Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Heöşireler çok iyi özelşikle aysun hemşire bir tane inş sizde onun nçbetine denk gelirsiniz dünya iyisi çok ilğili allah razı olsun ondan denk gelirseniz pınarın slm var deyin.
 
Merhaba. Merak ettim ne yaptınız. Para isteedimi verdiniz mi?
Sevgili Arkadaş bu konuların burada konuşulması doğru değil.
Asıl yanlış (ben vezneye gittim para çıkmadı doktora parayı vereyim mi vermeyim mi )diye soran arkadasda.Ve sonra da sizin ve başkalarının yorumları.
Sorunun muhatabı burada değil.Cevap verenler de hiç hoş olmayan ifadelerle yazıyorlar.Varsayımlarla yorumlar inanın hoş görünmüyor.
 
Arkadas sizi bilgilendiririm demisti en son mesajinda.
 
Esabil Hoca'ya temeli sağlık olan burun estetiği ameliyatı oldum.
Kısmet olursa (karın germe) yaptırmak için tetkiklerimi yaptırıyorum.
Yaklaşık sekiz ay aralıklı olarak ziyaret ettiğim Sincan Devlet Hastanesinde, plastik cerrahinin,Sincan ve civarında oturan hastalar için ne büyük şans olduğunu gördüm.Hastaların belli bir bölümü bu çevreden.Eğer bu hastanede ihtiyaca bu kadar başarılı cevap verebilen bir hekim olmasaydı estetik amaçlı gelen hastaların önemli bir bölümü ne yazık ki estetikle tanısamazdi.Bence çok değerli bir nokta.
Bir çok yerden de çok hastası olduğu inkar edilemez.
Bu kadar kompleks ve yoğun hasta trafiğinde doktorun sabırlı ve dirayetli duruşunu saygıyla takdir ediyorum.
 
19 subatta bende kendisine ameliyat olacagim.
 
Arkadaşlar bende hem burun hem karın ve gögüs ysptırdım çok ilğili ve iyi niyetli oldugınu söyleyebilirim ben hep dua ediyorum çok sabırlı bende burunda problem oldu biraz ama onuda düzeltecek yaptıgı işin arkasında duruyor en önemlisi burda özelde olup sonra ysptıgı işin arkssında durmayan doktorlar da duyduk.
 
Benimde en cok sevdigim tarafi bu oldu. Yaptigi isin arkasinda. Bazilari yaptigi ameliyat sonrasinda revizyon icin tekrar ucret aliyor.
 
Evet hatta ben seni tanımıtorum diyen doktorları bile duydum tamam rsabil hocanın ysptıgı burunlar yogunluktan kaynaklı bence problem olabiliyor ama çogu başarılı zaten bu riski göze alıp gidiyorsunuz öyle düşünün.
 
19 subatta bende kendisine ameliyat olacagim.
Sağlık
Sade bir vatandaş olarak; oncelikli en buyuk basari: saglikla ameliyatın sonlanması ve her hangi bir komplikasyon gelismeden iyilesme surecinin geçirilmesi diye dusunuyorum.
İstenmeyen Ufak ya da buyuk talihsuzlikler her doktorun ameliyatinda cesitli nedenlere bagli olarak gelisebillir.
Ben de sizin gibi Esabil Hoca"ya her zaman dua ediyorum.Işi rast gelsin.
 
Esabil beye 22 ocakta burun ameliyatı oldum hiçbir ağrı yaşamadım burnum şuan güzel bakalım 10.günün sonunda asil halini göreceğiz güzel olduğuna inanıyorum ama. Esabil bey çok ilgili ve güler yüzlü tavsiye edilir.
 
İnstagram sayfasına adını yazarsanız bulabilirsiniz ben Esabil Beye ameliyat olmaktan son anda vazgeçtim çünkü problemli bir burnum vardı ve her burun tipini başarıyla yapamadığını düşünüyorum kendisi gerçekten çok iyi bir insan ama burun yüzün odak noktası
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…