- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Zaten beklentim yuksek degil. Yuzum iri findik gibi bir burun ben zaten istemem. Biraz kavis olsun birazda kuculsun yeter. Karsidan bakildiginda ben estetigim diye bagirmasin. Acaba hic karismasam kendisinemi biraksam diyorum. Cidden cok merak ediyorum burnunuzuInsallah senin beklentilerin karsikarşılanır cnm ne diyim ama şöyle bir gerçek var muayee odasının önünde bekleyen hastalara bakıp el a evet benimde burnum böyle olacak diye sakin bekleme bu beklentilerini daha da yükseltiyor bu sefer hayal kırıklığı yaşarsın sadece sekil olarak biçim alıyor hep en kotusune hazirla kendini guzel olması sürpriz olsun senin için ben çok uzuldum aynı üzüntüyü kimsenin yaşamasını istemem
Keske atabilen resmini ama bir türlü beceremiyorum resim atmayı o zaman kendisine bırakmalıdır biraz kurulup biraz kavis olması zaten estetik bir görüntü cikaracagindan emin olabilirsin bende kaç işte yoktu ben kavis ucunun kalmık olması yanlardan inceleesi sivri bir burun istedim ama istediklerinin hic birisi yoktu yanlarım hala kalin ucu misket ve dümdüz bir burnum olmuştu beklentimi karsilamamasinin sebebi buydu cnm yoksa gerçekten de hic ben estetik ki bir burunum diye bağırması 8 ay sadece etrafındakiler sende bu degisiklik var aaa hic fark etmedim gibi yorumlar aldim nasil olmuşsun böyle bir burun için insan gidip ameliyat olurmu farkı net eskisinden diyen çok olduZaten beklentim yuksek degil. Yuzum iri findik gibi bir burun ben zaten istemem. Biraz kavis olsun birazda kuculsun yeter. Karsidan bakildiginda ben estetigim diye bagirmasin. Acaba hic karismasam kendisinemi biraksam diyorum. Cidden cok merak ediyorum burnunuzu(
Zaten beklentim yuksek degil. Yuzum iri findik gibi bir burun ben zaten istemem. Biraz kavis olsun birazda kuculsun yeter. Karsidan bakildiginda ben estetigim diye bagirmasin. Acaba hic karismasam kendisinemi biraksam diyorum. Cidden cok merak ediyorum burnunuzu(
bunlarda hiç ameliyat olmadan önceki burnum ben çok bariz bir fark goremedimZaten beklentim yuksek degil. Yuzum iri findik gibi bir burun ben zaten istemem. Biraz kavis olsun birazda kuculsun yeter. Karsidan bakildiginda ben estetigim diye bagirmasin. Acaba hic karismasam kendisinemi biraksam diyorum. Cidden cok merak ediyorum burnunuzu(
Hayret ettim evet fark yok. Kendi burnunuzda guzelmis sizde cok guzel bir bayansiniz. Ins simdi istediginiz gibi olmustur.bunlarda hiç ameliyat olmadan önceki burnum ben çok bariz bir fark goremedim
Çok tskr ederim cnm anladın degilmi hayal kırıklığını benim için çok üzücü bir surecti su nki burun da bu sence nasil birsey bekliyor olmusmudurHayret ettim evet fark yok. Kendi burnunuzda guzelmis sizde cok guzel bir bayansiniz. Ins simdi istediginiz gibi olmustur.
Ucu kalkik gibi degil yine. Ama mutlaka ki kuculecektir.Bu sefer nasil bir islem yapti acaba.Çok tskr ederim cnm anladın degilmi hayal kırıklığını benim için çok üzücü bir surecti su nki burun da bu sence nasil birsey bekliyor olmusmudur
Hic bilmiyorum inanın zaten yine olmazsa esim tekrar ameliat yaptirmam dedi çok kesin konuştu bu son çare ve umidimdi emin olun esim artık faciaya dönmesinden korkmkorkmaya basladiUcu kalkik gibi degil yine. Ama mutlaka ki kuculecektir.Bu sefer nasil bir islem yapti acaba.
Bende oglumdan zor izin aldim. Ucretinide o veriyor. Hatta dalga geciyor burnun domuz burnuna benzerse gorursun sen o zaman diye :))Hic bilmiyorum inanın zaten yine olmazsa esim tekrar ameliat yaptirmam dedi çok kesin konuştu bu son çare ve umidimdi emin olun esim artık faciaya dönmesinden korkmkorkmaya basladi
Cok yuksek bir beklentim yok cidden. Burunlari begenirken bile kendi burnuma benzeyen kalin derili burunlarin oncesine ve sonrasina bakiyorum.Hic bilmiyorum inanın zaten yine olmazsa esim tekrar ameliat yaptirmam dedi çok kesin konuştu bu son çare ve umidimdi emin olun esim artık faciaya dönmesinden korkmkorkmaya basladi
Canım çok geçmiş olsun tekrar cevabın içinde teşekkür ederim benim hangi gün gideceğim belli değil eşime bağlıyım o işini ayarlayacak,bize baya uzak sincan zor oluyor gitmesi arabasız.benimde alçı çıktığında bişi yoktu şişlikten belli olmadı sanırım 2 ay sonra belirdi kemer kısmında bariz kemer oluştu.masaj yapınca falan geçmiyor tam tersi iyice şişti masaj yaptığımda.önceden sadece ben farkediyordum şimdi herkes söylüyor orası şiş görünüyor diye.inşaAllah geçer diyorum ama pek ödem gibi değil baya sert.senin ameliyatın lokal mi oldu hani bazılarına lokalle düzeltiriz falan demişya,eğer normal bi ameliyatsa çok daha zor.ikinci kez.bu sefer istediğin gibi olmuştur umarım.Haftaya hangi gün gideceksin kontrole benim de kontrolüm var
benimle ayni sikintilari yasiyorsun cnm emin ol ama bence biraz bekle ben 7 nci ay da soyledim dr 2 ayda biraz bekle söylediğin 5akdirde daha dış diyerek bekleneni isteyecektirCanım çok geçmiş olsun tekrar cevabın içinde teşekkür ederim benim hangi gün gideceğim belli değil eşime bağlıyım o işini ayarlayacak,bize baya uzak sincan zor oluyor gitmesi arabasız.benimde alçı çıktığında bişi yoktu şişlikten belli olmadı sanırım 2 ay sonra belirdi kemer kısmında bariz kemer oluştu.masaj yapınca falan geçmiyor tam tersi iyice şişti masaj yaptığımda.önceden sadece ben farkediyordum şimdi herkes söylüyor orası şiş görünüyor diye.inşaAllah geçer diyorum ama pek ödem gibi değil baya sert.senin ameliyatın lokal mi oldu hani bazılarına lokalle düzeltiriz falan demişya,eğer normal bi ameliyatsa çok daha zor.ikinci kez.bu sefer istediğin gibi olmuştur umarım.
Haklısın bende öyle diyeceğini düşünüyorum ama belki bi masaj falan gösterir diye kendimi avutuyorum.yani ikinci bi ameliyat olmam çok zor.lokalle falan düzeltilebilirse belki..benimle ayni sikintilari yasiyorsun cnm emin ol ama bence biraz bekle ben 7 nci ay da soyledim dr 2 ayda biraz bekle söylediğin 5akdirde daha dış diyerek bekleneni isteyecektir
Zaten beklemek izin de cnm ben 4 ay 5 ay da bile gerekli olduğunu düşünmedim insallah gönlüne göre olur ama duydum lokalle düzelttigi operasyonlar da oluyormuşHaklısın bende öyle diyeceğini düşünüyorum ama belki bi masaj falan gösterir diye kendimi avutuyorum.yani ikinci bi ameliyat olmam çok zor.lokalle falan düzeltilebilirse belki..
Canım herşeye rağmen iyiki olmuşum diyorum çünkü eskisinden kesinlikle daha iyi.fotolarımda var birçok konuda.inşaAllah şu şişlikte inerse benden mutlusu yok.kapıda gördüğüm biçok hastasının burunları çok güzeldi zaten öyle karar vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?