Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Zaten beklentim yuksek degil. Yuzum iri findik gibi bir burun ben zaten istemem. Biraz kavis olsun birazda kuculsun yeter. Karsidan bakildiginda ben estetigim diye bagirmasin. Acaba hic karismasam kendisinemi biraksam diyorum. Cidden cok merak ediyorum burnunuzu (

Keske atabilen resmini ama bir türlü beceremiyorum resim atmayı o zaman kendisine bırakmalıdır biraz kurulup biraz kavis olması zaten estetik bir görüntü cikaracagindan emin olabilirsin bende kaç işte yoktu ben kavis ucunun kalmık olması yanlardan inceleesi sivri bir burun istedim ama istediklerinin hic birisi yoktu yanlarım hala kalin ucu misket ve dümdüz bir burnum olmuştu beklentimi karsilamamasinin sebebi buydu cnm yoksa gerçekten de hic ben estetik ki bir burunum diye bağırması 8 ay sadece etrafındakiler sende bu degisiklik var aaa hic fark etmedim gibi yorumlar aldim nasil olmuşsun böyle bir burun için insan gidip ameliyat olurmu farkı net eskisinden diyen çok oldu

Esabil bey e benim etrafından sadece 14 tane hasta vardi sonucu bende görüp çünkü ben gördüklerimi çok ovdum onlarda çıkan sonuca göre gitmek istediler emin ol simdi hepsi kararsız ve dr arayışındalar

Eklentiler

• IMG-20170630-WA0074.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 350
bunlarda hiç ameliyat olmadan önceki burnum ben çok bariz bir fark goremedim

Eklentiler

• FB_IMG_1515712968982.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 353
  • FB_IMG_1515712957395.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 348
Hayret ettim evet fark yok. Kendi burnunuzda guzelmis sizde cok guzel bir bayansiniz. Ins simdi istediginiz gibi olmustur.
Çok tskr ederim cnm anladın degilmi hayal kırıklığını benim için çok üzücü bir surecti su nki burun da bu sence nasil birsey bekliyor olmusmudur

Eklentiler

Çok tskr ederim cnm anladın degilmi hayal kırıklığını benim için çok üzücü bir surecti su nki burun da bu sence nasil birsey bekliyor olmusmudur
Ucu kalkik gibi degil yine. Ama mutlaka ki kuculecektir.Bu sefer nasil bir islem yapti acaba.

Ucu kalkik gibi degil yine. Ama mutlaka ki kuculecektir.Bu sefer nasil bir islem yapti acaba.
Hic bilmiyorum inanın zaten yine olmazsa esim tekrar ameliat yaptirmam dedi çok kesin konuştu bu son çare ve umidimdi emin olun esim artık faciaya dönmesinden korkmkorkmaya basladi

Hic bilmiyorum inanın zaten yine olmazsa esim tekrar ameliat yaptirmam dedi çok kesin konuştu bu son çare ve umidimdi emin olun esim artık faciaya dönmesinden korkmkorkmaya basladi
Bende oglumdan zor izin aldim. Ucretinide o veriyor. Hatta dalga geciyor burnun domuz burnuna benzerse gorursun sen o zaman diye :))

Cok yuksek bir beklentim yok cidden. Burunlari begenirken bile kendi burnuma benzeyen kalin derili burunlarin oncesine ve sonrasina bakiyorum.

Haftaya hangi gün gideceksin kontrole benim de kontrolüm var
Canım çok geçmiş olsun tekrar cevabın içinde teşekkür ederim benim hangi gün gideceğim belli değil eşime bağlıyım o işini ayarlayacak,bize baya uzak sincan zor oluyor gitmesi arabasız.benimde alçı çıktığında bişi yoktu şişlikten belli olmadı sanırım 2 ay sonra belirdi kemer kısmında bariz kemer oluştu.masaj yapınca falan geçmiyor tam tersi iyice şişti masaj yaptığımda.önceden sadece ben farkediyordum şimdi herkes söylüyor orası şiş görünüyor diye.inşaAllah geçer diyorum ama pek ödem gibi değil baya sert.senin ameliyatın lokal mi oldu hani bazılarına lokalle düzeltiriz falan demişya,eğer normal bi ameliyatsa çok daha zor.ikinci kez.bu sefer istediğin gibi olmuştur umarım.

benimle ayni sikintilari yasiyorsun cnm emin ol ama bence biraz bekle ben 7 nci ay da soyledim dr 2 ayda biraz bekle söylediğin 5akdirde daha dış diyerek bekleneni isteyecektir

benimle ayni sikintilari yasiyorsun cnm emin ol ama bence biraz bekle ben 7 nci ay da soyledim dr 2 ayda biraz bekle söylediğin 5akdirde daha dış diyerek bekleneni isteyecektir
Haklısın bende öyle diyeceğini düşünüyorum ama belki bi masaj falan gösterir diye kendimi avutuyorum.yani ikinci bi ameliyat olmam çok zor.lokalle falan düzeltilebilirse belki..

R Relaxyeni Tumi06 keşke ameliyat olmasaydim diyor musnuz peki? Ya da baska doktora mi gitseydim acaba diye bir sey geciyor mu icinizden? Aslinda ben de ameliyatı cok isteyenlerdenim ama olumsuz yorumlar ödümü kopartiyor

Cnm bu olumsuzlukların bir çoğu istisna emin ol 100 de 80 memnunken 100 de 20 ye takılma derim ben sikinti yasadim diye sizin de sikinti yaşayacağınız anlamına gelmez doktorun Allah var çıkardığı işlerin çoğunlukta olması daha önemli nitekim de öyle eğer karar verdiysen olmalısın sonuc a çoğunluğu uygun fiyata memnun bırakan de var bunu asla aklından çıkarma ben psikolojik an olmanın bile mutluluğunu yasiyorum kendimi olduktan sonra sikintiyla bile mutlu hissettim çünkü yaptığı işin arkasında olan bir dr vardi karşımda oyleki terettutsut beni zorlamadan ikinci operasyonu yaptı benim ne istediğine önem verdi bunlar oda es geçmemek lazim çünkü garangaranti olan bir sey hic bir operasyonda kesinlikle yok geçenlerde 18.000 verip e burnu eğilip düşen bir hasta gordum kizcagizlar ağlıyordu resmen dr benim yaptığım işlemler Bu kadar vasat olamaz siz benim hastam değilsiniz deyim kabul etmemiş buda çok aci ben çok arastirdim şehir dışına bile gittim plastik cerrahi arayışın dan

Haklısın bende öyle diyeceğini düşünüyorum ama belki bi masaj falan gösterir diye kendimi avutuyorum.yani ikinci bi ameliyat olmam çok zor.lokalle falan düzeltilebilirse belki..
Zaten beklemek izin de cnm ben 4 ay 5 ay da bile gerekli olduğunu düşünmedim insallah gönlüne göre olur ama duydum lokalle düzelttigi operasyonlar da oluyormuş

Canım herşeye rağmen iyiki olmuşum diyorum çünkü eskisinden kesinlikle daha iyi.fotolarımda var birçok konuda.inşaAllah şu şişlikte inerse benden mutlusu yok.kapıda gördüğüm biçok hastasının burunları çok güzeldi zaten öyle karar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…