Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

2014te esabil eker hocama ameliyat oldum..biraz kemerli bir burnum vardi..cok memnun kaldim hocamdan herkese tavsiye ederim..

Vakit yaklastikca uykularim kacmaya basladi :))

Vakit yaklastikca uykularim kacmaya basladi :))
Gerçekten öyle oluyor anlıyorum seni canım iyi düşün iyi olsun.brnim memnun olmadığım şeyler var fakat hem daha erken beğenip beğenmemk için diyorum hemde eskisini düşündükçe ondan daha iyi en azından diyorum.inşaAllah sizinde istediğiniz gibi olur.

Ama inan ki senin burnunun 1.nci ay ile 3.ncu ay arasinda cok fark var. Burnun kisaldi cidden cekmis gibi. O kemer dediginde cok belli degil bile. Ama kusursuz istedigimiz icin rahatsiz ediyor seni. Gercekten anliyorum seni. Olmusken tam olsun istiyoruz.

Aynen öyle canım ameliyattan sonra daha iyi anlayacaksın emin ol:) inşaAllah 6 ay sonra sıkıntım kalmaz.takıldığım yerlerde düzelir inşaAllah.seninde çok güzel bi burnun olur umarım.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum amaliyat öncesi yapılması gereken tetkikler için(kan tahlili,tomografi gibi)randevulu gidiliyormu?sonuçlar nezaman veriliyor,aynı gün esabil hoca görüp ameliyat tarihi mi ayarlıyor?bilgi verirseniz sevinirim.

Randevulu gidilmiyor sabahtan giderseniz öğleden sonraya aldığınız sonuçlarla gün veriyor aynı gün hoca.

Tahliller icin randevu alinmiyor. Esabil beyle gorustukten sonra elinize yapilmasi gereken tahlilleri veriyor. Tek tek sira alip yaptiriyorsunuz. Sonuclarin hepsi ciktiktan sonra anestezi uzmanindan sira alip gorusuyorsunuz. Ameliyat onayini verdikten sonra Esabil beyle tekrar gorusup gun aliyorsunuz. Sabah cok erken Esabil beyle gorustukten sonra ayni gun butun tahlillerinizi yaptirabilirsiniz.

Randevulu gidilmiyor sabahtan giderseniz öğleden sonraya aldığınız sonuçlarla gün veriyor aynı gün hoca.

randevu almadan sabah nasil gorebiliriz peki doktoru? gidince kayit mi yaptiriyoruz normal sira almak icin? (eger oyleyse sabahinnilk randevusunu almak daha garanti degil mi?) şu siralar fikrim yeniden değişmeye basladi da belki gider islemleri hallederim diyorum

Doktor için sabahtan randevu almalısın canım,arkadaş tahliller için randevu sormuş onlara direk hocanın yazdığı yazıyla gidiyosun.

Sabah cok erken gitmen lazim randevusuz gideceksen. Kayittan sira alirsin. Sincan bana cok uzak oldugu icin ben mhrs sisteminden randevu alip gidiyorum.

Merhaba ben geçen yıl sonu ameliyat olmuştum.suan çok memnunum öyleki atmak için buraya öncesi foto aradım bulamadım:)) sanırım herkesin konuştuğu ödem merakı benim bir sene oldu hala ödem var arkadaşlar bu hafta yıllık kontrole gidecegim göğüs ameliyatı olmak istiyorum birde inşallah .ben esabil hocaya hergun dua ediyorum Iyi ki.tanimisim ıyi ki cesaret etmişim ameliyat olmuşum.ben doğal bir burun istemiştim bekletim de çok yüksek değildi. şuan çok şükür memnunum , herkese gecmis olsun olacak kisiler de korkmayın gerçekten değiyor çektiğiniz herşeye

Beklentiyi yuksek tutmamak en mantiklisi. Birde insan kendi burnunu bilmeli. Olmayacak burundan harikalar beklememeli.

Bende istanbulda oldum şahruz beyde, 3. ayım yeni bitti iyi bir süreç yaşadım fiyat olarakta gayet makuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar atel çıktı burnum suan muhteşem görünüyor iyiki ikinciyi olmuşum sevinçten iki gündür aynayla oturur oldum bu sefer içim içime sığmıyor masaj yaptığımda da elime gelen kemik ve benzeri bir durum yok insallahta çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…