- 24 Kasım 2011
- 50
- 35
- 288
R Relaxyeni arkadasta mantikli soyledi. Doktor o sirada islemi onaylamamis olabilir. O yuzden veznede gozukmuyordur.Valla sonucta elden veya veznede benin icin onemli olan doktorun isini iyi yapabilmesi.Neyse arkadaşlar demek istedğim elden para almaz doktorlar hastaneye ödeme yapılır. Veznede ekstra ğcret çıkar o da ödenir. Sadece Elden alınan para etik ve yasal değildir cebe atacaktır. Ben bunu söylemek istemiştim sadece kusura bakmayın yazı dilinde insan ifadeler olamdığı için kötü anlaşılıyor.
Tamam iste geniz etini devlet karsilar ucret cikmaz. Estetigide doktor alir. Arkadasin dedigi gibi onay o esnada cikmamis olabilir. Bence gidin gorusun kafaniza takilanlari sorun makbuz isteyin. Bizleride aydinlatmis olursunuz.Arkadaslar ben bu konuyu kıme sorduysam doktor oyle bır para taleb edemez dıyolar amacım doktoru felan kotulemek asla degıl sadece konuyu arastırmak oldu ama herkes bıldıgın bıcak parası olayına getırıyor vede doktorun yaptıgı genız etı amelıyatı yaptım dıyıp hastaneye bendede estetık parasını dırek almak yanı bu yasal bırsey degıl baktık yanı bende sadece genız etı amelıyatı oldu yazıyor ama estetıkde oldum doktor estetık parasını dırek kendıne alcak galıba ama alcımı aldırmaya gıdınce kendısınden makbuz talep edecegım
Estetik doktoru sadece geniz eti ameliyatı yapamaz ki.yani kbbcinin işi o.kimse geniz eti için estetik cerraha gitmez.yani siz bi işlem yaptırmışsınız estetik operasyon geçirmişsiniz bunun içinde bi ödeme söz konusu.vezneye yada doktora dediğim gibi orasını bilemem.makbuzunuzu istersiniz.ama merak ettim doğrusu gelişmeleri burdanda yazarsanız bizde bilgilenelim.eğer ödeme yapmazsanız estetik olup ücret ödemeyen hasta olarak burdada bilgilendirme yapın ki ameliyat olacak arkadaşlarda aydınlansınlar.Arkadaslar ben bu konuyu kıme sorduysam doktor oyle bır para taleb edemez dıyolar amacım doktoru felan kotulemek asla degıl sadece konuyu arastırmak oldu ama herkes bıldıgın bıcak parası olayına getırıyor vede doktorun yaptıgı genız etı amelıyatı yaptım dıyıp hastaneye bendede estetık parasını dırek almak yanı bu yasal bırsey degıl baktık yanı bende sadece genız etı amelıyatı oldu yazıyor ama estetıkde oldum doktor estetık parasını dırek kendıne alcak galıba ama alcımı aldırmaya gıdınce kendısınden makbuz talep edecegım
Estetik doktoru sadece geniz eti ameliyatı yapamaz ki.yani kbbcinin işi o.kimse geniz eti için estetik cerraha gitmez.yani siz bi işlem yaptırmışsınız estetik operasyon geçirmişsiniz bunun içinde bi ödeme söz konusu.vezneye yada doktora dediğim gibi orasını bilemem.makbuzunuzu istersiniz.ama merak ettim doğrusu gelişmeleri burdanda yazarsanız bizde bilgilenelim.eğer ödeme yapmazsanız estetik olup ücret ödemeyen hasta olarak burdada bilgilendirme yapın ki ameliyat olacak arkadaşlarda aydınlansınlar.
Estetik ameliyatları sigorta karşılamaz. Hastane ve cerrah ücretini cebimizden veririz. Burada doktorunuz ameliyatınızı estetik değil, geniz eti ameliyatı olarak göstermiş ve sigorta kapsamına aldırmış. Ameliyathane, yatak vs hastane masraflarını ve geniz eti için cerrah masrafını sigorta ödemiş. O yüzden hastane veznesinde borç görünmüyor.Gelişmelerden haber vereceğim herkese dediğim gibi herhangi bir makbuz vermezse ödeme felan yapmayacağım çünkü yasal olan bu şekilde
Evet cnm mayıs 10 da esabil bey ameliyat olmuştum kavis verdiği kısımda kemik cikintisi vardi ucu sola doğru gitmeye başlıyordu ve düşmüştü benim burnum etli ve kalındı birde incelme olmadi inceltme yapmasını istedigim halde bana odem on gelecek dedi ama kesinlikle kalınlığında hic bir fark görmemiştim tekrar olmak istedim sağolsun yaptı bu sefer yanlardan aldim diyor ama bilemiyorum ne gibi işlem uyguladı şimdiki hali nasil olacak benim kafam yerinde değildi biran önce eve gitmek istedim hic birsey sormadımCok gecmis olsun siz revizyonmu oldunuz
Cok gecmis olsun. Sormamin sebebi daha once sizi ayni doktora oldunuz biliyorum. Yeniden yazinca sasirdim. Ayni bende sizin gibiyim etli ve kalin derili. Bu kez nasil oldu cok merak ettim. Hatta eski burnunuzdan ilk ameliyat ve son ameliyat sonrasini cok merak ediyorum. Mumkunse benimle foto paylasabilirsiniz. 19 subatta benimde ameliyatim var.Revizyonda tekrar ucret aldimi pekiEvet cnm mayıs 10 da esabil bey ameliyat olmuştum kavis verdiği kısımda kemik cikintisi vardi ucu sola doğru gitmeye başlıyordu ve düşmüştü benim burnum etli ve kalındı birde incelme olmadi inceltme yapmasını istedigim halde bana odem on gelecek dedi ama kesinlikle kalınlığında hic bir fark görmemiştim tekrar olmak istedim sağolsun yaptı bu sefer yanlardan aldim diyor ama bilemiyorum ne gibi işlem uyguladı şimdiki hali nasil olacak benim kafam yerinde değildi biran önce eve gitmek istedim hic birsey sormadım
Canım geçmiş olsun.kemik çıkıntısı dediğin kemer gibimi bendede oluştuda 2 aydan sonra.geçeceğini sanmıyorum çünkü azalma olmuyo masaj yapınca.ve artık dışardanda burada şişlik oluşmuş diyolar canım sıkılıyo biraz.haftaya kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor.seninki ne zaman belli oldu ve kaç ay sonra revizyon oldun.Evet cnm mayıs 10 da esabil bey ameliyat olmuştum kavis verdiği kısımda kemik cikintisi vardi ucu sola doğru gitmeye başlıyordu ve düşmüştü benim burnum etli ve kalındı birde incelme olmadi inceltme yapmasını istedigim halde bana odem on gelecek dedi ama kesinlikle kalınlığında hic bir fark görmemiştim tekrar olmak istedim sağolsun yaptı bu sefer yanlardan aldim diyor ama bilemiyorum ne gibi işlem uyguladı şimdiki hali nasil olacak benim kafam yerinde değildi biran önce eve gitmek istedim hic birsey sormadım
Ben olsam bu riski asla goze alamazdim. Hadi bunun alci cikarmasi kontrolleri falan var. Hicmi yuz yuze gelmeyecek. Hadi burnunda bi sorun cikti sonra nolacak. Adam ucretsiz duzeltme bile yapiyormus. En onemliside onceden ucreti odasinda konusupta ameliyat sonrasi vermemek cok cirkin bence. Benim uykularim kacardi sahsen uyuyamazdim.Bence işiniz tamamen bitene kadar para falan vermyin. Sonrada çıkın gidin peşinize düşecek değil ya asla düşemez. Hastaneden de ödendi makbuzunuzu mutlaka alın saklayın. Ama para vermeyeceğim demeyin allah korusun pansumanı eksik yapar bişey yapar.
Benim ilk ameliyattan sonra alçı çıktı bariz ben fark ediyordum masaj yaparken elime geliyordu ama dikkat etmezse kimse anlamiyordu bir iki ay içinde daha belirginleşmeye başladı sekizinci ayında tekrar ameliyat oldum cnmCanım geçmiş olsun.kemik çıkıntısı dediğin kemer gibimi bendede oluştuda 2 aydan sonra.geçeceğini sanmıyorum çünkü azalma olmuyo masaj yapınca.ve artık dışardanda burada şişlik oluşmuş diyolar canım sıkılıyo biraz.haftaya kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor.seninki ne zaman belli oldu ve kaç ay sonra revizyon oldun.
Evet cnm atmak çok isterdim baştan beri e ben resim atmaya calisiyorum emin olun beceremedik bir türlü yoksa fikir almak yada ornek olacak bir şekilde herkeze kafasında bir fikir oluşturmasını isterdim ben hic bir şekilde para mevzusu konuşmadım iknci ameliyAtım da ki acarsada esabil bey kesinlikle veremiycegimi soylerim ben çok istedigim birşeyi yaptirmak için kendini ikinci kez tehlikeye attim bıçak altına yattım sonucda gözden kaçırdığı bir husus için ben birsey talep etmedim kendisinin de edeceğini sanmiyorum çünkü onayladı kuzum burnumun kocaman olması bile emin ol beni hayatım boyunca kalin derili olmasını öğrendiğim kadar uzmemisti istediğine yine ulasamiycagim korkusunu yaşamama rağmen iyi düşünmek istiyorum yinedeCok gecmis olsun. Sormamin sebebi daha once sizi ayni doktora oldunuz biliyorum. Yeniden yazinca sasirdim. Ayni bende sizin gibiyim etli ve kalin derili. Bu kez nasil oldu cok merak ettim. Hatta eski burnunuzdan ilk ameliyat ve son ameliyat sonrasini cok merak ediyorum. Mumkunse benimle foto paylasabilirsiniz. 19 subatta benimde ameliyatim var.Revizyonda tekrar ucret aldimi peki
Haftaya hangi gün gideceksin kontrole benim de kontrolüm varCanım geçmiş olsun.kemik çıkıntısı dediğin kemer gibimi bendede oluştuda 2 aydan sonra.geçeceğini sanmıyorum çünkü azalma olmuyo masaj yapınca.ve artık dışardanda burada şişlik oluşmuş diyolar canım sıkılıyo biraz.haftaya kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor.seninki ne zaman belli oldu ve kaç ay sonra revizyon oldun.
Kalin derililerde 2.nci ameliyatta sonuc daha iyi oluyor diyorlar. Sirf bu cilt yapisi ve burun ucu yuzunden cok tedirginim. Ins benimde ayni kalmaz. 2.nci ameliyat benide urkutuyor. Biraz kuculse onada raziyim. Sizde kuculme oldumu peki. Bende sordum kendisine fazla kuculmez dedi. Ne kadar desede yinede kuculur daha kibarlasir diye dusunuyorum.Evet cnm atmak çok isterdim baştan beri e ben resim atmaya calisiyorum emin olun beceremedik bir türlü yoksa fikir almak yada ornek olacak bir şekilde herkeze kafasında bir fikir oluşturmasını isterdim ben hic bir şekilde para mevzusu konuşmadım iknci ameliyAtım da ki acarsada esabil bey kesinlikle veremiycegimi soylerim ben çok istedigim birşeyi yaptirmak için kendini ikinci kez tehlikeye attim bıçak altına yattım sonucda gözden kaçırdığı bir husus için ben birsey talep etmedim kendisinin de edeceğini sanmiyorum çünkü onayladı kuzum burnumun kocaman olması bile emin ol beni hayatım boyunca kalin derili olmasını öğrendiğim kadar uzmemisti istediğine yine ulasamiycagim korkusunu yaşamama rağmen iyi düşünmek istiyorum yinede
Bana da aynısını dedi küçülmesi şekli biraz değişmişti o kadar hep senin yüzün uzun dedi alıcılı suan ama insallah bu biraz daha beni tatmin edecek gibi duruyor ümitliyim bu burun dan ama 3 gün oldu ameliyat olalı alvin şimdiden bolatlrdi bir sikinti olurmuki diye endişeliyim simdideKalin derililerde 2.nci ameliyatta sonuc daha iyi oluyor diyorlar. Sirf bu cilt yapisi ve burun ucu yuzunden cok tedirginim. Ins benimde ayni kalmaz. 2.nci ameliyat benide urkutuyor. Biraz kuculse onada raziyim. Sizde kuculme oldumu peki. Bende sordum kendisine fazla kuculmez dedi. Ne kadar desede yinede kuculur daha kibarlasir diye dusunuyorum.
Insallah senin beklentilerin karsikarşılanır cnm ne diyim ama şöyle bir gerçek var muayee odasının önünde bekleyen hastalara bakıp el a evet benimde burnum böyle olacak diye sakin bekleme bu beklentilerini daha da yükseltiyor bu sefer hayal kırıklığı yaşarsın sadece sekil olarak biçim alıyor hep en kotusune hazirla kendini guzel olması sürpriz olsun senin için ben çok uzuldum aynı üzüntüyü kimsenin yaşamasını istememKalin derililerde 2.nci ameliyatta sonuc daha iyi oluyor diyorlar. Sirf bu cilt yapisi ve burun ucu yuzunden cok tedirginim. Ins benimde ayni kalmaz. 2.nci ameliyat benide urkutuyor. Biraz kuculse onada raziyim. Sizde kuculme oldumu peki. Bende sordum kendisine fazla kuculmez dedi. Ne kadar desede yinede kuculur daha kibarlasir diye dusunuyorum.
Yuzunuzun uzun olmasi ne alaka. Acaba kucuk burun yakismazmi demek istedi. O dediginiz cikinti olusmasaydi kucultturmek icin tekrar ameliyat olurmuydunuz peki. Alci atel burunu korumak icin Alci cikarsa gidersiniz yeniden takar.Bana da aynısını dedi küçülmesi şekli biraz değişmişti o kadar hep senin yüzün uzun dedi alıcılı suan ama insallah bu biraz daha beni tatmin edecek gibi duruyor ümitliyim bu burun dan ama 3 gün oldu ameliyat olalı alvin şimdiden bolatlrdi bir sikinti olurmuki diye endişeliyim simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?