Şimdiden geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olurBugün esabil hocaya gögüs karın ve burun ucu düzeltme olaxagım inş iyi geçecek.
Acil sifalar hersey gonlunuzce olur insallah.Bugün esabil hocaya gögüs karın ve burun ucu düzeltme olaxagım inş iyi geçecek.
Acil şifalarBugün esabil hocaya gögüs karın ve burun ucu düzeltme olaxagım inş iyi geçecek.
Nasilsin gecmis oBugün esabil hocaya gögüs karın ve burun ucu düzeltme olaxagım inş iyi geçecek.
Karbobatla gargara yap. Tuzlu suylada yapabilirsin. Ama karbonat daha iyiPazartesiye kadsr nssıl geçireceğim aft ı be iyibgelir
Kara dut pekmezini aftın olduğu bölgede dolastirip sonra da yutabilirsiniz.Valla çok şey yapıyorum geçmez pazartesiye gibi hayırlısı artık.
Çok teşekkürvederimKara dut pekmezini aftın olduğu bölgede dolastirip sonra da yutabilirsiniz.
Kesin çözüm
Siz kime olacaksıbız esabil hoca yspacaksa sorun olmax diyor gecikririci kullanmanız anestwziyi etkikeyebilirKızlar 8 şubatta ameliyatım var ama regli günüme denk geliyor. Malum 3 ay önceden alabiliyoruz tarihi. Sizce bir sorun olur mu? Acaba regli geciktirici hap kullansam mı çok sancılı geçiyor dayanamam çünkü.
Benim de ameliyatım regl günüme denk gelmişti. Ameliyatı engellemiyor.Kızlar 8 şubatta ameliyatım var ama regli günüme denk geliyor. Malum 3 ay önceden alabiliyoruz tarihi. Sizce bir sorun olur mu? Acaba regli geciktirici hap kullansam mı çok sancılı geçiyor dayanamam çünkü.
Kizlar atel çıktı burnum suan muhteşem görünüyor iyiki ikinciyi olmuşum sevinçten iki gündür aynayla oturur oldum bu sefer içim içime sığmıyor masaj yaptığımda da elime gelen kemik ve benzeri bir durum yok insallahta çıkmaz
Bende ameliyattan bir gün sonra oldum sıkıntılı bir durum bence sen geciktirici değil de erkene almak için kğrler dene maydonoz soğan kürüydü falanKızlar 8 şubatta ameliyatım var ama regli günüme denk geliyor. Malum 3 ay önceden alabiliyoruz tarihi. Sizce bir sorun olur mu? Acaba regli geciktirici hap kullansam mı çok sancılı geçiyor dayanamam çünkü.
Merhaba,bugün ameliyat oldunuz mu?Inşallah iyi geçmiştir.Bir an önce sağlığınıza kavusursunuz.Allah şifa versin.Valla çok şey yapıyorum geçmez pazartesiye gibi hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?