette guzel hastasi var.
Bana da 2000 ile 2200 arasi dedi. 30 ekim de kendisinden gun aldim bekliyorum. Benim ameliyatta 19 subatta. Memnunmusunuz peki?2 200 Tutar demıstı 3 ay bekledım bende amelıyatımı oldum bugun tamponumu aldırdım olay burdan oldu
Nereye gideyim soylermisin butcem kisitli ya tipa gidicem ya da devlete. Ozelde 6000 tl den baslayan fiyatlari veremem ben. Ucretsiz oluyorsa bu isler herkes kosa kosa yaptirir veya cok komik bir rakama oluyorsa.Doktor zaten devletten maaş alıyor bu işler için. Ya siz cidden yasal ve asla etik olmayan bu davranışı destekliyormusunuz yoksa paranız mı çok? Kendiniz vermişsiniz tamam ama lütfen insanların kafasını karıştırmayın bedava yapacak hali yok falan diye. Kinse dokorun eline para saymaya mecbur değil.
Yanı sonuc olarak ben bu parayı vereyımmı ne yapayım arkadaslar makbuzmu ısteyeyım kendısıne soyleyım cunku hıcbır yerde borc gozukmuyor tanıdıklarım felanda oyle bırsey olamaz dedı doktorla basta konusmustuk parasını ama veznede cıkmadı genelde herkese cıkmıs burdakılere odemısler bendede cıkmadı saglık sorunu yuzunden ne yapmalıyım ne onerırsınız
Arkadaşım açıkçası biz 3 kişi aynı anda ameliyat olduk 1i çıkarken veznede borcu çıktı ödedi.bize sizinki henüz görünmüyor doktorun onaylaması lazım dediler.gelince doktorla görüşürsünüz dediler.öyle gelişti bu süreç.diğer arkadaş asabi yazmış siz vermek istersiniz orasını bilemem falan diyede.ben daha öncede belirttim yasaldır değildir bilemem bize söylenen buydu bu şeklide ödedik.sende gittiğinde açıkça sor o zaman yada makbuz iste.Bende para vermemek gıbı bırseyım yok bakın ama veznecı oyle dıyınce doktorda elden ısteyınce hepsını kafam karıstı cunku madem oyle bırsey vardı veznede odeseydım hepsını burda doktorun amacı tum parayı kendısının almasımı ?
Bana da 2000 ile 2200 arasi dedi. 30 ekim de kendisinden gun aldim bekliyorum. Benim ameliyatta 19 subatta. Memnunmusunuz peki?
E tamam işte girmişsin devlete ben de devletee olacağım. Şimdi mj attım doktoruma benden başka para alacakmısınız diye. Hayır sadece hastaneye ödeme yapacaksınız dedi. Ben de estetik olacağım.Nereye gideyim soylermisin butcem kisitli ya tipa gidicem ya da devlete. Ozelde 6000 tl den baslayan fiyatlari veremem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?