Oldum çok şükür karınnve gögüs rahatım çok agrım oşmadı maşşallah essbil hocanın eli sihirli benceMerhaba,bugün ameliyat oldunuz mu?Inşallah iyi geçmiştir.Bir an önce sağlığınıza kavusursunuz.Allah şifa versin.
Maşallah maşallah çok geçmiş olsun.Acil şifalar..Biraz düzelince ayrıntıları bekliyoruz.İyi istirahatler...Oldum çok şükür karınnve gögüs rahatım çok agrım oşmadı maşşallah essbil hocanın eli sihirli bence
Cok gecmis olsun. Insallah istediginiz gibi olmustur.Oldum çok şükür karınnve gögüs rahatım çok agrım oşmadı maşşallah essbil hocanın eli sihirli bence
İnş daha göremedim burun düzeltmeden vazgeçtik ağır olur hepsi dedi.Cok gecmis olsun. Insallah istediginiz gibi olmustur.
Gelişmelerden haber vereceğim herkese dediğim gibi herhangi bir makbuz vermezse ödeme felan yapmayacağım çünkü yasal olan bu şekilde
Evet çıt yok o gunden beri. Napti merak ettik.Merhaba. Merak ettim ne yaptınız. Para isteedimi verdiniz mi?
Sevgili Arkadaş bu konuların burada konuşulması doğru değil.Merhaba. Merak ettim ne yaptınız. Para isteedimi verdiniz mi?
Arkadas sizi bilgilendiririm demisti en son mesajinda.Sevgili Arkadaş bu konuların burada konuşulması doğru değil.
Asıl yanlış (ben vezneye gittim para çıkmadı doktora parayı vereyim mi vermeyim mi )diye soran arkadasda.Ve sonra da sizin ve başkalarının yorumları.
Sorunun muhatabı burada değil.Cevap verenler de hiç hoş olmayan ifadelerle yazıyorlar.Varsayımlarla yorumlar inanın hoş görünmüyor.
Birileri hata yaparken birileri de yapılan hataları tolere edici davranabilmelidir diye düşünüyorum.Sevgiler,ıyi akşamlar...Arkadas sizi bilgilendiririm demisti en son mesajinda.
19 subatta bende kendisine ameliyat olacagim.Esabil Hoca'ya temeli sağlık olan burun estetiği ameliyatı oldum.
Kısmet olursa (karın germe) yaptırmak için tetkiklerimi yaptırıyorum.
Yaklaşık sekiz ay aralıklı olarak ziyaret ettiğim Sincan Devlet Hastanesinde, plastik cerrahinin,Sincan ve civarında oturan hastalar için ne büyük şans olduğunu gördüm.Hastaların belli bir bölümü bu çevreden.Eğer bu hastanede ihtiyaca bu kadar başarılı cevap verebilen bir hekim olmasaydı estetik amaçlı gelen hastaların önemli bir bölümü ne yazık ki estetikle tanısamazdi.Bence çok değerli bir nokta.
Bir çok yerden de çok hastası olduğu inkar edilemez.
Bu kadar kompleks ve yoğun hasta trafiğinde doktorun sabırlı ve dirayetli duruşunu saygıyla takdir ediyorum.
Benimde en cok sevdigim tarafi bu oldu. Yaptigi isin arkasinda. Bazilari yaptigi ameliyat sonrasinda revizyon icin tekrar ucret aliyor.Arkadaşlar bende hem burun hem karın ve gögüs ysptırdım çok ilğili ve iyi niyetli oldugınu söyleyebilirim ben hep dua ediyorum çok sabırlı bende burunda problem oldu biraz ama onuda düzeltecek yaptıgı işin arkasında duruyor en önemlisi burda özelde olup sonra ysptıgı işin arkssında durmayan doktorlar da duyduk.
Sağlık19 subatta bende kendisine ameliyat olacagim.
Sade bir vatandaş olarak; oncelikli en buyuk basari: saglikla ameliyatın sonlanması ve her hangi bir komplikasyon gelismeden iyilesme surecinin geçirilmesi diye dusunuyorum.Arkadaşlar bende hem burun hem karın ve gögüs ysptırdım çok ilğili ve iyi niyetli oldugınu söyleyebilirim ben hep dua ediyorum çok sabırlı bende burunda problem oldu biraz ama onuda düzeltecek yaptıgı işin arkasında duruyor en önemlisi burda özelde olup sonra ysptıgı işin arkssında durmayan doktorlar da duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?