Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Canım ameliyatım aft ve göz kızarıklıgı oldugu için ertelendi haberiniz olsun en ufak bir şey de erteleniyor

Kızlar 8 şubatta ameliyatım var ama regli günüme denk geliyor. Malum 3 ay önceden alabiliyoruz tarihi. Sizce bir sorun olur mu? Acaba regli geciktirici hap kullansam mı çok sancılı geçiyor dayanamam çünkü.

Kızlar 8 şubatta ameliyatım var ama regli günüme denk geliyor. Malum 3 ay önceden alabiliyoruz tarihi. Sizce bir sorun olur mu? Acaba regli geciktirici hap kullansam mı çok sancılı geçiyor dayanamam çünkü.
Siz kime olacaksıbız esabil hoca yspacaksa sorun olmax diyor gecikririci kullanmanız anestwziyi etkikeyebilir

Merhaba kızlar ben ağrıda yaşıyorum burun estetiği olmak istiyorum bunun için ankara'a geleceğim esabil eker hocadan bahsediyorsunuz bana şuan ki ameliyat fiyatını bilenler bilgi verebilirmi acaba?

Arkadsşlar salı gününe verdi amelşyatı gögsümü üşüttüm galiba ama soguk algunlıgu ve grip yok çok şükür nasıl atlatırım

Benim de ameliyatım regl günüme denk gelmişti. Ameliyatı engellemiyor.
Zaten anestezi yapacakları için ağrı falan duymazsınız ilk gün. İlk gün biraz aygın baygın oluyorsunuz, pek bir şey hissetmiyorsunuz.

Merhaba kime oldunuz 2 . Ameliyatı

Bende ameliyattan bir gün sonra oldum sıkıntılı bir durum bence sen geciktirici değil de erkene almak için kğrler dene maydonoz soğan kürüydü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…